Епилепсия-тема 6

• 37 151
  • 589
  •   1
Отговори
# 60
Иги,Проф. Алексиев на работи по здравна каса.

# 61
  • Варна
SMA139 моето дете също пие конвулекс и един от страничните ефекти на конвулекс е  засиления апетит и бързото надаване на килограми, ние в момента сме 10 кг и отговаряме размерите на дете за 1 година, когато започнахме да го пием наддаваше по бързо но сега започна да се нормализира това и наддава нормално. Mama Igi Доколкото съм запозната Д-р Литвиненко си дава телефона само на пациенти който той наблюдава, той ми даде неговия телефон когато бяха ни изпратили в болницата при него и когато ни изписваха и ми каза че ако има нещо да се обадя, а за записване при него за преглед трябва да се отиде в поликлиниката, която е към детската университетска болница и се взема номер за преглед номерата са до номер 13 или 14 и преглежда всеки вторник и четвъртък от 10 до 13 часа.

# 62
  • София
Vanq 66, съжалявам, че толкова късно отговарям, но нямах интернет дълго време. ЯМР в Александровска болница. Дадоха ми направление за 18ти този месец. Там добре ли е?? Азпо принцип се доверявам на лекарите и се надвам, че няма разочаровани измежду вас от тамошните.

# 63
  • Ямбол
Два пъти съм правила в Александровска ЯМР. Много съм доволна и от отношението и от професионализма на лекарите и лаборантите. Не сравнявам с апаратите в други болници, защото не съм правила другаде изследване в София. По-късно вече правихме в Стара Загора.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 15:57 от maria.4

# 64
След консулта с невролога днес диагнозата е "летяща" - детска епилепсия.Успях да запиша час за утре в 15.30ч.. Хайде и вие да ни стискате палци утре! Praynig

Ванчеееееееее безкрайни благодарностиииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 65
Никики с вас сме,утре успех миличка!!! newsm10 newsm10 newsm10  love001
Момичета някой знае ли за рехабилитационен център в Пловдив спонсориран от Белгия,казаха ми че там също има много добри рехабилитатори и мислим с една приятелка да пробваме.Пишете ако знаете  нещичко много ще сам ви благодарна!  bouquet

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 17:35 от emа-диди

# 66
  • гр.Гоце Делчев
Ники и аз съм с вас ще стискаме палци утре и ще очакваме добри новини newsm10 Praynig

# 67
  • гр.Гоце Делчев
Мама Иги аз имам GSM ня д-р Литвиненко  и ако искаш да ти го изпратя на лични,но мисля ,че от януари записванията стават на регистратурата.Иначе,аз като му се обадя за преглед никога ,не ни е отказвал и ни преглежда щом сме от провинцията и когато нямаме номер.

# 68
Момичета да напиша и аз моето впечатление с риск да се прочете от въпросният специалист!
Можело да се започне лечение с конвулекс и без да се прави ЕЕГ,защото можело и да не се хване пристъп,сякаш ,че ние винаги на ЕЕГтата имаме пристъпи,нима изследването е за засичане на пристъпи.
Значи ,ако разсъждаваме по това твърдение ,ние които нямаме пристъпи ,можем да спираме лекарствата и без ЕЕГ ! #Crazy #Crazy #Crazy newsm78
Доколкото съм запозната от нашата практика като страдащи от Епилепсия,вече 11ста година ЕЕГто е изследване ,което отчита функцията на мозъка,а тя ако си имаш проблема епилепсия си има по характерни изменения! Peace

Дано утре успеят да направят ЕЕГ и консулт с един от най-добрите специалисти за Варненска област ,само дето не е по здравна каса и излиза соленичко ,но понякога здравето е по важно!

# 69
  • Варна
nikiki и аз стискам палци за утре, дано ни съобщиш само хубави новини Praynig newsm10. Абе Ванче моята "любимка" ни даде да пием конвулекс и фенобарбитал и радедорм без еег, но на лице беше гърчовата симптоматика, но само едно не успях да разбера защо изписа на Ирена радедорм при условие, че тя беше в медикаментозен сън от фенобарбитала и не правеше гърчове, но както и да е. Като ни пратиха в София при Литвиненко въпреки лошото еег той спря радедорма, защото изобщо не сме имали нужда от него. А може би и радедорма е допринесъл до някъде за комата

# 70
Здравейте момичета. Аз по празниците избягах от София, че взе да ми писва тук. На въздух малко забравям за проблемите с бебо.

# 71
Ванче, на Руби също му почнаха лечението с Депакин след чисто ЕЕГ, но заснет "прекрасен" пристъп на видео. ТУк не знам дали правят ЕЕГ преди спиране на лекарството. Знам, че трябва да е две години без пристъп. Сигурно правят ЕЕГ, нямам идея... само да стигнем дотам...

# 72
SaraJK,при нас всеки диспансеризиран трябва да има по 2 ЕЕГта на година ,а ако специалиста прецени се правят и на 3 месеца! Peace

# 73
Ванче, на Руби не му е правено ЕЕГ от една година. Всъщност, откак започна епилепсията. Тогава му правиха едно, после още едно спейки, и двете бяха идеални и това беше. Но знам, че ако имат повече пристъпи децата правят и много по-често. За видео ЕЕГ обаче се чака половин година. Също и за МРИ. Ние затова на Томи не му извадихме паспорт, ако се наложи по слешност да се прибираме в БГ, че ако тук трябва да чакаме....

# 74
А тук ако специалиста при който си диспансеризиран ,няма нужните контролни изследвания ,който са по клинична пътека ,при проверка от РЗОК или НЗОК отнася солидна глоба!
Но пък от самата ЗК не отпускат нужния брой направления за всички пациенти и болните ги правят на собствени разноски! #Crazy
Пълна каша е!

Общи условия

Активация на акаунт