Размяна на парфюми ХV

• 28 534
  • 234
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • София
Lanvin Rumeur 2 не е наличен вече, остават:

Ralf Cool 55ml. ot 100- Ягодка
Lovely 95ml. ot 100 Fragrancex
Grean Tee Revitalize 95ml. ot 100 подарък от Англия.
True Star само пробван 100мл. Fragrancex

# 62
Тук ли да обявя една мостра за подарък,не за размяна Rolling Eyes

# 63
  • Варна
Тук ли да обявя една мостра за подарък,не за размяна Rolling Eyes

Тук.

# 64
Става дума за Коко Шанел-Коко май се казва,много траен,5 мл с ролонче,обаче на мен ми е адски тежък и не се измирисва с дни,ако някой го иска да пише на лични

# 65
Търся си Angel ou Demon... някой да иска да се раздели с него?? Blush

# 66
Става дума за Коко Шанел-Коко май се казва,много траен,5 мл с ролонче,обаче на мен ми е адски тежък и не се измирисва с дни,ако някой го иска да пише на лични
обещан

# 67
  • Бургас
Ако някой го интересува към 35 -40 мл от тестер Гучи "ENVY ME" нека ми пише на ЛС. Wink

# 68
Tърся си Life by Esprit - Men за мен,иззтървах го в Продавалник Tired,а вчера ходих специално да го душа и страшно ми хареса. Crazy

# 69
Все още се разменя пълен тестер на Burberry Brit. Моля ви, отървете ме от него! Praynig Търся половината на неговото количество Budouir или L'or de Torrente. Или каквото и да е, което ще ми хареса. Simple Smile

Допълвам:
Благодаря!  bouquet Вече разменен!

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 16:14 от Amika

# 70
# 71
Здравейте!Разменям Jil Sander Pure и Donna Karan Gold Sparkling.Оригинали са,ЕДТ по 50мл бяха,ще пусна снимки колко е останало.Харесвам цветни аромати-Floral и Floral woody musk( http://www.fragrantica.com/index.php?view=profile&clan=5917 )Давам ориентир,но може и да ми ги няма в листата,пишете ми на лични.Ето снимки:

# 72
  • виртуално
търся зелен Amor Amor Sunshine и D&C Light blue

предлагам Jacomo Paradox и Escada Into the blue

# 73
Jil Sander Pure е обещан.Остана ми Голда на Дона Каран.Да поясня-силно застъпен пудрен аромат с флорален мирис.Много траен.

# 74
Разменям парфюче на ФМ-груп,имитира много добре Cool Water Game на Давидов,с кутиика и целуфан само пробван.Аромата е плодов, ябълкови кори се комбинира с лимон и охлаждане усещане на бриз. В сърцето са кристална вода, лилия и фрезия с  чисти бележки.
Невалид!Балу  bouquet

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 15:04 от iskra72

Общи условия

Активация на акаунт