Епилепсия-тема 6

• 37 157
  • 589
  •   1
Отговори
# 495
Танита палци и от мен и на краката дори ти орентира ли се при кой доктор ще ходиш при Иванов или Литвиненко после ми пиши на лични ако искаш .newsm10 newsm17 newsm10

# 496
tanita,tedka успех  Praynig newsm10 Hug Hug
nezavisima jena при нас положението с яденето е същото,има само 2-3 неща които яде с апетит и даже не обича нищо сладко,сега е почти на 7г. и можеби от 3г. е все 20кг.Аз не смея да и давам нищо за разяждане защото повече ме притеснява обратния ефект. Hug Hug

# 497
Здравейте,чета ви и виждам ,че се справяте ,засега аз няма какво да добавя относно новите майчета!
А на тия които им предтоят консултации и изследване им желая УСПЕХ! Peace

# 498
Здравейте на всички тук! Вероятно месеци наред не съм писала тук, но чета редовно- какъв воайор съм станала Confused. Да пиша ли, да не пиша ли?! Защо ли?! Какво ли да ви споделя? Ако не го изтрия накрая, значи просто ви казвам че съм тук, че съм в кюпа, в лабиринта ЕПИ и се връткам, връткам,....лутам се из него... Нови изследвания, стари лекарства и ново лекарство- много лекарства...на едно малко дете- дете, като други деца и не съвсем стандартно дете. Различно дете- моето дете! Лекарите четат дебели учебници, ходят по конференции, симпозиуми, пишат десертации, изписват лекарства, предписват изследвания....Опитват се да помагат.Майките даваме шепата лекарства всеки ден. Ние майките водим децата на изследвания. Майките чакаме пред кабинетите. Чакаме резултатите... Все ми се иска да е по-лесно, да е по-просто, ама не е! Трябва да сме силни, знам! Силни сме! Мислим си, че взимаме решения, че имаме избор, ама нямаме алтернатива! Изборът е само един лекарства + изследвания +  лекарства + изследвания +...
Та така - тук съм, с вас съм, заедно сме. Различни сме, но имаме една борба, еднаква мечта - свобода, свобода от пристъпи и лекарства. Дано го постигнем в някакъв момент!!!

# 499
благодаря на всички който ми дадоха съвет и сега има резултат малкия започна по малко дасе храни благодаряви от сърце  bouquet

# 500
Това е чудесно!Дано стават повече чудесни неща!!!

# 501
  • Варна
Здравейте момичета, аз не бях се навъртала тук 2-3 дни, но сега като погледнах доста сте писателствали. Добре дошла и от мен nezavisima jena , надявам се бързо да решите проблема с хранено.
Пък аз да се похваля, вчера на рехабилитациите ни казаха че Иренка е отпуснала ръчичките  newsm44, в краката също има промяна, но не така както при ръцете. Казаха ми че ако запази този модел вече ще се опитват да и правят модел на по нормален тонус за да има и повече движения. Пък и Иренка започна много да рита с крака и посяга повече с ръце, опитва се да издава и повече звуци. Но аз се радвам в рамките на нормалното че поговорката я знаете "Много хубаво, не е за хубаво" така че сме по умерени с хубавите неща.

# 502
siqna.muk това е чудесно!Майка ми е рехабилитатор и от нея знам какви чудеса стават , ако се правят редовно раздвижвания! Hug Heart Eyes
пп. абе малката много сърдита на снимката  Laughing, какво си я ядосала? Laughing

# 503
  • В къЩи.
siqna.muk Браво на Иренка  smile3501,
Бавно ,но славно  Peace
И нашия разбойник постоянно стой прав в кошарката си,все по/често и крачетата ми са в правилната позиция, като го държа за ръце крачи,но бързо се уморява и иска да седне и почва да лази. Онзи ден пак както винаги стой прав в леглото си и се поздравява в огледалото(точно до леглото му имаме едно голямо огледало) така се беше въодушевил,че забрави да се държи и се пусна ,естествено на секундата седна,но поне се отпуска . Така ми се иска да лятото вече да ходи Sad ,че ми писна вече да ме питат защо все е в количката... а и той е доста едър,95см и почти 16кг Shocked бабки и лелки все го заговарят и очакват той да им отговори,а аз все трябва да им казвам ,че още е малък,няма 2год....

# 504
Браво за хубавите новини за Иренка и Криси newsm68 smile3501 newsm44
Сиянка много се радвам за вас с теб сме си говорили много по телефона на тая тема че при Иренка е различно и има напредък и дай боже ще се оправи. Hug
Вили много се радвам и за вас и ви пожелавам  най-скоро да проходите,и при мен е същото като видят Дидо в количка и ми задават същите тъпи въпроси или очакват отговор от детето ако го попитат нещо,но и това време ще дойде имайте вяра мили мами.Вили къде се изгуби вече не те виждам на скайпа.

# 505
  • гр.Гоце Делчев
Сиянче много се радвам за вашият напредък,продължавайте все така.Независима жена добре дошла в нашите редици.Радвам се ,че съветите на майчетата са помогнали.Ние сме на гости и чак сега видях хубавите новини като намерих свободен компютър.Дано и при Танита се оправят нещата.

# 506
  • Варна
Момичета аз пак да се похваля, Иренка започна да се обръща по корем. Няколко сутрини като станем и я гледам тя по корем обърната. И днес сутринта беше обърната вече както трябва главата на възглавницата и ръчичките отстрани, не беше легнала върху тях.  newsm44 newsm44 newsm44

# 507
БРАВО НА ИРЕНКА. Много се радвам за вас Сиянка. smile3501 smile3501 smile3501

# 508
Сиянка smile3501на Иренка!Сърцето ми се стопля когато споделяте такива радости,стига вече тревоги. Hug Hug

# 509
Здравейте момичета ,  браво Сиянка дай боже само хубави новини да пишем стига с тези лоши неща  радвам се за всички вас   знам че при нас всичко става много бавно и с много търпение но  smile3501  дано дано вече нещата потръгнат

Общи условия

Активация на акаунт