Дано всички около теб са здрави, всичко друго е поправимо.
А ако си бутна току що лакиран нокът - побеснявам. 

Малкия става я в 7, я в 6.30, а през ноща само си говори " Мами,мами" ( докато спи) и така може да продължи доста дълго, докато не ми чуе гласа и млъква за малко,колкото да си помисля,че заспивам и пак се почва
В момента му никнат 3 зъба едновременно и е ужас. Може би аз така си мисля,защото иначе е супер кротък и лесен за гледане - спеше супер, изяжда си всичко,та и отгоре

Изнервям се докато си слагам лак на ноктите - никога не се получава еднакво 
)
гледаме да действаме винаги и навсякъде стига да имаме време 

със сгъната длан напред насочена към очите
Олед това веднага затварям очите, и двете. 
, ужас, тези колекционират ли ги бе? Да им се не види и капачките
На 14-ти МАрт/събота/ ще бачкат и тогава давали и купоните за месеца и ще се запишем, а на 16-ти вече ще ядем от там.
Ихх дано стане така, да не ме е метнала нещо, че ще я стрелна с нещо.Всичко съм подготвлила вече, днес само трябва да изчегъртам етикетите, което ми е ужасно тъпо и нервно да го правя, ама....
Освен, че ще вися във форума, че си взимам идейки за гозбите вечерта
ммммм вкусно!

/всеки с проблемите си
.Довечера ще се поправя
.Ние не чакахме за кухня, записахме се и след месец започнахме да взимаме храна.Доволна съм /то остана и да не съм, каквато съм готвачка, де
/това, дето реве съм аз, не той /
.

Навира цялата ръка или само показалеца, получава неуспешен напън да повърне и после пак...очите му се насълзяват чак
Така се повтаря няколко пъти и после пак 
Аз съм много трудна във взимането на такива съдбовни решения. Няколко пъти се канех да напускам работа и така не го направих
На мен не ми пречи
Даже се успокоявам, че не само аз съм нервна днес

Благодарение на вас, разбира се 

Време за тази процедура също не намирам. Единствено Лилия като спи може би имам такава времева възможност, но тогава гледам да свърша колкото се може повече работа
Но пък с нашата работа маникюр не може да търпи - сложа ли ръкавиците, от изпотяването ли от какво, не знам, но веднага започва да се лющи, така че го карам натюр. Гледам само да е късичък и добре оформен според моите си разбирания
Иначе и аз като Деска много обичам да съм с педикюр. Харесва ми как стои на краката ми
Ама и него съм занимарила тази зима /за първи път сигурно от 10години насам
/ защото все ми е студено на краката , та ще изчакам още малко да се постопли 
Ама и мъжът ми е същият, та за последния месец май само веднъж сме си гледали бельото
А в предстоящите месеци може и хич да не си го видим 
Това си е нашата козметика
С нищо не я мажа доста отдавна. Нямаме никакви проблеми с кожата 
Само дето си дадох парите
То не е щипане, не е сърбене
Мия се по н-пъти с вода след това
Отказвам да го използвам , ще го подарявам 

Просто не ми идваха на ум. Изпитвам панически страх от ножове
Видя ли някой да размахва такъв, веднага ми презлява. Веднъж се шегувахме със Сашо за изневерите и казах някаква глупост, а той се засили към мен с един нож /на шега, разбира се/. Изпаднах в шок, разтресох се , сринах се на земята и се разревах
А кажи речи мога да плувам, но...
Всички са придобити след първата бременност
Преди това бях дива и необуздана 
Истината е, че нещата са твърде комплексни , а и всяко дете изисква личен подход, така че общо правило няма. Аз за себе си съм стигнала до извода, че най-важно е да слушам себе си и здравия си разум, без да се замислям сега това по правилата ли е или не
Лилия си избра Ицко като най-близък по акъл
Лошо ми става отсега
Да ви кажа - проговори моето дете, ама питайте ме какво - всичко, което батко и каже, веднага го повтаря с абсолютна точност, а нас не ни слуша
. Сега само трябва да измисля тактика да го накарам да я учи на правилни неща

30-31 също става, но не гласувах за нея по простата причина, че смятах, че тогава ще е вече горещо, но не се съобразих, че ние сме друга България
, та в Еленския балкан може би още ще е хладно по това време на годината. Друг е въпросът , че всичко най-вече зависи от това как ще се нареди работата ни. Като гледам засега въобще не тръгват добре нещата
Дано да е за добро, но картуната се оказа попарена, а днес трябваше да пикираме . Вече закъсняваме ужасно много
Махнах я.
Препоръчвам за следобедна закуска на децата, които вече хапват медец
Аз забърквам като в ДГ предварително меда с маслото и става много вкусно 

Но да си призная, тя се забавлява страшно с него, смее се от сърце. Абе луда работа. Оставила съм възпитанието на детегледачката, на мен разбира се и на мъжа ми. Сега е усвоила звука, койте се чува като повръща човек.
Сега спи уморен.