Браво на теб

Наистина гласували бяха по-малко, но аз например не съм гласувала, защото нямаше опция да се гласува и за двете дати... а и други момичета така направиха. Затова преброяването не излиза ... Ако сме повече все ще се намерят столчета и ще се съберем... А които закъснее драстично остава на дансинга направо
На кой етаж сме?
И сега докато не съм забравила

Ако все още не сте си купили мартенички, за вас, за вашите близки и приятели, заповядайте на нашия Мартенски Благотворителен Базар - 28.02 и 01.03 на площад Тройката

Освен мартенички, ще бъдат изложени и сувенири, подходящи за осмомартенски подарък

Предлагаме богат асортимент мартенички и сувенири, ръчно изработени от мами-доброволки към ДБМ и децата от домовете

Благодаря на всички, които ни подкрепяха, творяха и помагаха, а на всички кандидат- купувачи специални благодарности

Не съм толкова префинена аз.
Докато започна да взимам издръжка от мъжа ми и тия 50% от майчинството. Детски не взимам защото не мога да докажа доходи на мъжа ми
Радост?
Но и българския не е забравила. Аз съм й казала вкъщи само български. Е, прави понякога много смешни изречения като Хайде да ходим да се глискаме / да се пързаляме, за който не знае френски / или Измих се дежа. Мисля си, че при Ясен ще е малко по- трудно с езиците, но има време да стигнем до този момент. Мъжът ми приключва април в колежа със сървърните системи и после ще търси работа. Ясен иска постоянно нашето внимание, а към млекоцентралата ми е пристрастен. Все още е основно на кърма, друга храна под всякакъв вид и форма не ще. Пълна противоположност е на Маги. Тя беше мързелива, поспалива, всеядна, зъбки изкара като по учебник. Той още няма зъби. Иначе вече е 9500 и 74см.