Отговори
# 120
А ето малко музичка за  празника http://vbox7.com/play:c13de7ca

# 121
 Симона,напълно те разбирам как се чустваш.Последните дни много тежат и бавно минават.Дано скоро родиш здраво и хубаво бебче.Днес си мислех за теб дали няма да си направиш подарък на този ден.Изглежда му е хубаво на бебчето на мама в коремчето.
 Аз да се похваля ,че си имаме 6 малки персийчета,много са сладки.

# 122
Симона,напълно те разбирам как се чустваш.Последните дни много тежат и бавно минават.Дано скоро родиш здраво и хубаво бебче.Днес си мислех за теб дали няма да си направиш подарък на този ден.Изглежда му е хубаво на бебчето на мама в коремчето.
 Аз да се похваля ,че си имаме 6 малки персийчета,много са сладки.

Благодаря много  Hug
Ех,как искам поне едно от тях,ама не е подходящ момента,но догодина ще си изпрося  Peace

Момичета много се ядосах  Twisted Evil нали ви казах за моят проблем с болничният лист - връщаха ми го 2 пъти,а сега пък като си направих справка в страницата на НОЙ и какво ???? На 10ти ще ми го изплатят на база МРЗ   smile3511  направо ще се побъркааааммммм  smile3514  утре ще звъня да видим какво тъпо обяснение ще ми дадат!!!!
Стискайте палци да го оправя този проблем преди да съм родила,че незнам какво ще правя иначе  #2gunfire

# 123
  • някъде там

# 124
  • Велико Търново
Ох,от толкова честитки ще пиша направо в другата тема Crazy
Симона,Национален осигурителен институт Peace
Верче,честити бебета-какво ще ги правите?
Днес се "разбих" от чистене-празник нЕма.И този ми е малко измислен,ама аз съм си и темерут де Crazy

# 125
Kакво стана бе момичета?Къде се загубихте?В това хубаво време май сте навън.Пък ние си седим вкъщи щото сме болни. Cry.На антибиотик сме от снощи вечерта.И затова днес излизахме само за малко.Ама то голям вятър. Whistling
И Симонка я няма.Да не е отишла да ражда?

# 126
ааааааааа тука съм  Wink
още се търкалям  Joy

днес с Надето и Преславка бяхме в парка и Весито *Egisihora* беше с нас  Peace

аз да се похваля - нямало проблем с изчисленията на болничният ми - просто сега ще ми изплатят мин.сума ,а след това ще ми доизплатят оставащото  Whistling

# 127
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Хей, Симонка, как си? Стискай зъби още малко!

Faerarra, къде се губиш? Как е мъника?

Щастлива мама, дано бързо се оправи малкото човече!

В нашата група в яслата има карантина. И сега ми е доста напрегнато...

# 128
Добро утро Simple Smile

Чакаме кафенцето от Иман, че тя го джурка най-хубаво   bouquet

ние сме с реки от сополи ...

Хайде болните да оздравяват, а здравите да стискат зъби още малко , защото иде скоро Пролетта.

Хубав ден от нас...

# 129
ПолиHug слагам кафето и ще ходя да къпя малкия, че после сме на преглед. Дано от утре е на ясла вече  Grinning

Някакви новини от Симона  Thinking?

# 130
  • България, Велико Търново
Faerarra, къде се губиш? Как е мъника?

Пепи ние сме добре. Гледаме се вкъщи и чакаме още малко да се постопли та да тръгваме на ясла  Simple Smile
Относно боледуването имам чувството че откакто давам клеева тинктура Виктор никак не се разболява. Наистина че не контактува с толкова много деца както е в градината, но все пак го събирам с такива  Thinking
На всички болнички бързо оздравяване  Hug
Приятен ден на всички в това дъждовно време  Grinning

# 131
  • някъде там
честит именден на всички празнуващи

# 132
Момичета тука съм все още  Flutter

Явно на бебо му харесва вътре на топличко или пък го помързява да излиза още  Joy

Аз днес мисля да отида да донапазарувам за бебока,но това време нещо не ми харесва определено  Sad

Иман - благодаря за кафенцето - за мен все още обяд е сутрин  Rolling Eyes  и ми идва много добре  Wink

На болничките -- бързо и безпроблемно оздравяване Hug

Весел и спокоен ден  Grinning

# 133
Да попитам нещо: От къде в сайта на НОИ се вижда каква сума ще бъде платена за болнични при гледане на бебе. Разбрах,че има някакъв ПИК, но от къде се взима? Някой ако има информация ще съм му много благодарна!

# 134
  • Велико Търново
Да попитам нещо: От къде в сайта на НОИ се вижда каква сума ще бъде платена за болнични при гледане на бебе. Разбрах,че има някакъв ПИК, но от къде се взима? Някой ако има информация ще съм му много благодарна!

ПИК-а се взема от НОИ лично.В сайта на НОИ се проверява.

Общи условия

Активация на акаунт