Отговори
# 135
  • България, Велико Търново
Добро утро момичета! Днес времето обещава да е по-хубаво от вчера! Спорен ден на всички!

# 136
  • Велико Търново
ИМАМЕ СИ БЕБЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Симонка е родила тази сутрин към 6 и нещо. Валери е жив и здрав, 3450гр, 50см. И тя като мен се е паднала при Цочева. Много се радвам за тях Simple Smile Всичко е минало доста бързо. Снощи ходихме с нея да ядем пица...

# 137
  • велико търново
Честито бебе на Симонка,да и е живо и здраво.да си го отгледа с много обич и радост.

# 138
еййййййй, чудесна новинааааа   bouquet

браво! да расте силен и здрав мъж!  Hug

# 139
Браво Симонка.Знаех си че днес ще е деня.Пожелавам ти бързо  възстановяване, а на малкия Валери:
Желая ти момченце мило
да бъдеш винаги щастливо
и хиляди добри неща
да топлят твоята душа.

# 140
Ехаааа Симонка-честито бебче!!!!Да е живо и здраво!!!!!

# 141
честито бебче и от нас на Симона да расте здрав юнак  bouquet

# 142
Момичета,
знаете ли д-р Ангелов кога приема... и някакъв телефон??

благодаря

и...хайде по разходки Simple Smile)))

Тези, които сме от Картала - знаете ли аптека Мария защо и докога затвори???
Една аптека да имаме в целия квартал и те да ни лишат от нея  Crossing Arms

# 143
  • Велико Търново
Момичета,
знаете ли д-р Ангелов кога приема... и някакъв телефон??

Ако,става въпрос за гинеколога номера е -601 137.Ще те приеме още днес,но трябва да му се обадиш.

ЧЕСТИТА РОЖБА НА СИМОНА!ЖЕЛАЯ НА НЕЯ И ДЕТЕТО МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И РАДОСТ!

# 144
siska79, за същия иде реч - Благодаря ти   Hug

# 145
Чесито мила Симона!   bouquet

# 146
Честито бебче! Да расте живо и здраво, за радост на мама! А на нея бързо възстановяване!   bouquet
Полинита, аз живея в Картала също, аптеката разбрах, че са я затворили, защото много са им вдигнали наема. Нямаме друга аптека в нашия квартал  Confused , чух, че щели да отварят такава в новия блок срещу СВА, но да видим...

При нас нищо интересно, почти се преборихме с един обрив, сучем, растем, беснеем, захванахме се с ЕБХ и страхотно ни се получават нещата - от повече от 12 часа не е имало пиш или ако в пелената, всичко отива в легенчето... Лошото е, че днес Дария падна от спалнята... за първи път ми се случва, много се уплашихме и двете и голям рев ревахме (аз повече)  Cry  Сега спи, дано не се е наранила....

# 147
  • Велико Търново
Днес след обяд сме в Марно поле  Peace

# 148
  • Велико Търново
Еее да е жив и здрав малкия Валери,Симонка честито и бързо възстановяване. Hug

Наде днес и ние сме там Simple Smile

# 149
  • При децата ми
Страхотна новина!  bouquetСимона, да ти е живо и здраво момчето и много да те радва! Да расте живо, здраво и усмихнато дете! HugМоето първо раждане също беше при Цочева. Wink
Сега да се похваля и аз...Днес бях на консултация при Ангелов, наддала съм само 1,5 кг. Peace. Това е добре защото предния месец бях качила цели 5кг.!
Ангелов каза, че може би ще е момиченце, защото "не виждал мъжки части" Peace Peace!
Много се зарадвах, защото вече си имам един батко, който е на 5 год. и силно се надявах второто да е момиче!
Това е от мен засега. ЛЕК И УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

Общи условия

Активация на акаунт