Епилепсия-тема 6

• 37 160
  • 589
  •   1
Отговори
# 480
Тук  ще получиш много съвети мила ,но ще бъде по-добре ако се регистрираш а също и ако пишеш на български.
Кажи нещо повече за детенце и за храненето.Колко е голямо ?Каква е разликата в храненето при предишното лечение и сега
Моето дете също е на кепра  но сироп който е сладък.Верно е че той нищо не разбира но понякога точно със сиропа го подмамвам да яде.
Друг път не се получава.

# 481
извинявамсе ами ас съм регистрирана дететомие на 5год преди пиеше конвулекс хроно и ламиктал и се хранеше много добре беше надал доста килограми но след като мина на кепра хапчета за цял ден яде само веднъж какли него молим но не и доста отслабна

# 482
nezavisima jena,питай личната лекарка за някакво сиропче за апетит.Едно време ни даваха едни хапченца рибено масло за тая цел.Или най-добре се обърни към лекуващия ви невролог.

# 483
благодаря за съвета но нищо не помага пие какволи не вече и тя незнае какво даму исписва

# 484
Забравих да допълня:аз давах на мойта щерка LIFEPAC JUNIOR+ na VISION е.Доса е скъпичко към 30 лв. е опаковката,но за сметка на това е идеално за апетита и имуната система.А косата и ноктите заздравява и ги прави лъскави.Добро е Peace

# 485
много ти благодаря още сега ще отида даму взема дано помогне Praynig

# 486
а твоето дете от кога е с епилепсия колко често прави гърчове и колко време продължава гърча

# 487
Независима жена хиляди извинения за забележката за регистрацията .Не зная защо ми се стори че не си регистрирана.
За храненето ако можеш пробвай да дадеш вит. с ампула  питай личната и за в12 ампула.Пробвай коренно различни неща от вкуса му
предиако е обичал сладко пробвай кисело или солено, ядене в компанията на други ядящи деца или пък"в чуждата къща е по сладко".
Дано успеете.Не по-малко важно е да нямате гърчове.

# 488
Момичета, утре влизаме в болница. Ели не се повлиява от Депакина и Ривотрила. Много се притеснявам, сърцето ми е слязло в петите. Стиснете по едно палче всичко да мине добре.

estrella-bg, дано сте уцелили дозата и нямате повече пристъпи.

# 489
стискам 4 палчета Hug

ние пък утре сме на офталмолог... Деби от месеци има едно топченце отвътре на долния клепач и цял месец капки, не помогнаха. Rolling Eyes  освен това сме и на контр. преглед при невроложката....
та стискайте палци и за нас  Rolling Eyes

# 490
стискам 4 палчета Hug

ние пък утре сме на офталмолог... Деби от месеци има едно топченце отвътре на долния клепач и цял месец капки, не помогнаха. Rolling Eyes  освен това сме и на контр. преглед при невроложката....
та стискайте палци и за нас  Rolling Eyes

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Ще стискам здравата! Hug
tanita Вярвай, че всичко ще е наред и - ще е така! Heart Eyes Hug
Независима жена купи от някоя билкова аптека "пчелно млечице", попитай за дозировката и след време ще видиш ефекта.А на моето дете давам "Прополис" 30% за да подсили имунитета й и увеличи апетита!Прополис и Пчелно млечице не се приемат паралелно или едното или другото, но са естествени и гарантирам, че ще има ефект от кое да е ! Peace
  Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 22:11 от nikiki

# 491
благодаря но  пробвах и този вариант и както ти казваш такае той преди не кусваше грам сладки неща а сега немога му насмагвам ама само сладко можели ето сега се прибираме от гости какли него молехме да хапне но не даже не погледна яденето а за гърчовете да чукам на дърво от декември нямаме

# 492
  • В къЩи.
Момичета, утре влизаме в болница. Ели не се повлиява от Депакина и Ривотрила. Много се притеснявам, сърцето ми е слязло в петите. Стиснете по едно палче всичко да мине добре.

estrella-bg, дано сте уцелили дозата и нямате повече пристъпи.

Благодаря,успех и на вас fingerscrossed

# 493
благодаря но  пробвах и този вариант и както ти казваш такае той преди не кусваше грам сладки неща а сега немога му насмагвам ама само сладко можели ето сега се прибираме от гости какли него молехме да хапне но не даже не погледна яденето а за гърчовете да чукам на дърво от декември нямаме
nezavisima jena дъщеря ми направи втория си гърч миналия месец на 8-ми май беше, а първия й беше преди една година на 7.04.08 и до днес нещата остават неясни, нищо не се знае.Но аз виждам, че не вървят на добре нещата.И тя започна да губи апетит, страшно е, нищо не яде само пие (мляко, сок, вода..лекарства...).Сега е на 3.4 год. и тежи към 11кг. само за сравнение от имунизационния й паспорт на 1,6г. е била 12,500кг...И аз не знам какво да мисля, но седя и чакам, какво чакам и аз вече не знам, по скоро чакам да разбера нещо и то да не е диагноза! Praynig

# 494
Танита стискаме палци.Дано всичко мине успешно.  Praynig Praynig Praynig
Пиши като се приберете. Hug

Общи условия

Активация на акаунт