Бетина на мама Иночка е малка МАЙска синеочка!

• 26 704
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ау, Шуши, завист ме загриза като прочетох как се мотаеш  Joy

А н и, аз с голямо удовоствие бих дошла в Търново, но изобщо не мога да се ангажирам за нищо в момента - всичко ще се решава на място през лятото  Confused

# 121
Ааа, Шуши, никак не досаждаш, даже ми е много интересно да ти гледам милионите снимки. Правя го на части. Simple Smile

Галя, вчера пропуснах, но днес ти поднасям най-добри пожелания за здраве, късмет и околен живот!

Аз другата седмица съм в Амстердам, тъй че мойта активност пак ще е все толкоз...

# 122
  • Плевен
Привет МАЙки!

Ани като бяхме в Дряново, на връщане по пътя за Търново минахме покрай Бряста (ако не се лъжа, но Сиска ще каже кое точно е там, някое от местата за избор беше... newsm78), ами то комплекса е на самата магистрала, на мен лично хич не ми хареса, а предполагам и на вас ще е така...

Дени и да снимаш, приятно изкарване в Амстердам Simple Smile.

# 123
 Привет дами!
Шуши, изобщо не ни досаждаш, напротив много ни разведряваш, мерси за виртуалната разходка из Лондон - страхотни снимки, личи си че сте изкарали чудесно! Браво, както се казва "Дай Боже всеки му".
По въпроса за мястото на срещата "Някой отсядал ли е в Бряста от тези, които са гласували за него или само от сайта са им впечатленията"  newsm78
Дени, лек път, хубаво време и весело изкарване - да снимаш и да показваш!

Аз другата седмица съм в Амстердам, тъй че мойта активност пак ще е все толкоз...
Дени, първо то днес е сряда, така че имаш време и място за изява във форума, пък и не на последно място време е някой духовит пост да раздвижи заспиващата ни темичка  Hug
Към мамите на малки кокони - ще дупчите ли ушичките на малките дами на Благовещение и ако да - къде, че ние за втора година сме в голяма дилема. Положението е нещо от сорта - хем ми се иска, но не ми стиска (т.е. мама повече я е страх може би, защото Никол иска да има обички като мама).
 Hug на всички!

# 124
Аз не съм ходила в Бряста и впечатленията са ми от самия сайт. Но ако наистина се намира на магистралата, то по скоро е като крайпътен хотел, отколкото като място за отдих. Ако Бряста отпадне, гледам на второ место са класирани Винпалас в Търново и Касаволей в Дряново. Винпалас мисля че беше в Арбанаси и хотела е сред природата. Ако искате да направим едно бързо гласуване между тези двата, че няма много време за губене. Или дайте някакви други идеи, но трябва да се стегнем и до края на седмицата да вземем решение, че да има време за организация!

# 125
Буболина ние сме с обичка още преди да навърши една годинка така че другите да кажат.
Ани а защо не в хотела в които бяхте в Дряново сега за 14 февруари? Няма достатъчно стай ли какво  Thinking бяхте там видяхте четох добри отзиви така че.....аз съм за....

# 126
  • Плевен
Не съм Ани, но да отговоря Simple Smile.
Хотела е ок, но за юни месец сякаш на мен поне ми се иска място с простор където да могат и да потичат дечурлигата, а там няма такова. Ако е хладно и дъждовно ще е ок.

# 127
  • Велико Търново
За обиците-Божидара е от 10-месечна с такива,носъм сигурна,че не съм ги дупкала на Благовещение.

За място на срещата-Бряста наистина е на магистралата,ама и Винпаласа не е в природата,защото на Арбанаси природа не остана.
Ноемврийките се правиха среща в Касоволей и са много доволни-те са били много семейства и са били настанени в 2 хотела.
Милкана е много хубав хотел също.
За време на срещата нямам претенции-ако е април и преди 20 май ще дойдем,ако е юни само ако ние близо.

# 128
Здравейте! Ако искате да поискаме оферти от двата хотела и да направим едно бързо гласуване. Предлагам офертата да е за +- 10 семейства.
Касаволей наистина е много приятен хотел, но и на мен съображенията ми са като Люси, че добре би било хотела да има зелени площи. Да звъня ли за оферти или някой друг е мераклия за тази задачка!?  Wink

Ръш, днес гледам пак сложили програма на таблото, досега нямаше , че все имаха репетиции за празниците.
1. Говорно
- кокиче и минзухар - децата да ги разпознават, показват и назовават
- солово рецитиране на стихотворения за Баба Марта
2. Апликиране
-кокиче и минзухар
3. Музика
- децата да отговарят на елементарни въпроси по текста на песните
-упражнения характерни за даден герой - мечо, козленце, пчеличка
- приучаване към спокойно пеене без напрежение
4.Физическо
- преминаване през обръч - да събудим мечо
- странично ходене по въже  Shocked - врабченца
-щъркелово ходене

# 129
  • Велико Търново
Звънни в теб ни е надеждата-обади се и в Милкана Crazy

# 130
Обадих се и в трите хотела, до края на деня ще имаме оферти.

# 131
Добър ден, дами!
Ани,  Peace за инициативата за офертите!
Вчера Никол имаха в детската градина за обяд таратор (през зимата също през седмица може би го имаха в менюто), което много ми е било странно винаги, защото при цена на краставиците 4 - 5 лева за кг, като знам колко пари се отпускат за храна като субсидия от общината, не можех да си го обясня този таратор по никое време. Пък тати ми отговаряше - ти какво си мислиш - една краставица за цялата детска градина и като си хапнат по малко лелките в кухнята, за таратора остават обелките  Grinning И вчера питам лелката Никол изяде ли си всичко и какъв е този таратор, и тя ми казва "Е ми те децата много не го ядат само млякото изпиват, защото го правят с моркови" и аз  #Crazy Просто нямам думи, какви са тези рецепти и норми ...... Започвам да се замислям и за супата от водорасли, за която Никол ми говореше  Grinning
Хубав и слънчев ден! Hug

# 132
О даааа Има таратор с моркови. В готварския беше нашумял доста по едно време. Аз си записах рецептата , но така и не се наканих да го направя.

# 133
И аз се учудвам на таратора от моркови, за пръв път чувам...
Ние също имахме онзи ден таратор, но с краставици. Марти отказва да яде, каквото и да било ядене в детската... Яде единствено и само хляб  Shocked Казва, че му се повдига от другото и ще повърне...  Rolling Eyes Не знам какво да го правя...
Преди 2 дни се изумих, като видях, че имат за обяд лучена каша  Crazy Явно за това не яде детето...

# 134
Цял следобед ще сме сами с Ема. За да мога да пооправя в нас. Тя пък не е спряла да реве през последния 1 час.
Шуши, може да се уговорите с леличките в кухнята да му мажат филия с нещо, което обича. В групата на Макси им мажеха лютеница или масло и шарена сок, когато дават нещо, което детето не трябва да яде.
При Макси се появи алергия и известно време не му давахме боб, леща, зелен фасул. И те му правиха филии.
Все пак са там по цял ден. Трябва нещо да яде.

Общи условия

Активация на акаунт