Отговори
# 165
ние ходихме на разходчица - малка

принципно - аз вземам разстоянието до ЦБА  за 2-3 мин, а сега с малкия (който ходи сам), отиването ми отне 15 мин  bowuu ....на връщане - му помагах, че иначе щеше да се стъмни  Whistling

който не е излизал- да излиза, че има май още малко време преди да се появят дъждовните облаци - всъщност - вече ги виждам от терасата  Mr. Green

# 166
Здравейте, и от нас вижте това сладурче, МОЛЯ ви гласувайте за него Hug

http://pampers.bg/profile/13732

# 167
caradchova , здрасти  Hug
аз веднага се опитах да гласувам, но не знам защо не ми дава да си попълня телефона  Thinking принципно е Вивател...и не ми пише 7-та... аз ли бъркам нещо ...  newsm78

# 168
Здравейте болярки.
Днес времето беше чудно.
Незнам защо си мисля но вече втори път се засичаме с Eqisihora.Днес май беше в парка на триъгълника? newsm78
С количка на Фил и Тед ли си?
Ето една снимчица от нас

# 169
Caradchova - готова си пуснах един глас , хайде сега гласувайте пък за мен PLEASEEEE
http://prize.bg/ibbbi

# 170
 И аз пуснах глас за Лъчко. Голям сладур!  Hug

Пеперудке, твоят линк нещо не ми се отваря  newsm78 Прегледай пак дали е изписан целия, за да пратя гласче и за твоя бонбон.

А колкото до питката наистина беше много хубаво! Поканихме само близки роднини, но остана тоооолкова много от почерпката, че направихме after party с колежките от университета  Mr. Green Иначе изпълних всичките му там ритуали и чудесии пък дано хванат декиш и ми е здраво и с късмет детето, другото сама ще го постигне! Още не съм свалила украсата с балоните и сега ми е още едно такова празнично, а и Дара ги позаглежда с интерес. А подаръците бяха толкова много, че направо сме уредени поне докато тръгне на ясла - активна гинмастика, градинска люлка, проходилка, кенгуру, дрешки и маса играчки. Ама то хубаво било да правиш детски празници  Party

Тц, тц, тц пак се скофти времето. Добре, че сколасахме за една бърза разходка в ранния следобед.

# 171
хайде една прясна клюка за мамите от Картала:

ще отварят аптека Марешки в блока точно под ЦБА
тъкмо се бях закахърила как такъв голям квартал ще остане без аптека  Crossing Arms

# 172
Ей браво за карталските мами.
Мартеничка давай снимки Laughingда гледаме от питката Hug

# 173
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey

Честита рожба на Симона! Нека расте здрав и послушен юнака!

Привет, velislava_f!

Ditta, да покуфееш и за нас!
Ками, какво стана с Мадона? Намери ли билет?

# 174
Отворили са супер магазин за бебета на Пишмана!  Simple Smile  Peace

# 175
Отворили са супер магазин за бебета на Пишмана!  Simple Smile  Peace

Дай повече подробности де Praynig Къде се намира по точно на Пишмана? Crossing Arms

# 176
Пепи-аз не търся билети за Мадона-аз ги продавам Mr. Green,но скоро не съм гледала какви са останали,след като мина еуфорията.
Ако някой се интересува от някаква информация за концерти дори и в чужбина да ми пише,мога и да помогна.

# 177
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Пепи-аз не търся билети за Мадона-аз ги продавам Mr. Green,но скоро не съм гледала какви са останали,след като мина еуфорията.
Ако някой се интересува от някаква информация за концерти дори и в чужбина да ми пише,мога и да помогна.
Joy Аз бях останала с впечатление, че си търсиш билет  Embarassed
Между другото - тези дни разглеждах мои снимки от ученическите години. Попаднах на една от знаменитата дискотека "кортовете", на която май си и ти...но мже и да греша.

# 178
Магазина е точно до училище "Вела Благоева" срещу входа на парка.До кафе Беладжио точно. Много е евтино и има много хубави неща за бебоците.  Peace

# 179
Пепи-аз доста ходех на кортовете-беше много яко...та може и аз да съм на снимката Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт