Как и изобщо, представяте ли си вашето погребение....?

• 9 613
  • 139
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Да ти имам интересите Shocked . По брутална тема бях срещала в тоя форум  ooooh!

# 46
Не съм се замисляла никога върху този въпрос, но като умра ми е все тая какво ще ми е погребението. Само ще си приготвя пари, че да не натоварвам децата ми да се чудят как да се оправят. Желанието ми е да ме кремират, нищо друго, та ще си заделя три хилядарки за удоволствието! Mr. Green

# 47
  • ВАРНА
хора, имам един въпрос:

вие добре ли сте?  Shocked Shocked Shocked

честно, егати изтрещялата работа ooooh! ooooh! ooooh!

# 48
Изобщо не се и мъча да си го представя Rolling Eyes

# 49
аз искам викингско погребение- да ме изгорят и разпръснат из морето. естествено, преди това трябва да вземат всички годни за присаждане органи- да не похабяваме материала:-). разбира се, по време на т. нар. погребение трябва да звучи музика на manowar. това е- без гробища, ревове, посещения. а, хубавото угощение след това е задължително.
това трябва да си го напиша като завещание, че иначе, току виж взели да ме погребат. въпреки че отсега ги заплашвам, че заровят ли ме, ще им се явявам като призрак и ще ги тероризирам:-). мои приятели в австралия ми казаха, че там хората от рано си пишат завещанията- че не се знае какво ще имн се случи, а останат ли без завещание- лошо.

# 50
  • Варна
хора, имам един въпрос:

вие добре ли сте?  Shocked Shocked Shocked

честно, егати изтрещялата работа ooooh! ooooh! ooooh!

Мммммдобре сме. 'Що?
 Ти да не мислиш да ставаш безсмъртен/а?

# 51
Прасунчо, не пуснах темата заради някакво не здраво любопитство Stop

Интересно ми беше да видя например, дали повечето искат да дарят органи Wink

Също така, хората по различен начин приемат мисълта за смъртта.

Някои, като , че ли са безсмъртни и това не се отнася до тях се втрещяват Laughing

Признавам, че реакциите ми беха по - интересни, отколкото отговорите по същество.

Хубаво е, че повечето реагираха съвсем нормално и спокойно.

И ...знаеш ли прасунчо, човек от време на време трябва да посещава гробища ( не се втрещявай пак Laughing), за да не забравя, че не е вечен. За да се радва от дребните на вид неща.

Да обича хората около себе си и да не се самозабравя, най -вече.

П.С. Аз избягвам да ходя на гробища Wink

# 52
Мислила съм да. Искам да имам хубав ковчег от дърво,понеже не искам да бъда кремирана. Дълго опело,много цветя. Искам да съм облечена хубаво в черна блуза и да имам свеж грим на лицето,а косата ми да е пусната.Надявам се да ме погребът в хубаво гробно място където да е тихо и да е близо до витоша,а на гроба ми да засадят много цветя   bouquet Неискам да има храни пиене и тн бих искала да се мине без тези езически обичаи ooooh!  Надявам се да не плачат много за мен,нали е казано,че студен е плача,толло е риданието,тъй че така искам който скъби за мен - да си скърби тихо! Crossing Arms
Ми това е  Flutter

# 53
Прасунчо, не пуснах темата заради някакво не здраво любопитство Stop

Интересно ми беше да видя например, дали повечето искат да дарят органи Wink

Също така, хората по различен начин приемат мисълта за смъртта.

Някои, като , че ли са безсмъртни и това не се отнася до тях се втрещяват Laughing

Признавам, че реакциите ми беха по - интересни, отколкото отговорите по същество.

Хубаво е, че повечето реагираха съвсем нормално и спокойно.

И ...знаеш ли прасунчо, човек от време на време трябва да посещава гробища ( не се втрещявай пак Laughing), за да не забравя, че не е вечен. За да се радва от дребните на вид неща.

Да обича хората около себе си и да не се самозабравя, най -вече.

П.С. Аз избягвам да ходя на гробища Wink

bowuu В допълнение бих казала,че хората бягат и се отвръщават и мразят гробища,болници,смърт и тн и тн. Е да вярно е,че за всеки е травмиращо и е най-страшното,но всички горе изброени от мен са лоши,но нормални,реално случващи се човешки събития. Смъртта е толкова естествена,колкото е раждането на човек - все човешки неща. Не бива да се страхуваме и бягаме,а просто да приемаме и изживяваме нещата,такива каквито са!

# 54
labella, именно!

Благодаря, че си ме разбрала Grinning

# 55
не си представям погребението си.въобще темата за моята смърт и смъртта на близките ми я избягвам всячески,тъй като адски ме натъжава.аз съм от хората,които се страхуват от смъртта.знам,че е неизбежна,но не мога да я приема като един нормален завършек,който ще дойде..опитвам се да не мисля за такива неща и бях от тези,които тази тема шокира леко.. Simple Smile

# 56
  • ВАРНА
K-A-M , след всичката смърт, която ни залива по тв - катастрофи, стрелби и т.н; предвид факта, че всеки ден излизаме със страх на улицата - подивели бездомни кучета, пияни шофьори и т.н. , честно казано твоята тема ми дойде малко в повече. след като ти е толкова любопитно дали хората биха си дарили органите след смъртта, ами да беше си формулирала по по друг начин темата.

# 57
K-A-M , след всичката смърт, която ни залива по тв - катастрофи, стрелби и т.н; предвид факта, че всеки ден излизаме със страх на улицата - подивели бездомни кучета, пияни шофьори и т.н. , честно казано твоята тема ми дойде малко в повече. след като ти е толкова любопитно дали хората биха си дарили органите след смъртта, ами да беше си формулирала по по друг начин темата.

Е, не само това Grinning

Извинявам се на тези, на които съм причинила негативна емоция с тази тема  bouquet

# 58
Темата ми стана странна, защото носи негативен заряд. Но иначе хората, които се втрещяват от въпроса всъщност изпитват  страх от смъртта, и самата мисъл за нея ги ужасява. Дори не искат да се споменава за тяхната собствена смърт. Човек трябва да говори спокойно за тези неща, те са неделима част от живота, който има и край. Само едно се моля на бог - аз да съм преди децата ми и след родителите. Също така и любимите хора да ме радват със здраве и дълъг живот.

# 59
горе долу ми е все тая какво ще ми е погребението ... и изобщо каква е тая тема ...

Общи условия

Активация на акаунт