Бетина на мама Иночка е малка МАЙска синеочка!

• 26 706
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Галюшана, честит имен ден!
Честито на всички празнуващи майки на патерица.
Монката добре че днес му е последен ден от карантината, че вече нервите ме хващат в къщи. Бубулина, видях, че си питала за Евка, извинявай за късният отговор- по принцип карантината е за Монката, но аз реших да я оствя и нея в къщи, защото ще ми е неудобно ако занесе заразата в яслата.
Ето две снимчици от тържеството за Баба Марта, сигурна съм, че ще я познаете Евка.
http://media.snimka.bg/2364/010983956-big.jpg
http://media.snimka.bg/2364/010983897-big.jpg

# 106
Евка е едно сладко бонбонче  Heart Eyes Колко деца са в групата по принцип, че нещо много малко ми се виждат  newsm78
А за карантината питах понеже моя колежка също бяха под карантина за варицела и педито и казала всички от семейството да си стоят в къщи през целия период, даже я заплашила, че от ХЕИ минавали да проверяват по домовете  #Crazy
Къде сте бе мами в този зимен ден, Галчето сигурно пирува  newsm24

# 107
  • София
anna, колко хубави снимки си публикувала!

и каква хубава градина има евка... обнадеждих се! Simple Smile

галче, честит празник! жива, здрава и усмихната!

# 108

Галюшка, желая ти много здраве и много, много любов!

# 109
Честит Имен Ден на Галюшана!Много сбъднати мечти и здраве!
Ние сме си вкъщи,а Алекс е леко сополив и кашлящ.Сигурна съм ,че не е заразен,но не ми се пуска на детска.Пак му е възпалена сливицата и макар,че не го болят ушите-недочува Sad.Писва ми вече-противоалергичен сироп и спрей за носа,но ефект никакъв.
Тържеството им в детската беше импровизирано-бяха го записали на диск-всички деца,няколко стихчета,няколко песнички.Моят син не е искал да си каже стихчето,но ни изнесе програма с танци,почерпиха се ....На празника не пожела и да ме поздрави,но здраве да е. Simple Smile
Змейке,честит ви акт 16 и ще чакаме снимки от жилището Simple Smile
Болничките да оздравяват!

# 110
Честит имен ден на Галюшанка и от мен!!!
Как няма да я познаем Евка Heart Eyes
На всички болнички пожелавам скорошно оздравяване Praynig

# 111
Здравейте, благодаря за пожеланията изненадващо и моите приятелки се сетиха е мъж ми и колегите не, но ще го преживея.
Да ви почерпа виртуално с едно следобедно сладичко...(

Аз имах повечко работа днес и за това толкова късно но точно е време за следобедно кафе...
Да ви е сладко и още веднъж благодаря ви много сте мили.  bouquet

# 112
Честит имен ден, Галя!
Бъди много щастлива и ценена. Пожелавам ти много щастие, здраве и успехи във всичко!

Имам предложение. Харесала съм едно камионче/каручка с играчки за пясък за рождения ден на Криси в един немски сайт. Но доставката е 15 евро. Ако някой иска такова или някоя друга играчка от немкия сайт - може да ми пише.
Мисля, че камиончето и играчките ще излезнат към 25 лева с доставката.
А изглеждат страхотно.

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.17.02.01/1501656
А ето и реални снимки от съфорумка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=343906

# 113
Галя, честит имен ден! Желая ти здраве, радост и много щастливи моменти!

# 114
Гале, жива и здрава да си! Любов, щастие, късмет и всичко друго което си пожелаеш!

# 115
Галче,честит имен ден и от мен!Пожелавам ти много здраве и късмет и още повече любов!
Честит празник и на Мимозката/със закъснение Embarassed/,да и е жив и  здрав и все така кротък и послушен Митко!

Ние сме живи и здрави,аз трудно стигам до компа,че имам мъж в отпуска и му обръщам внимание,пък и все има някой вкъщи,та трудно сколасвам..........да си кажа и че  гаденето вече е минало Cry/ама явно не ни е писано  скоро да бутаме пак количка/,та сега си наваксвам с празнуването на РД и другите празници дето ги минах метър....
.......и да допълня и аз,че има и ярко сини и червени жаби/и колкото са по-ярки на цвят,толкова са по-отровни/,ама покрай Сами съм станала не биолог,ами направо тесен специалист по всякакви твари  и гадинки.......ама  не се оплаквам де,поне си разширих кръгозора Laughing

# 116
  • София
Евка е едно сладко бонбонче  Heart Eyes Колко деца са в групата по принцип, че нещо много малко ми се виждат  newsm78
А за карантината питах понеже моя колежка също бяха под карантина за варицела и педито и казала всички от семейството да си стоят в къщи през целия период, даже я заплашила, че от ХЕИ минавали да проверяват по домовете  #Crazy
Къде сте бе мами в този зимен ден, Галчето сигурно пирува  newsm24
Няма такова нещо, как ще оправдаят седенето на родителите в къщи. На мен ми дадоха болничен срещу декларация, че няма кой друг да го гледа. Когато Мони боледува от варицела майка ми го гледаше, ние със Стоян си бачкахме.
Децата в групата са между 20 и 25 незнам точно. Ванилка, много ни е хубава яслата, ама защото директорката е много оправна. Жалко, че е само ясла.

# 117

толкова сте мили с тези пожелания ето да сложа кафе, че вече е към 10ч. а няма никой в нашата темичка.
Ани как върви организацията за срещата...май нещо активността е слаба а....

# 118
Честит имен ден на Галчето и от мен - на голяма патерица! /мерси за кафенцето/
Да ви кажа честно, като закарам сутринта Марто на детска и не ми се прибира - ходя по кафета, магазини, срещам се с приятелки, мотая се... Толкова отдавна не ми се е случвало- голям кеф...
За 8 март от детската му бяха дали една картичка - направена от госпожата - на която пише "Честит празник, мила мамо!". Нищо не е, но аз много се трогнах.

Анна, наистина ви е трахотна яслата - украсена, нафиндиФлюшена Laughing А Евка е най-красивата - нашето гардже...

Любче, лондонските снимки наистина са много слънчеви, защото улучихме време. През цялото време беше слънчево и топло - 10 градуса. Тогава в Бг е било -5 и е валяло сняг. Дъжд не ни валя, само един ден леко пръскаше, но ние тогава обикаляхме Мадам Тюсо...

Ани, ме пита за снимките с Ирка - не бях качила всички снимки, просто са, ужасно много и ми отнема доста време да ги качавам. Пускам пак линк със снимките, качила съм още 200... На последните 4-5 снимки я има Ирка. На последната пък е нейната компания, с която беше в Уиндзор. /Дано да не досаждам с тези снимки на някой/

http://marty2006.multiply.com/photos/album/10/LONDON_18-25_february_2009

# 119
слагам отново резултатите от гласуването:
АПРИЛ (4)–Иночка; Пепсън; Анна; Бабъл;
МАЙ (2)– Иночка; Шуши;
ЮНИ (10)– Ани, Пепсън; Галя; Люси; Недка; Анна; Шуши; Велиса; Лони; Фай
ЮЛИ (1)- Бабъл
АВГУСТ(7)- Ира; Руми; Бубилина; Бабъл; Велиса; Имар; Лони;

Ст. Загора – ЯГОДИТЕ (1)- Шуши
Дряново – КАСАВОЛЕЙ (2)– Бабъл; Велиса;
Карлово – ЯЕВ(1) – Таня;
Троянски балкан – РОМАНТИКА
Елена – ЕЛЕНСКИ РИТОН(1) - Иночка
В.Търново – БРЯСТА(5)  - Сиска; Иночка; Ани; Лони; Фай;
Сливен – ИМПЕРИЯ(1) – Лони;
Елена – ЧАКАЛИ(1) - Иночка
Габрово – РОДЕН КРАЙ
Елена – КОСТЕЛ(1) – Иночка
В. Търново – ВИНПАЛАС(2) – Ани; Лони
Сливен – Бяла мечка(1) – Лони;

Ако някой още иска да гласува, да действа! Така като гледам резултатите сочат че срещата ще се проведе през м.юли в Бряста Търново! Иска ли някой да се заеме с организацията или аз да звъня?

Общи условия

Активация на акаунт