За Празника на мама АВГУСТинчето е радост най-голяма

• 18 563
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Елфче, по аптеките- не навсякъде, но и с поръчка става в рамките на деня.Препоръчвам тези http://www.kbs-omron.com/inhal_pr.htm?TID=1&MID=83&ART=1 … mp;SID=1&LG=2 Пише и цените Peace
Стискам палци клиничната пътека да свърши по-бързо Crazy ( Все си мисля че в никоя болница не им е зор да държат пациентите до последно (пример- знаеш Wink )
 Много целувки от нас Hug

# 196
Кайли много да е здрав дядо и да ви радва дълги години, да дочака и много"Преунуци"както казват на село!

Снощи Даниел го втресе, гушнахме се, завих го, поразмина му и спинка. По едно време се събуди с температура и тогава на миличкия му се дорева, като му сложих свещичка. Искаше да пишка в гърнето, два пъти, пишка и изтръцка свещичката, но добре че му спадна Т.
Днес се гледаха със систъра. Преди да легнат вдигнал Т и с нурофенче заспинкал. Спа 4часа.Сега ходихме да вземем баба и довечера тати се прибира - и пълна къща Hug

# 197
Елфче, нашият е този на първата картинка от линкчето на Велмар. Купихме за тази цена, която е показана там  Peace от една от аптеките покрай Пирогов. Взехме този защото ни го препоръча лекарката. И много се радвам, че го взехме - от както го взехме Лори ми е боледувала доста, но нито един път не е пила лекарства  Peace Щом започне да ми подкихва или кашлюка и започвам веднага инхалации и за 2-3 дни всичко е ок  Peace Дано да се оправи бързо баткото и скоро да гушкаш мъничето  Hug
После ще се опитам да се включа пак, тези дни не ми остава много време  Sad
Кайли  Hug тези дни и моето деде трябваше да има рожден ден. Наистина е страшно трудно...

# 198
Кайли, ВСТ  Hug
Деница е с Варицела Crazy Снощи като я къпах нямаше нито една пъпчица, а сега като я съблякох ooooh! Та, по този повод до края на другата седмица съм в болничен. Ако, разбира се, не прихване и Влади, че той не е карал никаква шарка Rolling Eyes
Анди, ще отложим за по- нататък обяда Peace

# 199
Здравейте,сладуранки! Hug
Благодаря за топлото посрещане!

Сега макар и на патерици искам да Ви честитя
4ЕСТИТА БАБА МАРТА!
Да сте румени засмени и щастливи!

4естит Осми Март!
Бъдете все така красиви и обичани!

# 200
  • гр.София
 Добро утро.
 Дано ошарващите се да прекарат леко и без много чесане и рани.
 Бързо оздравяване и на Дани на пепеджинс .

С. изкара една яка хрема,но не сме се спирали и доста ходим навън. Надявам се да става все по-топличко.

Вст ,какво слагаш в инхалатора,т.е какво вдишва детето,водна пара ли? ( Тъп въпрос,може и ако попрочета сама да разбера)

Марулка,все си мисля за тортите ви. Ако творя нещо ЦЯЛ ден ще ми е много свидно като се изяде скорострелно.

nikita8006, разкажи нещо за Дани Hug

# 201
  • София
Вст ,какво слагаш в инхалатора,т.е какво вдишва детето,водна пара ли? ( Тъп въпрос,може и ако попрочета сама да разбера)

Добро утро.

Блан, слага се физиологичен разтвор и само при изрично предписание от лекар Вентолин.

Кало е здравичък, да чукна на дърво и ще го водя на яслата след малко, че имат днес тържество за празника на мама. Ама ще отиде тати  hahaha

# 202
  • София
привет и от мен.

Марулка страхотна торта

Елфче хубави новини, дано ви изпишат утре...но ако Ивчо не се оправи бързо, може би ще е за добро да остане до понеделник, дотогава Ивчо ще е здрав.

Албенче, кога тръгнахте на ясла, кога се разболяхте....Дано Деничка я изкара лекичко ( но пък е за добро, колкото по-малки прекарат болеста, толкова по-леко я карат). Така че и при вас Ади дано бързичко мине и на двамата.

Пепеджинс и вие да оздравявате бързичко.

Миташки и той нещо се кани да влезе в отбора на боледуващите - в сряда цяла нощ не спахме почти - имаше температура и той не знаеше какво иска ....( да пишка, да не пишка, да спи - да не спи, на спалнята - в неговата стая, чай- прясно мляко- сок) ...ама като са болни горките хич не им е лесно....снощи беше добре...Ние в сряда почнахме за първи път Респивакс и се чудя дали не е реакция....днес ще говоря с педиатъра....Ама така - цяла зима бяхме здрави ( конюктивитът не се брои) и сега.....

Кайли честит празник на дядото ти

# 203
  • гр.София
 Нана,чудех се,дали не може и билки на се сложат и да дишаш Simple Smile.

# 204
Че може- може, но  не е особено препоръчително , особено за малки деца и особено самоинициативно, защото тези инхалатори действат директно и доста насищащо, а това е рисковано при деца, защото правят други дразнения..
Ако знаеш конкретната билки и нямаш съмнение за действието й - действай Peace

# 205
  • София
Че може- може, но  не е особено препоръчително , особено за малки деца и особено самоинициативно, защото тези инхалатори действат директно и доста насищащо, а това е рисковано при деца, защото правят други дразнения..
Ако знаеш конкретната билки и нямаш съмнение за действието й - действай Peace

Спецът в бранша ме е преварил, аз скромно ще замълча  Mr. Green

# 206
Здравейте мацки,
да се похваля- наваксах с темата току-що и то на Софийска земя .После с усмивка на лице разгледах снимките на децата, като че ли аз съм ги отгледала. И всеки път се убеждавамн, че са пораснали деца. Да са ни живи и здрави.

Само с татито сме, той по работа , аз си отдъхвам и събирам енергия за предстоящия летен сезон ,т.е. започвам работа на 20Март, стяга ме само нощния труд. Пресиан е във Варна при баба, иначе имаше желание да стои сам в къщи , да ни чака, гледайки детски newsm78

Vst , съжелявам за преживяното задавяне , немога да те окуража, умирам си от страх
Валка, отрицателното поведение е съвсем несъзнателно за сега, не го взимай за чиста монета Hug
Marulka, защо ли очаквах човещина , явно забравих , че всичко се плаща , независимо, че на тези същите лекари им е вече веднъж платено. Немога да свикна и винаги се ядосвам като за първи път. #Cussing out #2gunfire
Blue и Marulka , означава ли ,че мога да си поръчам уникална  торта и във Варна, и в София ? Blush
Elwing, радвам се на добрите новини Hug

до понеделник ,16  съм в Сф
ще се радвам, ако мога да ви видя на живо Wink

# 207
Ако искате малко да се посмеете - Нова телевизия, новините довечера, AndyB обяснява за неработещата програма за баби-детегледачки, а Гого се разхожда с шапката на дядо си... Wink

# 208
  • гр.София
Ако искате малко да се посмеете - Нова телевизия, новините довечера, AndyB обяснява за неработещата програма за баби-детегледачки, а Гого се разхожда с шапката на дядо си... Wink
О, с най-голямо удоволствие!
 ( Сутринта отказах изява за детските градини по някаква тв. Не за петицията, а изобщо. Но си се представих шмъркаща и кашляща...)
  За инхалатора,честно,питах заради себе си. Спомените за София,маската и вентолина в болницата не ща да си връщам-тя се мяташе като луда. Предполагам,че в домашни условия е съвсем друго.
 Явно е полезна вещ този инхалатор.

Бебон,пасувам за среща,понеже носовете ни текат,мен и ушите ме болят-навън изведнъж пак стана бр-р-р-р! студ. В събота учениците ще учат. В неделя пък сме на РД всесемейно.

Сега виждам- Приели са регламента за ДГ.Има нова тема в Нашите деца.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379562.0

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 13:49 от blanc

# 209
  • София
Анди - що пък да не работи програмата  Rolling Eyes- ние вече няколко месеца сме на нея, навих и колежките в офиса, последната ми колежка сключи договор през февруари

Блан - мерси, отивам да чета какви са ги накъдрили  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт