Отговори
# 150
  • България
Момичета,
знаете ли д-р Ангелов кога приема... и някакъв телефон??

благодаря

Всеки работен ден от 8-12 и от 13-17 мисля,а в събота  от 9-12!Той е много готин и даже без час и без да му звънкаш ще те приеме!!!А,сега здравейте и от мен момичета!казвам се Велислава и съм от великотърновско!Баш ми е драго да ви намеря болярки сладки! newsm53 Много готино времето навън-изкарвайте децата на слънчице,че утре няма!!!

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 09:29 от velislava_f

# 151
Симона, честита рожба! Hug

Привет, velislava_f ! wavey

Момичета, и аз да ви се похваля, че съм пощуряла от радост - на 22 юли сме на концерт на Майкъл в Лондон!!!!!!!!!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44 Луда съм просто!!!!

Камиииии, чакам офертите! Hug

# 152
Деси-добре,че ме напомни,виж сега пощата си.А на кой Майкъл ще ходите?

# 153
Здравейте не съм писала отдавна, но нямам много време.
Търся жена за работа в магазин дрехи втора употреба в Търново до парка Марно поле.
Може на средна възраст или пенсионерка. Заплатата е 280 лева, като се почива веднъж седмично и в Неделя. През седмицата е по договаряне или когато иска жената. Въпреки че заплатата не е висока търся сериозна и работна жена, която не гледа само да убие времето.
Ако някой познава човек който се интересува нека пише на лични.

# 154
ЧЕСТИТА РОЖБА, МОНИ!!

Деси, браво! Но на кой Майкъл и аз да попитам  newsm78
Доти, с теб се разминахме при личната, нали?  Grinning

Ето кафенцето и да хода да оправям Тарик за ясла :

# 155
гут морнинг Simple Smile

Иман - пак превъзходно кафе си направила за нас  Hug и с това хубаво слънчице - настроението ми е на 120%  Peace

Доти, и с мен се размина на аптека Салвия - аз чаках отпред. Признавам, че ако не бяха красивите, големи очи на Кари, нямаше да те позная  Hug

мен не ми почва добре денят - първо - няма да имам вода. второ - докато пържех месо за манджата и ме пръсна до веждата олиото и дано не стане мехур, че утре съм на интервю, после Дамян уж беше на гърнето и аз уж го гледам , а той нашия станал, разнася си гърнето по голо дупе и се опикал....и пода също....  Mr. Green Да видим какво още ми предстои в този явно дълъг ден...

ууу, че много писах

хайде   bouquet

# 156
Джаксън, мацки, Джаксън! Само той заслужава такава еуфория и изкрейзване от моя страна!!! Mr. Green

Иман, мерси за кафенцето! Wink

# 157
  • Велико Търново
*Iman*  даа разминахме се,аз дори попитах Катя дали това е Тарик ,за да съм съвсем сигурна..,сега се сещам че сме се вуждали и на пазара на пето авеню Wink

Поли е теб не съм те видяла.. другия път се обади Wink

Хубав и слънчеве ден от мен

Ооо забравих.Ками, мога ли да позлвам услугите ти и аз са самолетен билет(да ти досадя евентуално на лични)

# 158

Хелоу и от нас!  bye

Първо да честитя новото ни бебче! Симонка, само да те радва малкото човече - здраве, усмивки и много късмет на Валери и мама!  Hug

Дита, черна завист ме загриза - то не беше Мадона, то не беше Майкъл...еее, и аз искам пък smile3516 Сериозно, страшно се радвам за вас! Да си изкарате страхотно и заради нас  newsm68

Полинитка, какви са тези страшни приказки, дето ги говориш за водата? Как така няма да има? Ще я спират ли?  #Crazy Лелеее, с малко дете да няма вода направо не си е работа.  no

Маги, ние с тебе кога ще си спретнем някоя карталска срещичка, бе душа? Че и в скайп те няма никаква...

Ние с Дара сега се мъчим да откажем нощното хранене и да ви кажа доста разбрано ще дойде детето (пу,пу!). Все още се буди към 3.30, но помрънква 5 мин., пие водичка и заспива пак. Скоро, обаче, се усетих, че все на ръчички я носим (нали ни е златото на цялата рода  Rolling Eyes ), та решихме да въведем малко дисциплина и да не скачаме като ужилени при всяко мръдване. И на детенце май му харесва така, явно и то си има нужда от самостоятелност. Сега дори и да се събуди нощем или рано сутрин си гледа играчките над леглото, говори им нещо и пак си заспива само. Сега я сложих заспала в активната гимнастика, ама гледам, че нещо пак си отваря оченцата и май ще почваме да си играем.  smile3539

Ех, че хубаво временце навън - пожелавам ви на всички настроение в унисон с него! Аз нямам търпение да излезем - днес решихме с таткото да е първата ни "официална" разходка с бебка. Досега само по задачи и консултации излизаме с нея, ама сега ще се порадваме на слънчо. Преди това мисля да я изведа на терасата и да я полюлея (на питката ни подариха супер детска люлка за градина). А пък домакинската работа ще я върша после  Flushed

Хайде до  newsm49

# 159
Бързааам да напиша...ама то аз съм си за бой  Embarassed

Вода няма да имам само АЗ. В нашия блок правят ремонт и ще спрат само тук водата

Извинявам се, че хвърлих в паника всички... ама хич не се съобразих, че ще ви шашна   bouquet

# 160
Здравейте!
Може ли някой да ми даде телефона на д-р Ангелов гинекологът - на кабинета на габровски?

Благодаря ви!

# 161
аз мога, защото вчера питах абсолютно същото -

601137

# 162
Ей, имало време и за мен да седна, че мойто бебе(нали си е мое) е такова едно лудо хич не спи денем.
така..... започвам поред на номерата...
Симонка честито бебче - да ти е здраво и послушно, а на теб бързо възстановяване и скоро пак в Неделя на лекции  newsm10
Марта значи мина и прословутата питка, дано е било забавно
Полинитка много навреме попита за Ангелов и аз мисля скоро да го посетя, я кажете вярно ли е че трябва да му занеса обратно картона от бременнността
Дита и аз благородно завиждам  newsm61
Моят мил lovekiss съпруг пък ми обеща на 10 август да ме води в Загреб на Ю2, че аз на 11 имам РД, подарък един вид, ама ще видим как ще е малкия
дотогава
стига засега , отивам да паля количката и бегом навън

# 163
Buterfly,  на мен не ми е искал картона, макар, че ходих след раждането, но това беше преди една година, ама и сега пак ходя и нищо не е казвал.

Полинита, не знам в кой блок си, ама и при нас няма вода, има авария, три дена тече водата по улицата, а те мислели, че е от дъжда.  #2gunfire И днес се усетиха.

# 164
Хелоу,

Дита-питам,защото си мислех,че не прави вече концерти човека Mr. Green

Доти-пиши ми на лични Mr. Green

Ох аз пък напоследък съм малко тъжна,защото освен,че мъжо заминава за 4 месеца вдругиден.../не,че не съм свикнала ама.../Косето тръгна на ясла преди няколко дни и първия ден беше ок,ама после всеки ден реве милото,освен това на обяд го вземаме,че сутрин му се доспива,той и за това реве основно.А следобед спокойно си заспива у дома.и така ми става мъчно...

Общи условия

Активация на акаунт