Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 956
  • 279
  •   1
Отговори
# 105

момичета мерси за отговорите  Hug
Ласси точно така изглежда и ту се възпалява ту се пооправя, но става все по-голямо. Вие как го преборихте?

П.С. Хеленблонди, не съм Ламброна ............
Shocked   Shocked

# 106
  • Добрич
Добро утро!

Не съм писала май,ама ние продължаваме да си  боледуваме-цялата къща,много ми писна вече ooooh!

Аз досега не съм писала никога при разни спорове,които са се вихрили тук от време на време,НО госпожа Ламбрина "леко" ме жегна.Ако аз съм на мястото на Хелън много щеше да ме заболи.Зарадваш  се ,че се е появил съгражданин,усмихваш му се виртуално с най-добри чувства,а той бърза да се изхрачи.

Ламбрина,отстрани изглежда,че май наистина имаш някакви комплекси относно местоживеенето,което не оправдава такова невъзпитано и грубо поведение.И още нещо-какво отношение очакваш от нас след подобна цветуща изява?

Ласи,с кеф си изтанцувахме поздравчето с Борисчето Hug

# 107
Здравейте!
Честито зъбче на Невенка tooth
reverance Един въпрос към майките на моми с обеци. Къде им дупчихте ушите, има ли специални места за бебета или в обикновен салон?
Сега видях , че сме на 10 месеца вече Grinning и по този повод:

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 10:25 от dobs_

# 108
  • Бургас
Ласси, аз скоро правих питката за прощъпулника на една дружка, т.е. на синчето и де Wink и мина така, както е писала Сисето, само дето всеки от гостите като си отчупи парче от питката, трябваше да бяга малко с парчето из апартамента и да внимава да не се спъне някъде Crazy
Аз явно пак съм изтървала нещо Embarassed Коя е Ламбрина и какви са тия паранои и злобни постове newsm78 Май девойката каза всичко, което можеше да каже и едва ли ще се появи пак, ама то и в случая няма да е голяма загуба Mr. Green
Бъни, май ти беше питала за хубави детски магазини в Бургас Thinking Честно да ти кажа, Бургас не е от най-подходящите места за пазаруване Tired Има един магазин с хубави колички и дрешки, казва се "Синди", ама и цените му са бая хубави Whistling Все пак, ако мога да помогна с инфо някакво, пиши ми на лични Hug
Момичета, на мен ми се налага да пътувам за два дни до София, че баща ми не е добре и ще го водим на лекар. Няма да ме има във форума до 5-ти, но веднага щом се върнем ще пусна снимка на Сиска за колажа Heart Eyes
Честито зъбче на Невенка   bouquet

# 109
Здравейте,
честито озъбване на Невена Simple Smile и честити месечинки Simple Smile
Вчера временцето беше страхотно, ама днес като гледам не е..
аз от вчера почнах пост, да видим до кога..
А тази ламбрина уби рибата  Laughing

# 110
Nesinesi, изчисти си кутията, за да ти отговоря на ЛС, да не пълня темата!

Goldie, дано всичко е наред с баща ти!

Dobs, Честита месечинка!

Нана Hug

# 111
  • In someone's dreams
Здравейте и от нас и честита баба марта с малко закъснение   bouquet

Сега ще го наклепам малко моя син, но има ли все още деца, които не правят боц и не казват чао? Не иска и да посочва с пръстче или с поглед, когато го питаш къде е мама или къде е еди какво си .... А всички вкъщи му повтаряме и показваме постоянно. Зная, че всички деца са различни и индивидуални, но все пак, малко сравнение няма да е излишно.

Dobs, честита месечинка!!!

Ласи честито ви прохождане. Висока и пъргава манекенка ще ти е хубавата Ема  Hug

# 112
Здррейте и от нас! Simple Smile

Ясмина ЧЕСТИТО ВИ ЗЪБЧЕ!  Flutter

Голди дано всичко е наред с баща ти  Praynig

Ласи честито ви прохождане!

Честити месечинки на всички дечица!

Ние вчера си направихме една страхотна разходка до с. Иваняне до един познат на Васко. Ей страхотно село с много красиви вили и природа. Габи си отспа, игра след това...беше супер Simple Smile

От вчера лявото оченце на Габито почна да тече с жълт секрет и съзлзички (според мен го е замърсила, защото като и се спи се търка по очичките винаги) и от вчера капем  Тобрекс и вече и е почти минало  Peace

Ламбрина как можа бе момиче така грубо да се изкажеш и то за една от най-добрите ни съфорумки, която помага винаги и е много всеотдайна. Направо се изложи да ти кажа  ooooh!

Нанче айде оправйте се всичките и а нацелуваш Борката  Hug Hug Hug

Ласи ето аз къде четох скоро за прощъпулника - http://www.mamaibebe.com/?id=393

# 113
  • София
Milenni, единственото нещо, което Косьо прави е да маха за чао (т.е. маха с ръка, но не само за чао). Няма боц, няма браво, няма показване - ни с очи, ни с пръст....Единственото нещо, което съм 100% сигурна, че разбира е "Махни си бибата" и "Дай".
Но при нас разликата е, че не се и опитваме да го учим. Т.е. преди 1-2 месеца аз много се борих да го науча да сочи с поглед лампичката, но той така и не се научи. Това ме обезсърчи и...го оставих.

Аз снощи бях на линия когато Ламбрина пусна поста си. И понеже ми се стори особено неуместна репликата й, пратих й любезно ЛС.
Не исках да пиша тук, във форума, за да не повличам крак...Ама, егати, Хелън най-малко заслужава подобно отношение...

Ласи, ако не е много нахално, би ли пуснала ЛС-то ти до Неси2 и тук...че и Косьо от известно време има подобен проблем. Благодаря  Hug

# 114
  • Временно
Milenni ,Сиана казва чао и боц само когато си поиска.На команда дай не реагира.Но има 10-ина неща в стаята,които показва с поглед като я попитам.И само да ти кажа за сравнение-племенникът ми,който също е априлче знае ужасно много неща-крие се и чака да го намерят,показва на песничката Хей ръчички как се мият ръцете и лицето,пляска за браво и още куп неща.Но това не ме притеснява ни най-малко(че моята не ги прави тез неща де).

Честито зъбче на Невена!

Голди, и аз се надявам всичко да е наред с баща ти! Praynig

Честито прохождане на Ема!

Благодаря за топлото посрещане, момичета!
Честита Баба Марта на всички! Да сте бели и червени!

П.С. Хеленблонди, не съм Ламброна а Ламбрина. И предпочитам да не ти пиша на лични. Предпочитам реални контакти - нищо че си от Сливен - не се осланям на хора които са избягали от тук и се гордеят с това и посчертават че живеят в София!

Благодариш за топлото посрещане и как отвръщаш само. ooooh!
И никой не е искал да се осланяш на него,има много причини човек да напусне родното си място,без да е нужно да дава обяснение за това.И когато някой добронамерено се отнесе към теб старай се да отвърнеш със същото!

# 115
  • Бургас
Момичета, много ви благодаря Hug
И аз се надявам нещата да се оправят, защото е с адски болки вече 3 седмици и тук след изследванията казват, че единственият изход е да му имплантират някакви метални пластини в гръбнака, но не гарантират, че организмът ще ги приеме и няма да остане инвалид Cry А е на 52 години. Запазихме час за 4-ти сутринта, за проф.Романски от неврохирургията на МА, дано се окаже, че има и други алтернативи Praynig
Сега, да ви се похваля, че успях да завърша пуловера на Дима за Баба Марта и вчера я накиприх за снимка Laughing Естествено, моята щерка изобщо не се впечатлява, че я готвя за фотосесия и не застава на едно място за 2 сек., та снимките и са все размазани Tired Не знам как ще я удържа да я снимам за колажа, но ето ви една-две снимки от вчера да се похваля с творението си Sunglasses
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233930&pid=10839433

# 116
Честита Баба Марта и от мен на патерички.

Честито зъбче на Невена!
Честито прохождане на Ема!

Goldie, страхотно пуловерче, но и моделката ти е голям сладур. Разгледах и част от другите снимки, исках само да ти кажа че Илчо има твоята усмивка, а и не само, много прилича на теб. Дано баща ти се оправи бързо и има и друго решение на проблема.

Lassi , пиши наистина тук по проблема, че и при Дари е такъв обрива, само че досега не е ставал толкова червен.

Aquariel , и Дари така един път с търкане си замърси оченцето. Оправих го за няколко дни с кърма  Peace

За прощъпулника това което писахте до тук се отнася и за нашия регион. Само че тичат само децата (които могат де), на последния прощъпулник тичаха около масата, голям смях беше  Laughing

Нана и veni-b
, бързо да оздравявате.

Ама тази Ламбрина верно уби рибата  #Crazy Егати и хората  Thinking

Milenni , Дари прави доста неща, но пък от към двигателните умения е много изостанала. Вие тук говорите за прощъпулници, ние пък се надяваме скоро да започнем поне прави да стоим стабилни, а не да кърши снага във всички посоки  hahaha Така че всичко си е до дете, не се притеснявай.

Хайде, сладури, до скоро. И хубав ден   bouquet

# 117
Здравейте мамчета, от тема в тема , открих къде сте , не съм писала отдавна и направо ви изгубих.

# 118
  • Варна
Goldie верно златни ръце имаш. Браво  Hug Дано баща ти се оправи, че е много млад още, колко внуци има да гледа.  Hug

ВаняМ ти пък къде се хвърляш в дълбоките води - лампичката да показва. Това си е висша математика направо. Започва се с по-елементарни неща "браво", "чао", "дай", "заспивай сам", "храни се без да цапаш".... ох, май се размечтах.... Joy
Невена пък отскоро казва "ало,ало" и си слага телефончето до ухото. И да ми покаже детето колко е схватливо, може да го прави същото упражнение и с произволна играчка или дрешка.  hahaha

# 119

Аз досега не съм писала никога при разни спорове,които са се вихрили тук от време на време,НО госпожа Ламбрина "леко" ме жегна.Ако аз съм на мястото на Хелън много щеше да ме заболи.Зарадваш  се ,че се е появил съгражданин,усмихваш му се виртуално с най-добри чувства,а той бърза да се изхрачи.

Ламбрина,отстрани изглежда,че май наистина имаш някакви комплекси относно местоживеенето,което не оправдава такова невъзпитано и грубо поведение.И още нещо-какво отношение очакваш от нас след подобна цветуща изява?

IИ аз така се издразних точно на Хелън.Ламбрина да беше почела малко от темите ни и  тогава се изказвай толкова неподготвена .В този форум сме се събрали майки ,които се подкрепяме,помагаме и не се обиждаме Naughty
Честито зъбче на Невенка  tooth ние за сега оставаме е класацията.
Моя син е голям киселяк днес ще  пиша после.

Общи условия

Активация на акаунт