Пей Пал - помощ

• 36 908
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Плевен
И аз да пипитам нещо...сега не ме пусна да платя с карта и платих през Пей Пал въпреки,че нямах достатъчно пари в тази карта Confusedмога ли сутринта да вкарам парите за поръчката или да я отписвам...а не ми се иска Tired

# 631
Елифанта вероятно са ти разблокирали някаква сума, нали такова предположение имаш, защото колкото пъти съм се опитала да платя през ПП с недостатъчна наличност в кратата за ларедут все става въпрос, ме е връщало на втора стъпка с някакъв надпис под полето за плащане през ПП.

# 632
  • Плевен
Елифанта вероятно са ти разблокирали някаква сума, нали такова предположение имаш, защото колкото пъти съм се опитала да платя през ПП с недостатъчна наличност в кратата за ларедут все става въпрос, ме е връщало на втора стъпка с някакъв надпис под полето за плащане през ПП.
anny_  благодаря Hug  bouquetзначи да се надявам да я получа Mr. Green
Сега видях-Да ти е жива и здрава дъщерята,повече да те радва,по-малко да те ядосва HugПриятно изкарване на празника  bouquet

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 16:03 от elifanta

# 633
Сега,никой да не ми се смее  на въпроса Laughing Имам в баланса на пей пал 12,50евро.В двете карти,които са ми регистрирани в пей пал също имам по около 10-15 евро във всяка от тях.Въпроса е :може ли да платя поръчка със сума от 35 евро чрез пей пал?

# 634
Здравейте /за кой ли път Embarassed /
Имам следният въпрос: поръчах прословутата пекарна със съответния пълнеж. Вчера гледах в ПейПал статусите и видях следното: така както ги разбирам нещата, блокирали са цялата сума-> изтеглили са само за машината. След това пак са блокирали цялата сума-> изтеглили са сумата за пълнежа. Та въпроса ми е дали два пъти са ми блокирали цялата сума Rolling Eyes ? Защото от картата ми липсват пари. Правих опити да плащам /и през ПП, и директно чрез картата/ и се чудя дали от това не са забегнали

Забравих да добавя скрийн-шотовете:
http://prikachi.com/images/806/2401806d.png
http://prikachi.com/images/805/2401805l.png

# 635
Успях да я верифицирам. Нов въпрос , изписа ми there is a minimum withdrawal amount  ,а в акаунта съответно
Withdrawal Fee    Return Fee    Minimum Withdrawal Amount
€2.00 EUR             €11.25 EUR                  €10.00 EUR

означава, че трябва да имам минимум 10 евро в картата ли?  Embarassed

# 636
Означава, че ако някой ден получиш пари в акаунта си /някой ти ги прати или ти плати нещо/, за да ги трансферираш към картата си, има минимална сума, която можеш да трансферираш. Тази сума е 10 евро, а комисионната за трансфера е 2 евро.

# 637
офтопик:  Алекс, често се чудя как ни изтърпяваш   bouquet

# 638
4-та година тренирам търпение с Ла Редутската тема.  Mr. Green

# 639
  • Варна
Сега,никой да не ми се смее  на въпроса Laughing Имам в баланса на пей пал 12,50евро.В двете карти,които са ми регистрирани в пей пал също имам по около 10-15 евро във всяка от тях.Въпроса е :може ли да платя поръчка със сума от 35 евро чрез пей пал?
Не можеш да ползваш двете карти в едно плащане. Можеш да ползваш едновременно пари от баланса + пари от една карта.

# 640
  • София
Означава, че ако някой ден получиш пари в акаунта си /някой ти ги прати или ти плати нещо/, за да ги трансферираш към картата си, има минимална сума, която можеш да трансферираш. Тази сума е 10 евро, а комисионната за трансфера е 2 евро.
Хм,а на мен като ми връщат пари от ЛР през ПП ,не ми взимат комисионна.
Или става въпрос само при други трансфери?  newsm78

# 641
Да, Евка, като ни връщат пари, които вече ние сме пратили нанякъде не вземат комисионна, от и-бей пак така, ако пуснеш диспут и го спечелиш, но до колкото разбирам, ако аз примерно реша да ти пратя 5лв от моя на твоя акаунт, ще ти вземат 2 лири за сделката  Joy

# 642
  • Варна
p.p. и аз имам нужда от помощ.
Трябва да платя покупка която не е моя. Искам да я платя с картата на приятелката ми/която купува нещото/, правим го често. В момента обаче в пейпал акаунта си имам пари. И не виждам възмобжност да платя с карта, да избера с коя карта да платя и т.н.... по подразбиране метода ми за плащане е баланса.  А аз не ща така да платя и после да смятаме и да ми дава левове тя...искам да е чисто всичко и да платя с картата и.
Вариант е да сменя валутата на баланса ама мамка му...що пък да плащам такса за това.
Идея имате ли, случвало ли ви се е ?

# 643
  • София
Да, Евка, като ни връщат пари, които вече ние сме пратили нанякъде не вземат комисионна, от и-бей пак така, ако пуснеш диспут и го спечелиш, но до колкото разбирам, ако аз примерно реша да ти пратя 5лв от моя на твоя акаунт, ще ти вземат 2 лири за сделката  Joy
И аз така си помислих,благодаря ти,Ани.   bouquet

Тъкмо и да се запиша в темата. Mr. Green

# 644
p.p. и аз имам нужда от помощ.
Трябва да платя покупка която не е моя. Искам да я платя с картата на приятелката ми/която купува нещото/, правим го често. В момента обаче в пейпал акаунта си имам пари. И не виждам възмобжност да платя с карта, да избера с коя карта да платя и т.н.... по подразбиране метода ми за плащане е баланса.  А аз не ща така да платя и после да смятаме и да ми дава левове тя...искам да е чисто всичко и да платя с картата и.
Вариант е да сменя валутата на баланса ама мамка му...що пък да плащам такса за това.
Идея имате ли, случвало ли ви се е ?

Правите отделна регистрация на името на твоята приятелка с номера на нейната карта. И преди да сте верифицирали картата може да се плащат до 100 евро. Правите си желаната покупка в случая и после приятелката ти може да си смени паролата, за да е спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт