Отговори
# 405
пак съм аз но не се стърпях да се похваля няма ги вече тези 3 кг newsm44 newsm44 newsm44
от днес почвам да броя новия етап

# 406
Хей,привет и от мен - няма време ,че бързам за работа и ще съм супер кратка!
Далече съм от анорексия...Бееееееееее...наистина Дрийм къде си???
Албена ще я линчувам,че никаква не пише!
ZiMa - ако иксаш да си на нашия режим ще трябва да ядеш плодове само през почивките.Ето аз например направих 2 етапа по двадесет и няколко дни на нашата диета и сега правя 2 Х 10 на плодове( и някой и друг зеленчук).Пак съм си в темата,но по принцип съм си "безвъглехидратна" и плодовете са нещо като почивка за мен,а после пак свалям с месо.
Ако искаш да ядеш и плодове то разгледай режима на Огнян Симеонов....там е комбинирано..
Мигленка,честно да ти кажа свалените кила от почивките най-ме радват ,че са ми най-трудни.
Иглика  - с нетърпение чакам да видя резултатите ти.
Поли,приятна разходка днес - обещава да е слънчево!

# 407
Добро утро и от мен,сега ще пия кафенце и мисля да прочета една тема,ама тоя моя малчо хич не може без мен mamma ,сега ще го нахраня  feeding и тогава сядам уж да почета  kaffeetrmker_2 Лек ден на всички,дано и аз удържа да лунувам ,а доовечера като се върна от аеробика чак ще хапна някакъв плод Peace

# 408
  • София
Здравейте, момичета!
Добре дошла на Зима Simple Smile
Мен хич ме няма по форума последната седмица, но събота и неделя ще ви догоня и искам да се похваля, че съм много доволна от външния си вид, и си мисля как трябва да наблегна повече и на спорта, та от утре ставам сериозна и в това отношение Wink
Хубав ден ви желая!   bouquet

# 409
Ето ме и мен =) !
Бързам да пиша , че после не знам кога пак ще успея да се докопам до компютъра ... За сега съм 1.300 горе ... ноо е ясно защо . Почивката ще е до края на тази седмица, а от другата съм плъъътно с вас ! Чувствам се добре поради две причини : отслабнах с 10кг ... а в момента ям , че ям  Laughing Пак си правя сметката и си броя хапките , но слагам в устата си неща , които не съм кусвала от два месеца ... Айде да минава и тази седмица , че от другата пак да влизам в крак , за да може килцата пак да се топят ...
Вие как сте =) Виждам , че държите фронта , че някои са сериозно на плодчета Simple Smile Браво ! Продължавайте в същия дух ... и докато се върна да сте се стопили още =) !
Лек и приятен ден ви желая =)) и до скооро ! 

# 410
Здравейте, момичета. Да попитам по колко дни почивате между етапите и всички въглехидрати ли включвате?
Много се радвам на смъкналите, да продължават в същия дух. Аз още не съм се изтеглила, но като гледам май....нещо се отчайвам. А ми остана още 1 седмица до края на първите 24 дена.
 Hug на всички и продържавайте в същия дух да слабеете!  Simple Smile

# 411
Леле...... доживях да видя 54 на кантара  newsm44
Значи вече съм си върнала  кг на които забременях. Сега остава да сваля и 4-те които бях качила по коледа като правихме бебето  smile3521

Момичета, мисля да си включа млечни в менюто. Ще ме гоните ли? Не ми се ходи другаде, може да си остана ама ще пиша само какво съм яла ако е от разрешените храни, за да не дразня стриктните.
Много съм доволна, доста бавно ги смъкнах килцата 6 месеца и малко, а не качих много 63-64 бях накрая, ама на, колко зор да се махнат.  Дано и другите ги бутна, ще упорствам.

# 412
здравейте
беба никого не гоним който му е приятно да пише при нас да си пише Hug независимо какво яде
само да не ни подлъгвате да хапваме това онова Naughty много се радвам че си доволна
аз издържах луната и съм страшно доволна още -0.500 ще си поправя линииката и съм почти -10 кг за месец и половина
вили всеки сам си определя почивките
айде сега отивам да готвя че чакам гости

# 413
 Hug Tъкмо се върнах от аеробика и съм малко гладна,но ще хапна една ябълка и нищо повече Naughty
Ще изпия и един чай,а може и два Mr. Green Да видим колко време ще удържа фронта,и най -вече колко кг ще хвърля Praynig
Пожелавам ви лека вечер и приятен уикенд newsm41 1swing Kissing Heart

# 414
Госпожице Костова, аз съм много далече от анорексията, защото съм чревоугодник!  Wink
Ти с коя диета така си се наредила?  newsm78

Хм...без плодове! Ели, а какви са тия почивки? Аз мислех, че се прави диетата известно време и после се минава на нормално хранене... Grinning

# 415
ZiMa,ако си чела добре първа страница,значи си забелязала ,че ние не сме като Дюкан ,а на всеки 24 дни почиваме..Това вклюва мляко и плодове по принцип,но специално аз налитам на всичко в хладилника и затова в тази почивка съм само на плодове и зеленчуци..
Само ми следете линийката:)))))))))).
Лек ден на всички и много яки минуси!
Поли , къде изчезна?
Ети,пази се !Настигам те с бясна скорост!Вече видях първата 7-ца!!!

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 08:33 от Elica.

# 416
  • dobrich
ДОБРО УТРО МАЦЕТА!
С ПЛОДОВЕТЕ ВЧЕРА ПРИКЛЮЧИХ - ГОЛЯМ ГЛАД МЕ ГОНИ СИГУРНО ЩОТО ТРЯБВА ДА МИ ИДВА МЦ СЛЕД 4-5 ДНИ. СНОЩИ КАТО СЕДНАХ И КАТО СИ НАРЯЗАХ ЕДНО ПЕТРУХАНЧЕ И ЕЛА ДА ВИДИШ КВО СТАВА.
ТАКА ЧЕ ПАК СЪМ НА НАШИЯ РЕЖИМ. ЧЕСТНО ДА КАЖА МИСЛЯ ЧЕ СОЛТА МНОГО МИ ЛИПСВАШЕ- ПРОСТО МИ СЕ ЯДЕШЕ СОЛЕНИЧКО. АБЕ 3 ДНИ ИЗКАРАХ ПОНЕ СЕ ПРЕЧИСТИХ МАЛКО - ВЕЧЕ ВСИЧКИ ДЪНКИ МИ СТАВАТ ЯВНО СЪМ СВАЛИЛА НА СМ. А НЕ НА КГ. ДОРИ НЯКОИ ПОЗНАТИ МИ КАЗВАТ ЧЕ СЪМ ПО-СЛАБА В МОМЕНТА ОТ ПРЕДИ НО АЗ ЗНАМ ЧЕ НЕ Е ТАКА ПРОСТО СА СВИКНАЛИ ДА МЕ ГЛЕДАТ 1ГОДИНА ПО-ШИШКАВА И СЕГА ИМ СЕ СТРУВА ЧЕ СЪМ СЛАБА.
ДНЕС ПАК ЦЯЛ ДЕН ЩЕ СКИТАМЕ С БЕБО- ВРЕМЕТО СЕ ОЧЕРТАВА СТРАХОТНО.
ХАЙДЕ СЕГА АЗ ДА НАПРАВЯ КАФЕНЦЕ  food010  food010  food010 И ВСИЧКИ СЛЕД НЕГО МАРШ В  smile3550 ЗА ПОВЕЧЕ МИНУСИ  Joy

# 417
Поли благодаря за кафенцето,ама аз съм на чай Mr. Green Чувсвам се страхотмо а и кантара е идеален goodscale Днес съм 74.100 което никога не бях виждала Party Ако дай Боже усоея поне 7 дни да изкарам и аз ще видя заветната 6ца Praynig Пожелавам хубав ден на всички и ние по семейно ще излизаме днес  Nature Sunny

# 418
Госпожице Костова, аз съм много далече от анорексията, защото съм чревоугодник!  Wink
Ти с коя диета така си се наредила?  newsm78

Хм...без плодове! Ели, а какви са тия почивки? Аз мислех, че се прави диетата известно време и после се минава на нормално хранене... Grinning
Зимаааа имам да те черпя!ПОлучаваш от мен едно голяяяямммммо печено пиле със задушени зеленчуци и една голяяямааа купа със шопска салатка!!!С това "госпожица" определено ми вдигна настрението и самочувствието!  smile3525 smile3525 smile3525
Ами...с тази диета се бях наредила така.Но понеже съм "тъпо и упорито" както казва съпругът ми продължавам напред за да стана както бях преди-59-60кг.
Аз вчера изкарах на задушено прясно земе със домати (ометох 1 тенджера  Embarassed )и едно печено пилешко бутче.Днес съм в прегрешение защото ми свърши кафето и взех от свеки 1 пакетче 3 в 1.А непия ли кафе...не се седи около мен.И досега съм.....само на чай!За ядене...още не съм решила какво ще си спретна.Може една доматена супичка и 2 варени яйчица.А за вечеря...все още не съм мислила.

# 419
Дпбро утро в неделния ден ,днес аз ви черпя с кафе   food010 Малко е облачно   Nature Partly Sunny а аз мислех да ходя на разходка с мъжлетата  1swing Ч е после ме чакат хилди гадни домакински задължения а и имам теми да чета  clean clean clean newsm79 wash hang smile3529 Но да ви се похваля все пак днес съм вече 73.300 newsm44 newsm44 newsm44 И се надявам все така по поти килограм да свалям и да стигна заветната 6ца Praynig А вие всички къде сте,като стане събота и неделя все ви няма  smile3516 Ами чао за сега да си изпия сутрешния чай,а после плодче и кафенце Peace

Общи условия

Активация на акаунт