Епилепсия-тема 6

• 37 149
  • 589
  •   1
Отговори
# 510
Браво на Иренка smile3501 знам колко много се радвате на такива малки на пръв поглед неща,същото и ние сме изпитали.Така е защото при нашите дечица всичко става много бавно,бавно... но важното че става.
Винаги се изпълвам с радост когато разбера че още и още дечица започват да имат напредък.
Дано да продължаваме да се радваме взаимно в темичката с успехите на дечицата ни.  Hug

# 511
  • Варна
Мерси момичета, дано вече само хубави работи пишем. Hug

# 512
  • гр.Гоце Делчев
Сиянче браво и от мен на Иренка много се радвам ,че все повече напредва Hug

# 513
  • София
Здравейте на всички  Hug много полезна тема сте направили, благодаря Ви за труда.  bouquet
Миналата седмица синът ми за около минута изключи  Sad Още на следващия ден направихме ЕЕГ при доц. Владимирова и д-р Литвиненко резултата е ЕЕГ в норма.Изчетох доста от темите тук и не мирясвам , уж всичко е на ред , но искам да направим консултация и при доц. Божинова, защото не може от нищо ей така да изключи. ThinkingМоля ако някой е запознат как е при нея записването ,колко се чака и т.н. да ми пише.

# 514
  • Варна
Здравей krisiki , аз мисля че щом Литвиненко ти е казал че няма проблем и еег-то е в норма, не трябва толкова много да се притесняваш. За епилепсия и гърчове той е човека, аз не познавам друг невролог толкова добър в тази област, но всеки си има различно мнение. За доц. Божинова трябва да се обадиш и да си запазиш час, когато се обадиш те ще ти кажат всичко. Мой приятели бяха звънна ли и им бяха записали час за следващата седмица. Телефона за записване можеш да вземеш от тая тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=282833.msg7125066#msg7125066

# 515
ваканцията мина за голямо съжалиние на мойта дъщеря. CryОтново ни чака ставане рано сутрин.Добре,че малко ни остава до лятната ваканция PeaceДобрата новина е,че ни се увеличават часовете с ресурсната учителка.Дано се научим да сричаме до края на учебната година Praynig

# 516
dineva_ta ,пожелавам ви най-искрено , сричкуване за края на годината! Hug

krisiki, а на вас ,нека това е първото и последно изключване на детето и всичко друго да е ОК!

# 517
  • София
Vanq 66 ,siqna.muk  благодаря и на двете.  bouquet Направих консултации с още няколко  лекари днес  Blushи стигам до извода за кръвни изследвания за ниво на хемоглобина и кръвната захар. ThinkingЩе го боцнат тези дни пък да видим.

# 518

Направих консултации с още няколко  лекари днес  Blushи стигам до извода за кръвни изследвания за ниво на хемоглобина и кръвната захар. ThinkingЩе го боцнат тези дни пък да видим.
Да това също може да е отговор на проблема!

# 519
Вчера стана месец от първото ЕЕГ /след чмт-сътресение на мозъка/. Направихме ново отново не е добро, но в сравнение с първото има напредък. Предстои ни ЯМР, но бяха свършили направленията, така, че неврохирурга написа талон, но направление ще даде личния лекър към невролог, който пък ще даде направление за ЯМР...(стана една дъъълга) Продължаваме декапина с магне б6 (дано не му увреди черния дроб  Praynig, че като чета листовката ... #Crazy)
Посъветваха ме да направим резонанса в Токуда или в правителствена. Някой да има отзиви за тези две места?

# 520
Здравейте,мами!Днес правихме изследвания и се оказа че нивото на Депакина ни е 106 при норма 75-85,съответно и чернодробните ни нива бяха повишени,но все пак в норма.Ходихме при невролога и той каза,че трябва да намалим Депакина,защото във взаимодеиствие с Ламиктал деиствието му се усилва,а от там и проблемите с черния дроб.И така с намаляването на Депакина и чернодробните нива щели да намалеят.Сега остава в средата на май да направим контролно ЕЕГ за да видим дали Ламиктала деиства,а евентуално юни ЯМР,защото за по рано нямал направления.Сега остава да изчакаме. Hug Hug Hug

# 521
  • Варна
Poka вече ще стискаме палци еег-то да е добро и ямр-то също Praynig Praynig Praynig.
И ние трябва да пускаме ниво на конвулекс ама все не остава време, но другата седмица вече трябва да го направим това.

# 522
Нерегистрирана ,за ЯМРто ти препоръчвам Правителствена! Peace

# 523
Ние също получихме препоръка да направим ЯМР и сега се услушвам и аз. Щях да търся назад в темата как си осигурихте анестезиолог (детски), ако е в болница, която не разполага с такъв?

# 524
plamak,вашата принцеса няма ли да може да стои мирно самичка!
Тя е големичка!

Общи условия

Активация на акаунт