С мартеница за късмет Баба Марта ще закичи НОЕМВРИйското човече!

• 17 699
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Тонеске, благодарим за красотите!  Hug

# 31
Аз тази вечер заради сватята (Шамс) съм на боза.Нищо че ядем риба.Ми ша вземе да каже каквато майката такава и дъщерята, и Анита ще остане без момък.  Naughty

Тия памперси вече нямам думи.Това е като всичко свързано с децата-знае се, че се купува така или иначе и дай сега-що им е да е качествено.Нали ще взимат парите на хората-много важно, че ние перем като гламави и което е още по-зле децата ни страдат.Анита миналата седмица ми беше обрината от памперсите.

Ами ще намина да видя пак после ама като нямам бира и нещо не ми е весело Crazy

# 32
Вече си имаме страхотен колаж на 1 стр. Вале благодаря  bouquet
Утре ще чета, че много сте писали.

# 33
 Hug
Къде трябва да изпратя снимка за колаж, че нещо съм изпуснала..... Embarassed

# 34
Да ви се похваля - излизах да пийна една биричка! Направо не мога да повярвам, че ми се случи.  Crazy Едни приятели щяха да се събират и естествено предложиха и на нас. В първия момент решихме, че няма да можем. Но в следващия си казахме, че и ние сме хора все пак.  След като бабите си правят оглушки и един път не се сетиха да предложат да погледат детето, за да се поразведрим, се разбрахме с мъжа ми да излезем на смени. Няма да ги моля, я! Ама след още някой месец като стане по-забавно внучето ще започнат да го искат.  Naughty  
На всичкото отгоре нашите се обаждали докато ме няма и дръзнали да изразят мнение, че не трябвало да излизаме, а щом сме имали бебе трябвало да си го гледаме.  #Cussing out #2gunfire Аз съм излязла за има-няма 1 час! Все едно съм го оставила на произвола.... А аз съм го оставила просто на татко му. И то заспало нощния си сън... Crossing Arms

# 35
Утро,  #Shocked какви са тези баби? Ти какво да не си в затвор?  smile3514 spoko

Ели, тя рибата да не е такава:  smile3532

# 36
имам рагада на едното зърно която кърви, и малкия смуче от там кръв, защото като повърне след това има червено кафеникави петна... и започвам да се притеснявам да не му стане нещо newsm78
иначе се мацам с Гармастан ама то с това ядене няма кога да зарастне...
дали е вредно?някой да знае нещо

# 37
  • София
Честно казано за мен и двата вида памперси са еднакво непопиващи #Cussing out. Иве, ще взема и аз да направя същия експеримент Mr. Green. Ама, може ли да има такива драстични разлики от партида до партида. Всеки път бодито е лееееко влажно, а при № 2 на Памперс това не ми се беше случвало. За мен предимството на ластиците е, че мога да стегна малко повече и като се наака по-малко поне не излиза, а сега с тези е ужас. Имам още 150 бр., който трябва да изразходвам, това прави около 4 седмици. Ще има да пера наакани бодита Close Twisted Evil......

Утро, ама децата са случали на баби, нямам думи ooooh!. Аз в това отношение нямам проблеми. Винаги мога да разчитам на майка ми и баща ми. Дори малкият е оставал вече няколко пъти с баща ми Mr. Green. Добре, че е кротушко, че баща ми изпитва панически ужас от малки деца, в смисъл, че го е страх да ги пипа да не им направи нещо hahaha. Но в случая човекът няма избор. Просто понякога само той е свободен и се налага да спасява положението Heart Eyes. Ей, много ми помага този човек и много си го обичам.

Биляна, не можеш ли да му даваш да яде само от едната гърда, а другата да цедиш, докато рагадата мине? А силиконовите зърна биха ли помогнали newsm78?

# 38
имам рагада на едното зърно която кърви, и малкия смуче от там кръв, защото като повърне след това има червено кафеникави петна... и започвам да се притеснявам да не му стане нещо newsm78
иначе се мацам с Гармастан ама то с това ядене няма кога да зарастне...
дали е вредно?някой да знае нещо

http://missby.wordpress.com/2008/01/08/store-milk2/

Цитат
Кръвта в кърмата не е вредна за бебето и кърменето може да продължи. Ако кръвта в млякото не изчезне до две седмици майката може да се консултира и с лекаря си.

# 39
Юлия  Hug , мерси за бързият отговор дано да е така защото е малко гадно като си преставиш какво папа малкия а и като видиш какво повръща, той силиконовите зърна не ги иска а помпата според мен ще продължава да разранява... незнам ако почна да му давам само една гърда на хранене.. newsm78

# 40
Здравейте мацки,
Тони, страхотно оформление си направила, браво  smile3525, а за колажа на Валето просто нямам думи върхът е  smile3501 smile3501
Честит рожден ден на Сонямари, жива и здрава и всичко най-хубаво.
Честито и на днешните ни месечинки.
Юле, защо се бунтува така малкия сладур, да не е една от кризите на растежа, дано скоро му мине  Hug
Ели, откакто бях болна почти месец не пия бира , но виж едно такова може да пийна
стига да имам компания.

# 41
  • София
Тони  bouquet Hug!!!
Момичета омръзна ми тоя моя мъж все да си прави оглушки #Cussing out. Ей са пак го чакам да стане да измие на детето шишето, а той се е излегнал и спи на целия креват и аз няма къде да легна #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Много ме дразни напоследък, то бива мързел ама това неговото направо на нищо не прилича. Искам и аз да си почина малко Praynig. Яхнала съм метлата якооо.  afwitch. Отивам да мия шишето и да повикам малко Joy Joy Joy. Лека и безревлива нощ!!! Hug

# 42
Тони мерси за темичката
Колажа е супер  Hug
Лека и спокойна нощ от мен мацки

# 43
Здравейте и от нас .И при нас днес беше поредния ревлив ден ,защо не знам ?Нахранен,чистичък,изправен,подпрян,100 души му се маймуним насреща и той цял ден не спира да мрънка Crazy.Дано да отминава скоро,че ръце не ми останаха вече,поне да имаше полза а то и на ръце не млъква за дълго.
Честито на всички празнуващи днес   bouquet
Нещо не мога да разбера къде трябва да кача снимка за колажа  newsm78 моля помогнете!
Много добри диетки са си заформили и Нана и Феъри ,но аз защо така не мога да посегна към зеленчук като огладнея а си вземам вафла не знам  Embarassed?Благородно ви завиждам ,момичета, за волята!Но..пусто никак не ми се прияжда морков или марулка,виж за пица ....сладоледи и ей такива неща...да.Добре ,че природно не съм от най- големите  261uu.
Колажа е невероятен ,браво   bouquet,само да разбера и аз как да се наредим там?
Темичката също е супер,Тонеска   bouquet

# 44
гледам рекламата на продукта на Avon дето върви сега по телевизията и си мисля дали да не го пробвам... той май не е нов, някой има ли отзиви от него?

Общи условия

Активация на акаунт