Бетина на мама Иночка е малка МАЙска синеочка!

• 26 630
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
 Мимозка, честит празник.  жив и здрав да ти е юнака и само да те радва.
 Със закъснение честит празник  на всички. Hug
   Аз днес съм организирала лека почерпка в хотела и след малко тръгвам да  тортата и др. .. Много по понеделнишки започваме седмицата, не ми се иска да мисля какво ще правим до края и Mr. Green
  Stryper много са ти сладки батковците с малката принцеса. Очаквам през латото и да се запозная с тях Hug
    Дени, твоя пост ще го чета малко след като си изпия кафето  Hug Peace
   И нали сме в заглавието на темичката, пак да се покажем.

# 91
Здравейте след 8 мартенско честитене и цветя да ви честитя и аз на патерица празника!   bouquet
Аз не знам дали споделих но с колежки си организирахме спа ден, басейн, сауна, джакузи и масаж в един 5 звезден хотел, супер разтоварващо беше, после хапнахме навън набъбрихме се и мина половината ден в шеги и закачки. Това е най-хубавия ми 8 март до сега! Не на последно място и защото сутринта тръгвайки за хотела колата не иска да запали акумулатова явно вече съвсем сдаде багажа и мъж ми беше ми купил нов и дойде да ме вземе, което за мене си беше супер подарък...кой на какво се радва! Днес си запалих без проблеми и вече няма да го мисля тоя акумулатор толкова.... Mr. Green
Хайде и вие се похвалете какво ви подариха мъжете...
Страхотни снимки приказни са ни децичата нямам думи да опиша с какъв кеф разгледах всички снимки пу.-пу.
Хайде пишете че мене ме чакат задачки...

# 92
Здравейте! И аз да ви честитя празника на патерица!  Hug
И в яслата на Ивко тържеството мина много добре. Аз снимки нямам, защото бях наела пак оператор, който да заснеме целия празник. Но в началото направих една: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349366&pid=10961714 Ивко е с черните дрехи, защото е щъркел  newsm78 Някакъв особен сорт.   Laughing Дени, и аз да се изкажа за ушите! На снимката не се вижда добре, но Иван има клюн на главата. У нас посмъртно такова чудо не мога да му нанижа, но там явно имат респект и не се противят много. Сигурно винаги се намира по един бунтар със собствено мнение, но болшинството се оставят да им сложат какво ли не в името на доброто! А моето дете пред аудитория се оказва че ще е доста притеснително. Имаше две стихотворения, знае ги много добре, но така се притесни, че едва си ги каза. Изобщо не е като у нас.

А за ника на Ники е Фай! И аз имах същата чуденка допреди 2 години, когато ми се обади и се представи Фай!  Wink

Мимоз, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав! В Капела ли го отпразнува?

# 93
Мимозка, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав, много усмиханат и щастлив.

Цитат
А за ника на Ники е Фай! И аз имах същата чуденка допреди 2 години, когато ми се обади и се представи Фай! 
Ани, чак с глас съм се смяла.  Joy Добре, че приятелката ми я няма в офиса, щеше да ме скъса от базик с моя форум. Wink  Дени, аз наистина се представям с ФАЙ /тъй като съм на вие с английския, а FY май не се чете точно ФАЙ, но аз бих искала така да звучи/. Дори фирмата я кръстихме ФАЙ Консулт.
Иначе за ушите какво да кажа. Първо ние въобще не знаехме децата как ще са облечени. Казаха ни, че ще има изненада, но нищо повече. И второ, аз толкова бях развълнувана и цял ден си мислех за това тържество, видях децата, че са като зайчета, но въобще не съм обърнала внимание какъв цвят са ушите.  Simple Smile И трето, но не на последно място, погледа и вниманието ми бяха насочени основно към Сиси.
Ина, показвайте се, показвайте се. Бетинка е наслада за моите очи. Heart Eyes

# 94
Здравейте дами!
Да честитя и аз празника на всички на петерица! Много любов и уважение от мъжете и дечицата Ви пожелавам по всяко време на годината, по повод и без повод! Бъдете винаги красиви в техните очи!  newsm51
Подкрепям мнението на Шуши, че този празник е на МАМА! А иначе искам вески мъж поне на 8-ми март да вземе на копира този от снимката, която е пуснала Олчето  Mr. Green, а не под всеобщото влияние да тича за цветя за празника, искам цветя всеки ден!
Дени, по отношение на твоите опасения и терзания - искам да те успокоя, че ако детето си има характер и мнение - не би трябвало да се тревожиш. Само ще ти дам пример с Никол - за коледа ще ги снимат в детската градина, вечерта като я взимам я питам Мами, снимаха ли ви днес? Тя - да. Аз трябваше да се снимам с кукла, но не исках и се снимах с вълка! И очите и блестят, с такъв кеф ми го съобщава, а аз  #Crazy И я питам "Как така, бе мами с вълка?" и тя "Еми момиченцата трябваше да се снимат с куклата, но аз не исках и се снимах с вълка". И наистина се беше снимала с вълка, който е бил предназначен за момченцата. Така, че да(ецата имат мнение и вкус, и донякъде е хубаво да се съобразяваме с тях, разбира се пак в някакви норми. А тези розови уши от снимките в детската градина на Сиси наистина са много загадъчни, да не къжа направо че ми приличат на тези на плейбой, но както тя ти каза, така и предполагам че на никой родител това не му е направило впечатление, защото изцяло е бил под напрежение да си гледа своето детенце и да следи да не направи някоя "издънка". Освен това, както обяснявам на Никол като ме попита например "Мами има ли жълти жаби?", защото е видяла такава детска играчка, аз и казвам, че по принцип жабите са само зелени, но в детските играчки може всичко. Така, че при детските игри и играчки приемам да има някакви допустими изключения. Стига толкова философии.....
Хубав ден, много слънце и  Hug от нас!

# 95
  • Пловдив
Честит празник и от мен на патерица   bouquet  bouquet  bouquet

Нагледах се на прекрасни снимки - Ема е страшно пораснала и е невероятен бонбон в екипа на точки

Сисито е станала още по-голям бонбон - а костюмът е нямам думи  Heart Eyes

Алекс на Люба също много е пораснала  Hug Любе, няма ли да си идвате за Великден към БГ

Костюмът на Ивко не мога да го видя толкова отдалече, но сигурно и неговото тържество е било супер

Ние нямахме тържество, пък и Кали миналата седмица не беше на ясла, че малко покашляше, а и аз имах работа по ремонта, та използвах момента и взех 3 дни болничен... Вече имаме готова баня и одеве татито ми се обади, че отива да подписва заветния акт 16  newsm44

# 96
Змейковица честито за акт 16, чакаме снимки от банята и не само.
Много са сладки мъниците и с тези тържества и костюми Heart Eyes, И Бетинка с тези големи сини очи Heart Eyes, и всички останали Hug
Аз за празника получих вечеря в готин расторант с готина компания. Детето ми изпя песничка за мама и ми чистити през целия ден. Галюшанка, завидях ти за СПА-то и аз искам така Crossing Arms

# 97
  • Плевен
Специално за Никол на мама Bubilina с най-добри чувства и мисли  Hug / но нали едната ми магистратура е Биолог та не се сдържах /

Змейко Честито   bouquet, да направиш снимки , че ме загриза любопитството Simple Smile.

# 98
Ха ха! Люси, разби ме! Отварям и се чудя какви са тия жаби в поста ти!  hahaha  Четвъртата жаба най ми хареса - такова малко жабче не знаех че има!  Peace

# 99
  • Пловдив
Хехе, непременно ще се похваля, само чам да доизкусурят още някои неща и да сложат душ-кабината и ще се похваля  Embarassed

Жабките са сладки така на картинка, не знам на живо дали щяха да предизвикат такива емоции в мен  Sick Joy

# 100
Хахахахаха, Люси, умрях от смях с това разнообразие от цветни жаби....

# 101
Добро утро, дами!
Люси, мерси за снимките  Hug, ще ги покажа непременно на Никол и ще й кажа, че мама се е объркала и наистина има и жълти и червени жаби, за да не остава детето с погрешно мнение, благодарение на изкалата се неподготвена мама Mr. Green.  Тези малките вече такива въпроси ти задават,  такова въображение имат, че наистина трябва да имаш висше образование по няколко науки, за да си компетентен в разговорите с тях  Grinning Иначе жабите не предизвикват интерес за мен, да не кажа, че са ми направо противни.
Змейко, честито за акта и успех до края и скоро нанасяне в новото жилище!

# 102
Галюшанка, честит имен ден! Много здраве и късмет, да бъдеш обичана и уважавана съпруга и мама!  newsm51

# 103
  • София
Galushana, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК С НАЙ-ХУБАВИ ПОЖЕЛАНИЯ:

Ама тая баба Марта ще ни побърка - вчера пролет, тая сутрин снежна буря  #Crazy

# 104
Галина!
Носи го чисто,за да грее от род на род,
от век на век.
Човек за името живее и само
с име е човек.

Общи условия

Активация на акаунт