С мартеница за късмет Баба Марта ще закичи НОЕМВРИйското човече!

• 17 699
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
Юле, не си ме разбрала, казах, че някои девойки ще звадят късмет да са с двама кавалера  Joy

smile3555 Embarassed Embarassed Embarassed,  но то след тази нощ се чудя как изобщо гледам?  Tired Малкото чудо продължава да спи и да търси храна на 2 часа.  #Cussing out Ако е това режима до довечера едва ли ще оцелея.  ooooh!  Naughty Никога не се е лишавал от нощния си сън. Какво му стана тази нощ?  smile3514 smile3511
Валя, колажа е страхотен  Hug newsm51 Гледам ние сме с ново гадже  Joy

Тониnewsm51 за темичката!

Мими, вчера се бях сетила за теб,  newsm78 нали си делим дата и те следя редовно.  Flutter

# 16
Цоп и ние, изтървахме първата страничка май, ама поне в началото на втората да сме.

Тони, страхотна тема си оформила. Вале, а колажът разкошен ще стане, направо нямам търпение да го видя изтипосан  Hug

# 17
Юлия, дано е някаква кърмаческа криза. Не искам да те плаша но ние от самото начало след 15часа следобед се храним през два часа до 24часа и прави ме пауза до 6 часа сутринта. В кърмаческия видях че не сме единствените , които се храни ме през два часа. Но ако вие сте от скоро така, явно е криза и до няколко дни ще мине.

Мъри, какво като ни са финни децата Grinning, важното е да са здравички!

# 18
Запис и от нас!
Страхотно оформена темичка! Тони  bouquet!

# 19
Юлия, дано е някаква кърмаческа криза. Не искам да те плаша но ние от самото начало след 15часа следобед се храним през два часа до 24часа и прави ме пауза до 6 часа сутринта. В кърмаческия видях че не сме единствените , които се храни ме през два часа. Но ако вие сте от скоро така, явно е криза и до няколко дни ще мине.
smile3514 smile3514 smile3514
Аз съм свикнала през деня да яде често обикновено на всеки час  smile3515 , но комбинацията от нощно хранене на 2 часа и през деня пак направо ме довършва.  ooooh! Дано е временно, че ако ще е все така ...  #Cussing out Интересното е че само спи и яде, очевидно е гроги, но аз кога да спя?  smile3515

# 20
само запис, че сме киселяцииии

а и  сме с бонус конюктивит  Sick

от  де го лепнахме не зная..

# 21
мами здравейте
я да ви питам кога ще захранвате бебетата
навсякъде чета различни неща и съм в дилема, а големия ми син не помня кога го захранвах със сок и пюрета-май след 4 месец беше
и кога мога да давам кисело мляко
различни педиатри ми казват различни неща - една даже ми каза да го държа до 6-я месец само на мляко  #Crazy
аз като гледам сега вече взе да огладнява на всеки два часа  и ми се струва, че млякото не го засища
ако го държа до 6-я месец само на мляко ще го уморя от глад милото
кажете моля ви вие как ще процедирате в тази насока

# 22

Мими, вчера се бях сетила за теб,  newsm78 нали си делим дата и те следя редовно.  Flutter
Hug
Тука сме, ама какви са тея работи при вас с това кърмене... newsm78
То и ние сме едни кисели тая седмица Rolling EyesНе знам какво му е, вече почва да се обръща лека полека и не спи спокойно като преди през деня, а и през нощта почва да се опитва да прави номера, и е кисел през повечето време.... newsm78

# 23
  • На топло...
Tонеска, невероятна темичка  bouquet!

Диданче, Hug...

Йоши ми е много сополив и кашля, май го "простудих" детето Cry... Дадоха ни уж едно сиропче за кашлицата, да видим. Много ми е страшно като не може да си поема въздух заради тез пристъпи...

Комарче, няма да правя воден, отдавна я следя темата и ми е ясно за вредите и ползите. Имат доста кърмачки там и през плодовия ден си разрешават салати и мляко.
Аз не мога да пия мляко, обаче ям повечко сусам, бадеми и мед, така че нищо лошо не може да се случи. Важното е организмът да не изпадне в шок и да изгуби много килограми наведнъж.
Ако се замисли човек доста жени свалят страшно бързо по време на кърменето, те също би трябвало да отделят токсини... Четох едни страници на немси на ЛЛЛ, правили са изследвания на деца, изключително кърмени по време на войната във Виетнам, не са имали разлики с деца, чиито майки са живели в нормални небомбардирани и обгазявани държави. Т.е. ролята на токсините в майчиното мляко е силно преувеличена, бебето реално не ги поема или поне защитните му механизми в това отношение са силно изразени.
На мен ми се налага да ги смъкна килцата, защото ме смазват, от 18-годишна имам проблеми с гърба. А лесно няма да стане, защото пък хормоните ми не са в ред от пубертета още и съм била винаги пълна. Като се запознах с мъжа ми почнах да смъквам, ама по-скоро от неядене, че много бях влюбена  Heart Eyes и загубена Blush...

# 24
мами здравейте
я да ви питам кога ще захранвате бебетата
навсякъде чета различни неща и съм в дилема, а големия ми син не помня кога го захранвах със сок и пюрета-май след 4 месец беше
и кога мога да давам кисело мляко
различни педиатри ми казват различни неща - една даже ми каза да го държа до 6-я месец само на мляко  #Crazy
аз като гледам сега вече взе да огладнява на всеки два часа  и ми се струва, че млякото не го засища
ако го държа до 6-я месец само на мляко ще го уморя от глад милото
кажете моля ви вие как ще процедирате в тази насока
Аз лично кърмя и мисля да захранвам чак на 6тия месец, и съм чела че е добре да се поизчака с захранването докато храносмилателната система на детето е готова да започне с обработването на друга храна.
Колкото до това дали не му е достстъчно млякото бъди сигурна че може да се стигне до 6ти месец само на мляко без детето да гладува, примери има много, в крайна сметка въпрос на личен избор но те съветвам да потърсиш повече литература по в-са а не само да слушаш педиатрите  Wink

http://karmene.greatnow.com/zahranvane.html тук има интересна информция например

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 19:44 от bilyanaz

# 25
  • Бургас
Юхууу здравейте и от нас! Темичката е оформена страхотно! Тонеске Heart Eyes!
Бяхме на консултация и за месец резултата е 7,500 кг. и 64 см., което значи 1,5 кг. и 5 см. за месец (направо е като хамбургски салам детето), ама да ни е живо и здраво...! Биха ни втори пентаксим да видим как ще е довечера!
Честито на всички рожденници и месечинки!
Вале отивам да видя колажа, но съм сигурна че е идеален - благодаря за труда!  bouquet

# 26

...я да ви питам кога ще захранвате бебетата...
Тази тема я разисквахме подробно преди 3-4 теми и почти до  fight fight стигнахме  hahaha  (ако имаш време и желание попрегледай написаното).
В общи линии има 3-4 групи:
1. захранване след 40-ти ден със сок
2. след 4-ти месец
3. след 6-ти месец
4. след 1 година

Аз бях фен на захранване след 6-ти месец, но сега  smile3529 и обмислям идеята за захранване след 1 година. Далеч съм от мисълта че ще си уморя детето от глад.  Naughty  Бебе гладно не стой, то си има начини да си поиска храна.   cry
Тази педиатърка, която ти е казала да даваш само мляко до 6ти месец слуша СЗО.  smile3501
За кисело мляко определено не си и помислям да давам до 2-та година.  Mr. Green

... какви са тея работи при вас с това кърмене... newsm78
  33uu не е малко кърмата, има си достатъчно просто господина е решил че иска да яде малко и на 2 часа(или по-често)  smile3516
Ние също от 2 дена се обръщаме и е голяма веселба.  hahaha

# 27
  • София
Здравейте  Hug
Комарче, аз бях писала за памперсите с ластик. Само че съм изключително НЕдоволна  Close За мен няма друг такъв боклук! Наистина на всяка смяна трябва да преобличам. Освен това са били изключително пестеливи откъм абсорбента. А и като се напишка няма попиване сума време и все е влажен. Даже вчера си направих експеримент. Сипах еднакво количество вода върху два памперса (по един от двата вида) и този с ластиците го попи за 2 пъти по-дълго време.

Който се разхожда в градинката на Света троица да драсне на лични, че и аз там обикалям понякога.

# 28
Здравейте  Hug
Комарче, аз бях писала за памперсите с ластик. Само че съм изключително НЕдоволна  Close За мен няма друг такъв боклук! Наистина на всяка смяна трябва да преобличам. Освен това са били изключително пестеливи откъм абсорбента. А и като се напишка няма попиване сума време и все е влажен. Даже вчера си направих експеримент. Сипах еднакво количество вода върху два памперса (по един от двата вида) и този с ластиците го попи за 2 пъти по-дълго време.

Който се разхожда в градинката на Света троица да драсне на лични, че и аз там обикалям понякога.

Кофти са и аз се изненадах като отворих пакета и Shocked бяха различни, разликата е като между ежедневните и нощните превръзки, даже си помислих че са някакъв летен вариант  Thinking

# 29

... какви са тея работи при вас с това кърмене... newsm78
  33uu не е малко кърмата, има си достатъчно просто господина е решил че иска да яде малко и на 2 часа(или по-често)  smile3516
Ние също от 2 дена се обръщаме и е голяма веселба.  hahaha
hahahaПри нас пък е обратната беля- яде си в нормалните часове, но като чели по повече от колкото трябва и повръща доста, чак се притеснявам от време на време, ама утре ще видим чичо док какво ще каже  Wink

iveto_11
скоро може и да те посетим в Банишора  Hug

Общи условия

Активация на акаунт