Отговори
# 345
  • Някъде там
Благодаря!Да кажа за супата; 1средна зелка,3-4стръка праз(сега,в този сезон пресен лук),1/2глава целина.1бутилка доматен сок(буркан белени домати пасирани)черен пипер,сол и магданоз на вкус.Нарязвам продуктите на ситно и варя 10минути на силен огън,а после на слаб до готовност!Ети а ти не се ядосвай,те мъжете имат този навик,да ни развалят настроението,в най-неподходящия момент! Wink Grinning

# 346
Закуска 1 кремвирш
обяд малко тюрлю само чишка и бамя от него де
за вечеря малко ще кривна и ще правя пържолки с шунка и кашкавал и този новия фикс роладини. Аз моето ще го направя без кашкавал само свински и шунка.

# 347
 Rolling Eyes БЕБО КВИ СА ТИЯ КЕМВИРШИ  Naughty  ,
dAVIZ благодаря за рецептата,а вкусна ли е и не е ли тая супа чудо дето я хвалят newsm78
Ние с Аби също замисляме да последваме примера на Ели Heart Eyes и Поли Heart Eyes и да изкараме на един очистителен режим от плодове и чай ,че за Великден easter А И АЗ ЗА СВАТБАТА да сме много минуси напред.За вечеря незнам какво ще ям ,но не се съмнявайте че ще ви усведомя   typeuu
А що говорим за моя мъж-оле наистина тр да стана фанатик newsm29 Rage smile3515 Innocent

# 348
момичета голямо съм излагане 1 ден съм на диетата 2 не съм (но не по моя вина , дълго е за обяснение)
лятото като се разтичам с детето по плажа ще си плащам сметката
а иначе още не съм ви поздравила с

# 349
 wavey wavey waveyздравейте аз май пиша първа сутрин и последна вечер Joy
успех на плодчетата smile3503 ама въртите сучите пак на месце ще дойдете smile3521 newsm62 smile3521 как издържате не знам аз един ден изкарах само на плодове и ми се остърга стомаха Hug
давиз добре дошла  а вкусна ли ти е супичката аз миналата година я сготвих и я изхвърлих по принцип обожавам зеле а  за един ден щях да го намразя.за  колко време свали преди тези 19 кг
ясмина по сериозно бе момиче Naughtyкакви са тези работи Joy Joy Joy

# 350
Rolling Eyes БЕБО КВИ СА ТИЯ КЕМВИРШИ  Naughty  ,

Ма толкова да ги обичамммммммм Embarassed хем ги знам че са само боклучи ама пак са ми вкусни  Rolling Eyes луда работа
Това с фикса/знам знам  и за него / е във фурната и о чакам да се опече да го опитаме.

# 351
айде правя кафето и бягам
днес да сте много активни и то само минуси да съобщавате
аз за два дни съм - 1 кг но имам още два да сваля  от почивката

# 352
ДОБРО УТРО ДРУЖИНА  Hug Аз днес даже съм + #Cussing out ,явно наистина тр малко да сменя режима че 3ти месец вече съм на него с малки почивки.Беба и аз много ги обичам и направо съм забраника да купуват да не се изкушавам Naughty А сега отивам да изпуша една цигара и да отпия глътка от кафето,та да сягам да чета smile3529 Приятен и успешен ден на всички  bouquet

# 353
И аз съм тук.Още се разминавам с линийката с едни грамове....Та продължавам с плодовете , като включих и зеленчуци,че ми омръзнаха само киви ,ябълки и круши..
Миглена не изневерява на навика  и пак ни черпи кафе - голямо благодаря:))))))) и поздравления за отишлия си килограм!

# 354
  • Някъде там
Добро утро!Супата-не е много вкусна,но аз си я ям.Все едно прясно зеле ядеш,но като на супа.
А за кг,свалих ги за двата цикала по 24дни.Почивах 1седмица между тях,в която хапвах плодове и млечни храни.Някъде около 1година ги задържах,и после кажчих,от стрес,защото аз от това качвам.Баща ми почина и аз качих за 2седмици 15кг. Cry
Аз не мога да казвам колко свалям постоянно че нямам кантар,но периодично ще се отчитам.сега изпих 1кафе и 2чаши вода,и ще видим после какво да хапна.Аз да ви кажа,не ядях готови кебапчета,кремвирши и такива неща,защото им нямам вяра.Купувах си месо и го давах да ми го мелят,и така си правех кюфтенца и кебабчета,и пак така ще правя.

# 355
  • София
Добро утро, момичета!
Добре дошла и на Давиз да кажа и аз!   bouquet
Аз с диетката уж я карам добре амам нямам никакво време за форума, че днес имам много контролно по информатика, вчера интервю за работа...  ooooh!
А диетата вече ми е омръзнала не знам до каква степен, в смисъл нямам много време да си приготвям разни неща и затова де. Ще я направя до края на другата седмица и после и аз ще съм на плодове, но само 5 дни, че ме е страх за повече...
Хубав ден от мен!

# 356
Ехооо здравейте безвъглехидратки,аз пак се завръщам във вашите редици и от днес съм на диетата!За времето в което си ядях каквото искам не съм качила много.Последно прекъснах в края на лятото със свалени 10кг. и бях 65.Сега съм 68.Но не съм се лишавала от ниущо.Хапвах си стабилно.И шоколади и хляб и боб с хляб и т.н. да не  ви говоре че ще вземете да се изкушите...  smile3534 та...за закуска хапнах една краставица със сол и сок от половин лимон с едно горчиво кафенце!За обяд...най-вероятно 3 сварени яйчица а за вечеря ще си направя зелева салатка.А си мислих и за една лучена или доматена супа...ще видим!!!Айде лек ден на всички и  много воля да устоите на изкушенията през деня!

# 357
Здравейте , мили мои ... Държите фронта , нали ?
Аз съм в почивка ... качила съм някой друг грам , но то просто е ясно след като се има в предвид какво хапвам . Мога да кажа , че сега през седмицата се пазя , тъй като в събота и в неделя се очертават някои празници и определено няма да се лиша от вкусните неща ... Вчера и днес съм на домати и сирене , но и на някое друго сладко за диабетици ... Хапвам ябълки и така . Стискам палци да постигнете желаните килограми до края на етапите си =) Сега ви оставям и ви пожелавам лек и спокоен ден ! 

# 358
  • dobrich
ЗДРАВЕЙТЕ ХУБАВЕЛКИ! АЗ ЗА СЕГА УДЪРЖАМ ФРОНТА НА ПЛОДЧЕТА ВЕЧЕ 2 ДЕН.
РЕЗУЛТАТА ОТ ВЧЕРА ДО СЕГА Е -1кг НО ТОВА ВСИЧКО Е ВОДА НАСЪБРАНА В ОРГАНИЗМА. ЩЕ СЕ МЪЧА ДА ИЗКАРАМ 10 ДНИ И СЛЕД ТОВА СЕ МЯТАМ НА МЕСЦЕТО.
АБЕ 10 ДНИ НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ИЗКАРАМ АМА ПОНЕ 5 ДА СА ВСЕ ФАЙДА А И КАТО МЕ ЗНАЕТЕ КВА СЪМ СЕРИОЗНА СИГУРНО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ЧУДОТО ЩЕ Е 3 ДНИ. НО ТОЗИ ПЪТ ИСКАМ ДА ИЗНЕНАДАМ ВСИЧКИ ЧЕ ДОРИ И СЕБЕ СИ.
СЕГА ВИ ОСТАВЯМ ЧЕ МЕ ЧАКА СЕРИАЛЧЕТО ДЕТО ЦЯЛ ДЕН ГЛЕДАМ ПРЕД КОМПА.
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ  love001  love001  love001

# 359
И аз докато се наканя да се отчета за обяд,малкия се събуди  1crib Е поне да ви кажа че ядох салатка от дом. и краст. с 2 пържени яйца и няколко парченца салам,а сега ще прегреша с едно 3в1 защото мозакът ми ще с пръсне ooooh! Хайде чао и до довечера Peace

Общи условия

Активация на акаунт