Епилепсия-тема 6

• 37 161
  • 589
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Ами моите познати една седмицата преди това си запазиха час за доц. Божинова.

# 466
никой не смее да се ангажира с мнение.има ли вариант да отчете огнище ,а да не е епилепсия.

# 467
Ренета за съжаление ние сме само родители, а не специалисти невролози и нямаме право да даваме такива мнения!

# 468
Деси 21  беше 1-2 седмици преди да запишем час,сега нещо да не се е променило.С Литвиненко нямам никакъв проблем винаги ме е разбирал и съм ходила при него когато аз реша коя дата ми е удобна да съчетая и други прегледи или изследвания и да заведа на логопед детето в фондацията.

# 469
  • гр.Гоце Делчев
Момичета доколкото знам д-р Литвиненко приема вече само със записване на регистратурата.Защото и ние досега само се обаждахме и ни приемаше ,но сега този път ми каза да се запишем и от края на март ми дадоха дата за преглед на 21.04.Ако нямате телефона на регистратурата пишете ще ви го изпратя.

# 470
Да Пепи така е аз като се обадих на регистратурата ми дадоха две седмици по късно който не ме устройстваше защото водих детето и на логопед в фондацията и имах записан час за 16 март а на регистратурата искаха да ми дадът за 24 най-рано,а като отида в София гледам да се оправя с прегледи и логопедката за 2-3 дни и се обадих на Литвиненко и човека ме разбра и ми каза че ще ме приеме и без час и ако ми направят проблем да кажа че той така е казал за което съм му страшно благодарна.Но наистина вече е с записване и ако решите трябва един месец по рано да се запишете.

# 471
  • София
Ема-диди , къде ходиш на Логопед, какава е тази Фондация която споменаваш няколко пъти???
Как сте иначе, как е твоят палавник?
Ако искаш ми пиши на лични.

# 472
Здравей Нанди мерси миличка добре сме,май прекалих наистина да пиша за тая логопедка за което се извинявам на мамите но останах очарована от нея,ще ти пиша на лични.

# 473
  • гр.Гоце Делчев
Ема -диди явно вие сте по специален случай и затова доктора се е съгласил без час,пък и правилно щом трябва да се свършат двете неща.Утре пък ние ще ходим към вашия край на гости в Смолян да използваме малкото дни ,които остават от ваканцията.Дъщеря ми е много щастлива ,а иначе и беше скучно.

# 474
Пепи не че сме специален случай,но докато имахме пристъпи бяхме почти всеки месец в педиатрията за по 1-2 седмици в продължение на 7 месеца и доктора ни познава много добре,а и е от малкото доктори,които могът да ти влезнат в положение.ОООО и аз съм ходила в Смолян там е много хубаво макар че беше вечер и имаше едно време хубави таверни. Laughing

# 475
  • гр.Гоце Делчев
Ема-диди аз в Смолян учех едно време икономически техникум,а пък и всяка година ходя на гости при сестра ми и наистина е много хубаво и има доста нови заведения.Таверни не зная дали има още ,но ще проверя.От Литвиненко аз също съм много очарована ,защото наистина е от малкото доктори ,които влизат в положение и ще ти обясни спокойно каквото имаш да го питаш.

# 476
  • В къЩи.
Здравейте,днес имахме контролен преглед при невролога.
Преди писах ,че започваме със спирането на едно от лекарствата което пиеше Криси,т.е пи го само 1мес ,но не му повлия изобщо добре,беше много изнервен от него. В неделя му дадох последната доза, и сега продължаваме само на Депакин. Мислех,че Ще ни предпише и друго ,но не иска да тъпче детето излишно с лекарства и затова Ще си караме само на Депакин.
Много се притеснявам да не започне пак с пристъпите,въпреки,че близо 2 месеца не е имал,но края на януари и началото на февруари бяхме само на Депакин и тогава направи 5 пристъпа. Надявам се тогава кризите да са били заради ниското ниво на Депакина и сега да сме уцелили дозата и да нямаме проблеми.
Другия месец Ще правим изследвания на серумното ниво и пак Ще се видим с невролога.
Стискайте палци да сме уцелили дозата и да няма повече пристъпи.

# 477
estrella-bg,а как сте с чернодробните!

# 478
  • В къЩи.
Всички ,който сме правили до сега са добре,надявам се и другия месец пак да е така,тогва Ще видим и какво е положението с хепатита.

# 479
zdraveite az nesum pisula do sega no vi 4eta redovno moeto dete su6to e bolno  piem kepra i lamiktal ot kakto hodihme pri doz.bojinova e po dobre ina4e bqhme samo po bolnizi i to kudeli netoi pravi6e gur4ove koito produljavaha po 2shasa i sega s novoto le4enie zapo4na da nese hrani otslabna mnogo neznam kakvo dago pravq daite nqkakuv suvet molqvi

Общи условия

Активация на акаунт