Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

• 18 940
  • 279
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте !!!

Не съм предполагала , че едни зъби могат да ни докарат толкова проблеми. Косьо от една седмица не е спал през нощта.Само реве. Във вторник вдигна висока Т , зверски сополи и яка кашлица .Днес го заведох при педито и тя като му видя венеца само каза -Ауууу и млъкна. Добре , че го заведох , защото има възпаление на ушите , силно зачервено гърло и нещо на корема , не разбрах точно. Но каза , че всичко е от зъбите.

Абсурд! От пробива на зъби да се получат такива усложнения! Кажи на твоето педи, че в момента грипа протича точно така  Wink  А ако наистина има възпаление на ушите , то то се лекува задълж. с АБ - най добре Аугументин!

И вземи накарай твоя щедър мъж да му наеме една гледачка та да почиеш малко     bouquet

Сиска, все се каня и аз да кача... веднага се заемамам...

Точно този антибиотик ни изписа.

А по повод детегледачка , мъжа ми ме навива отдавна , ама аз не искам. Като се върна на работа септември , тогава.

# 16
reiana аз купих на Наско една такава като гривничка,тъничка като червеното конче против уроки.И ще му закача една с играчка на якенцето. Simple Smile

# 17
  • Варна
Емма страхотна тема миличка  newsm51 smile3525 newsm51 Ти се криеш, криеш и после от засада ни изненадваш много приятно  Joy Дано се оправят всичките ти проблеми овреме  Peace
Реянче аз мисля за мартеничка, че ще е най-добре като кончето против уроки завързано за ръчичката, иначе незнам моят немирник с каква друга ще мога да го закича  Laughing

# 18
Емма, страхотна тема както винаги. Много е хубава   bouquet

milenag
, дано Косьо оздравее бързо. Ама се съмнявам да са зъби.

neli84, дано не ви се налага повече преливане.

И Дари е добро прасенце, да чукна на дърво. Яде си всичко от кухнята. Единственото което ме притеснява е, че кухнята никак не е разнообразна. Моля мамимте които вземат от държавната кухня да кажат горе долу какво е менюто. Че тук само пилешко и кайма дават, а зеленчуците са само моркови и картофи  newsm78

# 19
  • Варна
Списъка за ВАРНЕСКАТА СРЕЩА се увеличава:

1.alokazia
2.Ясмина
3.isane
4.*Сиска*
5.Haliotis
6.Dariq
7.Didinik?
8.Alex_love /ако оздравеят/
9.Didka82
10. Mira_max /каза че ще се опита да се присъединят/
11.........
12........

Хайде, има още варненки, не се крийте???
Засега остава час 12.30, тъй като никой не каза за друг час, не е късно де.  Който не може да сколаса за него, ще дойде малкооо по-късничко.

# 20
Здравейте Simple Smile
Бибобибо, аз съм на държавна кухня и е ок-ето днес, например, зеле на фурна, пилешка супа и козунак, всеки ден е различно Simple Smile
Реяна, аз за Дари взех мартеници-терлици (реален размер), много са яки, хем и ще са ни полезни Simple Smile
Бях качила снимка за колажа, но я махнах, че и мен ме гонят едни противоречиви чувства за снимките в нета.Ще си пиша без визитка и ще си качвам снимки в нашия сайт Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 16:12 от Анонимен

# 21
  • София
Емма, много сладка тема!

Като заговорихте за менюто... днес разбрах, че вчера сме яли риба добре, че прочетох в сайта Embarassed Аз бях убедена, че е пуйка  hahaha
А пък от Хер бебе ни закичиха с мартенички днес Simple Smile BTW, реших да продължа да взимам целия следващ месец...пък белким санким, чунким, ха дано свикне това дете.

Днес закуси в 9. После до 14 не му давах да яде с идеята да се овълчи от глад. Да, ама не  Naughty или пък просто вълк лазаня със сирене не яде  newsm78 Едва изяде 1/2 бурканче и заспа....

Сетих се, че отдавна не сме "попълвали лексикона", та рекох да ви зашия един въпрос ако може : Къде ще ходите на море това лято ?

# 22
Емма, много сладка тема!

Сетих се, че отдавна не сме "попълвали лексикона", та рекох да ви зашия един въпрос ако може : Къде ще ходите на море това лято ?

На френската Ривиера... или на Шипково, още се колебаем Laughing

# 23
  • Някъде на път....
Ехо, девойки, как сте днес? Готови ли сте с мартеничките за малчуганите?  Hug

# 24
Bibobibo ние сме на държавна кухня и е разнообразна:
яденето 200гр.- пиле с картофи,пиле фрикасе,гювеч,кюфте с червен и бял сос,телешко с ориз и др.
супата 100гр.- картофена,пилешка,топчена,боруш,зелен боб с пиле и др.
десерта 200гр.-биск.торта,мляко с ориз,грис,реване,различни кремове и др.

ВаняМ мисля да ходим на море на Китен/ако всичко е наред/

# 25
  • Временно
: Къде ще ходите на море това лято ?

Смятам,живот и здраве,да заминем още май месец на морето и да си откараме там до септември - в мойто си село Лозенец. Peace Така,че ако някой ще се отбива натам да свирка!

# 26
 Eто и нас най-сетне да се отчетем.

Емма, темичката е страхотна. Благодарим!   bouquet

reiana, аз взех на Кръсти тънка мартеничка за ръка с оченце против уроки.

ВаняМ, мислим и тази година да пропуснем морето, но сме планували поне две седмици да отидем в Козлодуй.

Да се отчета и за вчерашната консултация. Тежим вече 10.500 кг. и сме високи 82 см. Всичко друго ни е добре. Като изключим, че левия тестис все още не му е слезнал в торбичката и след 4 месеца ще се наложи да му направим операцийката.  Confused
 И друг проблем излезе. Пуснах и тема даже в "Майки (бъдещи и настоящи)" . Чернобил си е казал думата и при детенце. Зад горния ляв резец му е излязало друго зъбче, малко като върха на топлийка. Ето снимчици да видитe, ако искате, макар, че малко не са ясни:тук, тук и тук.
   Водих го на детски зъболекар и ни каза, че има свръхброен зъб, който, ако не расте и не му пречи ще падне при смяна на зъбките, т.к. е млечен, ако пък расте ще трябва да се извади.  Cry Четох и за други такива случаи в нета и тръпки ме побиха. Милото ми момче.... Айде стига ви занимавам, че и вие си имате грижи..  Cry Rolling Eyes

milenag, бързо да се оправя и твоята душичка малка.  Praynig Praynig

# 27
понеже съм си заплес  Whistling  не съм видяла, че има нова тема....и си викам: "Абе що никой не пише  newsm78 ? "
сега разбрах защо Wink
 (това вместо запис)    bouquet

# 28

Смятам,живот и здраве,да заминем още май месец на морето и да си откараме там до септември - в мойто си село Лозенец. Peace Така,че ако някой ще се отбива натам да свирка!
[/quote]

eva_merry  ние от 5 години само там ходим, много ми харесва. Особено,когато още не беше толкова населено

# 29
  • Варна
Ха, здравейте и от мен в новата тема  bouquet Емма   bouquet

nikitto зелето на фурна не е ли доста сухо - как го яде детенце?

на море това лято смятаме да бъдем по Северното Черноморие, най-вече в района на Варна.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт