Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-5-та тема

• 30 287
  • 433
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Момичета, помогнете ми, че нещо не мога да разбера. До сега съм правила само една поръчка  на стойност около 70$. Сега ако искам да си поръчам нещо друго за около 70 или 100$, но нещо не правя както трябва. Какво трябва да напиша, за да имам отстъпка и къде? И може ли доставката да ми е "free" и в същото време да ползвам отстъпка?
Благодаря Ви предварително  bouquet

# 136
ga_aMa_He, благодаря за бързата реакция.

Имам регистрация в РР, сега трябва да разуча как точно се "прехвърлят" пари.

Поне знам, че каквито и въпроси да имам, има кой да ми отговори на многото питанки.  Laughing
Не е обезателно да прехвърляш нищо. Можеш да поръчаш така, парите ще се теглят от картата, но ще преминават през Пайпал. Обаче май става ако поръчката е по-малка от 100 долара или евро незнам.
Регистирай се обаче във Фраганса и поръчай чрез акаунта ти. Веднъж опитах да поръчам и не бях си влязла в акаунта, не ми прие плащането. Изписваше ми, че от съображения за сигурност неможело и тн. Влязох и така приеха плащането без проблем. Незнам дали ме разбра, ако не си питай.
Иначе "прехвърлянето" поне при мен трае 14-16 дни.

# 137
  • Бургас
Хриси, можеш да ползваш само по един код - или намаление, или безплатна доставка
За безплатната доставка с код  "фри" няма минимум на поръчката / т.е. би могла да е и за 10 долара/

# 138
  • Козлодуй
Някой да е получавал нещо от 12-13.03 тези дни?

# 139
Пуснах диспут в ПейПал срещу Фрагранса,интересното е,че 3 дни мълчат и нищо не казват там,с такова нетърпение очаквах да видя каква лъжа ще измислят,за да се измъкнат.Молих им се един месец за фактура за транспорт,онази ми ти Черис/тяхна служителка/ въртя,сука,праща ми разни други боклуци,докато накрая си призна,че не можели да ми дадат такава фактура,вследствие на което аз платих още една камара пари,сега съм се хванала за това и ще ги издъня,ще ми върнат всеки лев,.на всичкото отгоре вчера загубих 4 часа по митници,оказа се,че документите за внос  на митницата трябва да се попълват със специална програма на комп ,и нали се сещате,че има едни агенции,които са разположили офисите си до митницата и чакат...30 лева ми взеха за попълване на  въпросния документ SickБахти и рекета...
От следващата си поръчк ,пък за тяхно нещастие имам продукт,който трябва да сменят,или да ми върнат парите,изобщо тази седмица ще съм им лееееко непириятна,може и да  ми затрият акаунта даже ме съмнява.

# 140
  • Бургас
имам едно запитване за някои мами които са в Австрия или Германия или такива които са пращали парфюми за натам

вече два пъти пращам парфюми на сестра ми в Австрия
и този път и взели мито 16Е за парфюм които струва 60$ ( D&G The one ), оценили го на 50Е ( 9Е мито + 7Е документи и т.н. )

имам чувството че нещо са я прецакали или са се направили на некомпетентни като в България..
Бясна съм  newsm61

Някои запознат ли е как стоят нещата с обмитяването в тези страни ?!?

Благодаря Ви

# 141
Цитат
взели мито 16Е за парфюм които струва 60$
Тъй е то,плячкоса ли те митница...аз за 6 парфюма платих 180лв.,че и не бяха за мен,ама като съм поела ангажимент пред други хора,как да отида и да им кажа"знаете ли драги зрители в какъв сериал попаднах...бла-бла"няма  как да стане,отнесох си го като свиня ,блажен вестник....

# 142
Имам чуватсвото, че са станали много бавни. Пуснах поръчка в четвъртък, получих потвърдителен мейл, а едва днес получавам писмо, че поръчката е шипната. Това са повече от четири дни. При вас има ли такива забавяния?

# 143
Stanimira1980, да и при мен последните поръчки ги забавиха с шипването по 2 дни. Незнам от какво зависи това шипване, понякога са бързи понякога по бавни.

Някой да е получавал нещо от 12-13.03 тези дни?

Lunen_sun, имам направени 2 поръчки от 12.03. и 13.03.09г., но още съм ги получила.

# 144
  • София
И аз чакам от 13 ти  Peace

# 145
Момичета, кажете ми моля, като поръчате, адреса на латиница или кирилица пишете?

# 146
Момичета, кажете ми моля, като поръчате, адреса на латиница или кирилица пишете?

Аз го изписвам на латиница!

# 147

Аз го изписвам на латиница!
Мерси.  bouquet

# 148
На латиница си пиша адреса.
Иначе и аз още си чакам поръчка ,която е изпратена на 13.03....Sad

# 149
Охххх, кажете какво да правя, отчаях се. Искам да поръчам подарък за Бг, аз съм в Испания. Когато вкарам паролата за Пайпал, вместо да ми даде адреса, който въведох за Бг, ми дава "изпращаме на ..испанския адрес". Какво да правя? Опитах така, после се логнах и смених всички адреси, но при последната стъпка пак ми дава испанския. Няма ли начин да се прати един подарък за Бг?

Общи условия

Активация на акаунт