Бетина на мама Иночка е малка МАЙска синеочка!

• 26 623
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник, МАЙки!
На мама днес е празник,
на мама днес е ден.
Тя зная най-обича
латинки и невен.
Аз зная, аз зная,
латинки и невен.
През март латинки няма,
невенът не цъфти.
Ала на листче може
букет да зацъфти.
Но може, но може,
букет да зацъфти.
И цветната картинка,
за мама ще е дар.
От малката и щерка,
букет за осми март.
На мама, на мама,
букет за осми март.

# 76
Честит празник момичета!   bouquet Мноого здраве,прекрасни мигове и чудни преживявания!   bouquet  bouquet

Честито на рожденичките,които пропуснах тия дни,всичко най-добро!!
Аз имам много работа и едвам успях да попрочета темите...
Даниеле-честита ти розова новина  Heart Eyes
Олче-кога мина това време,оня ден се похвали с "розова"  новина,утре в 45-дневен болничен ще излизаш..,а на Страйпър бебката станала на 6м  Rolling Eyes как лети това време....

# 77
# 78
  • София
Честит празник, момичета! Желая ви много приятни изненади, поднесени с любов!  bouquet
Страйпър, много са ти сладки дечицата на тази снимка, а Ема се е разхубавила! Много й се радвам на прическата Simple Smile

# 79
Честит празник, мили дами  Hug !

# 80
Страйпърче, Ема с розовото ансамбълче на точките е страхотна!!! Много и е пораснала косата и тя самата - истинска дама!!!

# 81
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МИЛИ МАМИ !!!

БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ, ЩАСТЛИВИ И ОБГРИЖВАНИ КАТО КРАЛИЦИ ВСЕКИ ДЕН !!!

ЦЕЛУВКИ   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 82

Бъдете винаги красиви,обичани и желани,много уважавани и постоянно търсещи и намиращи поводи за усмивка!

# 83
Честит празник на всички майски мами!!!

# 84
Честит празник мили мами! Ето и нещо от мен за вас: http://vbox7.com/play:25e5f5a3
Ели, страхотен поздрав си ни направила за 8-ми март. За мен ти си невероятен пример за Майка. Бих искала да съм като теб, да си имам три съкровища и да се оправям толкова добре с тях. Децата ти са много хубави и всеки си има нещо специфично, негово си, например като страхотната прическа на Ема.  Wink
Лони, много ми хареса пожеланието ти.  Heart Eyes
Алекс много е пораснала. Муцунка, показвай ни я по-често.
Нашето тържество в петък мина чудесно. Децата почти не плачеха. Нямаше много персонални изяви. Децата бяха подредени като влакче, пееха всички песнички и имаха танци по групички. Беше много хубаво и най-вече вълнуващо. Сиси седна най-накрая на влакчето и ми изглеждаше много мъничка на фона на другите, но нали в групата има и деца които вече са на 4-ри, така че може би е нормално. Нашето дете беше доста ошашавено в началото, но после се поотпусна. Имаха някакви танци на които цветето заспива и тя като клекнеше забравяше да стане и да събуди. Simple Smile Ето малко снимки от събитието http://www.album.bg/anastasia
Приятна и спокойна нощ и дано утрешния ден за вас дами бъде също толкова хубав колкото и днешния. Flowers Sunflower

# 85
По-интересната част от прическата на Ема е на тила Simple Smile По-плешива и от баща си Simple Smile

Като кукла  е и много обичам да я гушкам.

Щуши, разходката ви в Лондон е страхотна!

Сисито е пораснала много. Много красии цветя и зайчета са децата от групата им.

# 86
Честит 8 март и от мен.Бъдете винаги желани и обични.
Ще гледам по-често да ви пиша и показвам малката.  bouquet

# 87
Честит 8-ми март дами, бъдете все така нежни и красиви, силни и борбени, чаровни и усмихнати!
 Днес с моята приятелка заведохме децата на представление, магическо шоу с фокуси. Много им беше интересно, после се разходиме в хубав мол и си купихме по някое подаръче, че наште мъже не са от досетливите. Така си повдигнахме малко настроението за празника, децата също бяха доволни.
 Не съм влизала от няколко дни, макар и късно обаче искам да честитя Рожденните дни на  Люба, Даниеле и Звздолина. Милички, бъдете живи и здрави!
 Честита полувин годинка на Ема, много е сладка, пораснала, а батковците толкова си я обичкат. Много хубави снимки Страйпърче!

# 88
 newsm59 newsm67  party023
Честит рожден ден на Митко, на Мимозка

# 89
Пост 8-мартенско добро утро, мили майски мами,

Да сте здрави и щастливи и да не разчитате на други да ви доставят удовослствие, ами сами да съумявате!

FY (тъй и не разбрах Фай ли се чете, Фи ли се чете...), много ми харесаха снимките на дъщеря ти от детската градина. Толкова е сладка и мила в този костюм на цветенце... Та подробно разлистих снимките...
Друго също много ме впечатли... Кви са тия розови заешки уши на момчтата! Ужасна работа! Как може да им окачат такива уши.. Представих си Мартин... Мрази да има нещо окачено, даже мартеница не мога да му сложа, представям си такива уши... И като тръгне на детска градина, и като откаже такива уши, каква следва да бъде моята реакция, се запитах...
Първо, аз не приемам тези уши.. Какво? За Drag-queen шоу ли ги подготвят....
Второ обаче, нали трябва да има няква социалност, групиране, дисциплина (в които термини заешките уши от определен ъгъл са просто перверзия, ама.. друга тема..) Като на мен не ми харесват, как да го убедя, че примерно трябва да се размахва напред - назад с огромни розови уши, само и само да бъде част от групата, да слуша лелите и прави каквото му се каже... И това канализиране от мънички, мънички... Уфф, май прекалявам със замислянето...  Ще му мисля догодина.

Та, в заключение, днешния ми пост може просто да не се чете! Simple Smile

Хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт