Отговори
# 330
Нямах време тези дни да пиша но съм стриктна в събота и неделя скара със саалата и двата дена и за обед и за вечеря. Днес саламче за обяд с краставиця ноооооооо сега малко кривнах че мих банята с доместос и имам чивството че се напрових направо от хлора чак на гърлото  ми пари та 1 кисело мляко изядох нали казват че при токсикация трябва. Иначе за вечеря салата предвиждам и някакво месце.

# 331
Изписах цяла страница и го затрих без да искам - направо се изядох от яддддд #Cussing out
Сега почвам на ново.
Dream* - аз познавам тази диета във вариант 14 -15 дни,а иначе я правя реално не по 24 ,а по 22 или 23 на етап,така че всеки от вариантите е добър.Който и да избереш - няма да сгрешиш .До  нагласа е всичко.
eti_88, приятелко....Как да коментирам упражнения,като трудно можеш да ме накараш да "се дупя" на пода след 14 години активен спорт...Адмирации ,че четеш и дано вършат работа тези упражнения:))))) Heart Eyes
Полиииии,слагай на бебо играчки в кошарата и ако имаш моят късмет ,като се събуди и ги намери ще си играе поне час.Моята госпожица се заиграваше и се обаждаше едва ,след като забележи ,че отварям очи:))))).
Kurnianos, миналата година го минах твоя ентусиазъм със Симеонов...Още си пазя таблиците ,но на третата седмица ми омръзна да ям пилешко варено по 70 грама и захвърлих кухненското кантарче - еднообразно беше много.Не е като тук - да можеш да си забъркаш манджичка и супа....  chef
Браво на Мигленчето,че е ранобудна и всяка сутрин черпи с кафе!
Лаленцето добре се движи и тя - това виждам...И аз най-много се радвам като влязна в стари дрехи - това гарантира отличен резултат!
Аз продължавам на плодове и след 10-тина дни ще захраня "накратко" и се връщам на месце - ще изкарам поне още 2 етапа ,а после  както гледам още 2 Simple Smile)))))))) и предполагам,че едва ли ще има нужда от още Simple Smile))))))).Знам ли...Сега гледайте как се движа на плодовете през 2-ри етап...Адски ми е любопитно какво става с минусите ,а после като мина на месо отново ще е интересно...колко + ще има ...Ще видиме..

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 19:00 от Elica.

# 332
ЗДРАВЕЙТЕ
сутринта не смеех да се яхна на кантара но днес вечерта показа че през почивката имам качени 2.5 кг. и сега трябва първо върху тях да поработя Thinking
dream защо не си купиш зелен чай и да си решиш проблема с wc-то аз от преди знам че като почна диета и се запичам и сега съм редовна с чая и нямам проблеми на мен по ми действа слабия сание а и като ходиш редовно има повече минуси
тази вечер съм на салатка зеле с доматки и мезенце луканка
лека вечер и стискайте зъби ще си хапваме като станем фиданки

# 333
Бързам да пиша ...
Меги , майка ми също пие сание и е много доволна . Аз до сега разчитах на хапчета , не на чайове , но и с тях ще пробвам та да видя как ще ми се отрази ... Наистина ми е голям проблем wc-то ... и просто не знам как ще влизам в релси =)
Ели , ами ... това ще ми е , мила ... 20 дни ... почивка ... и после пак тормоз до Великден ... Сега отидох и си взех няколко сладки неща за диабетици , няколко ябълки и едно кисело мляко .  Признавам - черно ми е пред очите , така не съм се чувствала отдавна ... От утре почивам ... и няма да спирам да пиша =)
Аз днес сутринта пих лаксена ииии сега започна да ми се отразява . Изпих и една голяма чаша гореща вода и това ми се поотрази ... Добре ми е за сега ... Няколко пъти посетих wc-то  и се чувствам по-комфортно ...
Давайте ! Трупайте минуси ! Много ви се радвам като имате резултати , защото така и аз имам стимул за още и още !
Ели - много се тормозиш , направо ми се свива сърцето дето си тооолкова време на плодове ! За сметка на това пък резултатите са наистина чудесни ! Поздравявам те =) !
Сега ви оставям ... и ако не тази вечер по-късно , то утре ще ви пиша =) !

# 334
dream честита почивка хапни си няколко дни ама и умната че аз виж как имам  над 2 килца

# 335
ехооооооооо
добро утро
айде на кафето
аз не съм мръднала от снощи  newsm78 а пък бях само на салатка
нищо и това ще стане само да имам търпение.да не да си направя 24 дневен режим за сваляне натрупаното през почивката Joy
айде да се хвалите днес колко финни сте станали smile3525 smile3525 smile3525

# 336
 Hug Добро утро и от мен Grinning И аз задържам newsm78 Вечерях със зелева закатка и няколко парченца салам с лютеница,а сега се възползвам от кафето на Меги  bouquet И сядам да чета Shocked Айде лек и успешен ден от мен Heart Eyes

# 337
  • София
Добро утро и от мен!
Аз пак съм с 200 грама нагоре, но не съм ходила до WC, така че не ме плашат... Днес ще си накупя марулки и така ще я карам днес + за вечеря една консерва риба тон, че много ми се е дояла по-лека храна Simple Smile
Хубав ден ви желая!

# 338
.Аз продължавам на плодовете.Днес вече дойде МЦ-то и ще си отдъхна,че съм цялата подута...
Дрийм , резултати тепърва ще има и после с нетърпение чакам да се включа на месце вече къде -къде по-слаба:))))))).
Лек ден на всички и минуси ,минуси ,минуси:))))))))

# 339
Ето ме и мен. Момичета, докато бях на изпита за 4 дни съм свалила 1 кг. Но от вчера реших да си дам почивка и вечерта хапнах мусака и малко таратор, а днес закусих с едно малко парче бисквитена торта домашно приготвена. Не прекалявам - пия и по-малко биричка. Така ще карам цяла седмица, а после ще мисля какво да направя по-драстично та да падна под 70 кг. От понеделник ще започна...ако иска някой с мен ще се радвам.

# 340
  • Някъде там
Здравейте!Ще ме приемете ли в вашата група?Преди 2години я спазвах диетата и свалих 19 кг.Но се отпуснах доста и сега имам пак 20кг за сваляне!От вчера сум на диета.Бях започнала миналата седмица,но децата ми имаха р.д и се отказах,и вчера окончателно реших че няма отказване!Знам че има резултат и за това ще стискам зъбки,а ако имас кой да споделям,още по добре!Само искам да питам,гъби могат ли да се ядът,че не си спомням newsm78 а много обичам? Praynig

# 341
  • в матрицата
Добре дошла сред нас daviz!!! Щом си била вече, на диетата, знаеш как е...... гъби можеш да ядеш колкото си искаш  Simple Smile
Аз днес съм още -600 гр, ама вчера почти не съм яла. нещо съм болна и не знам как ще я карам така с тая хрема ли е, грип ли е.......
Днес съм на кюфте, кебапче и салата от печени чушки, за вечеря съм си подготвила едни воденички, ама да видим дали ще ми остане време да ги направя по нашта рецепта.
Това е от мен за сега, приятен следобед и вечер  Hug

# 342
  • Някъде там
Благодаря,Сузи,бързо оздравяване ти желая!Аз да докладвам тогава на какво съм,днес!Сутринта 1яйце и 2парчета щунка.На обяд,зелева супа(тази супа много помага за бързото сваляне)и една пилешка пържола.Сега изядох половин краставица,
за вечеря само супа,че нещо не ми се яде днес.

# 343
ДОБРЕ ДОШЛА DAVIZ  bouquet a как си я правиш тази супа,я сподели с нас Flutter Аз на обяд изядох 2 пържени яйца с 3-4 парчрта саламче и салатка от дом. и краставици.Ние мислехме да ходим на разходка,но мъжа ми толкова ме ядоса че сядам да чета #Cussing out

# 344
  • dobrich
ЗДРАВЕЙТЕ СЛАБУШКИ!
ДНЕС РЕШИХ ЧЕ ЩЕ СИ ДАМ ЕДНА ПОЧИВКА И АЗ КАТО ЕЛИ ЩЕ КАРАМ 10 ДНИ НА ПЛОДОВЕ ЧАЙ КАФЕ И ВОДА.
НО НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ ТАКА ЛЕСНО ОТ МЕН - АЗ РЕДОВНО ЩЕ ВИ ТОРМОЗЯ ЩОТО ПРОСТО БЕЗ ВАС НЕ МОГА И МНОГО ВИ ОБИЧАМ newsm51  love001, АМИ КАК ИНАЧЕ КАТО СМЕ ЗАЕДНО ОТ 2 МЕСЕЦА. АБЕ ТОЗИ ФОРУМ Е НАПРАВО КАТО СЕКТА - ХОДЯ ХОДЯ И ВСЕ НАДНИЧАМ В ТЕМАТА ДА ВИДЯ ДАЛИ ИМА НЕЩО НОВО  typeuu И ЕТО ИМАМЕ НОВ ЧЛЕН-ДАВИЗ ДОБРЕ ДОШЛА И ДАНО СВАЛИШ ТОЛКОВА КОЛКОТО ИСКАШ.
БЕБО МЕ ЗОВЕ НО АЗ СЪМ ТУКА И ВИ ДЪРЖА ВСИЧКИ ПОД ОКО.

Общи условия

Активация на акаунт