Отговори
# 360
Здравейте и от мен, момичета! Ако нямате нищо против и аз да се присъединя към вашата мила компанийка  Hug
Преди 4 години бях на тази безвъглехидратната диета. Останах много доволна. Отслабнах 10-ина килограма. Естествено после си ги върнах за около година. И сега вече не мога да се гледам  Sad. Та от 11,03,2009г съм пак на диета с малки прегрешения. Но не смъквам както преди 4 години. Може би вече е заради годинките / не че са много....но все пак/. И въпреки, че сега не виждам кой знай какъв резултат, смятам да удържа до края и да повторя даже. Като ви чета тук ми вдъхвате кураж Simple Smile. Успех на всички! Ще следя с интерес с темата.

# 361
  • в матрицата
Добре дошла vily78, не се притеснявай, че сваляш малко, важното е че сваляш!!!! Ако не е тайна, кажи ни колко си сега и колко искаш да станеш, какво ядеш най-често по време на диетата. Желая ти успех и  много минуси най-важното да успееш да ги задържиш !!!

# 362
Ох като те гледам ти колко кг си и ме хваща срам, честно да ти кажа не съм се мерила отдавна, т.к. нямам кантар вкъщи, но са доста сигурно. Обещавам, че като се претегля ще пиша. Иначе ям основно салати - домати, краставици, зеле, зелена салата; месо - колбаси, чисто месо, дреболийки /сърчица, дробчета/, яйца /под формата на омлет, пържени, варени/ и пия страшно много вода от 2 дена - вчера изпих 3л., че ако не и повече и днес пак съм натам. И за свалянето не съм сигурна даже дали съм свалила нещо, е малко по - лесно влизам в дънките, но......незнам, може би предният път като я правих диетата и резултата беше на лице още след първата седмица и то доста фрапиращо, и затова може би сега съм малко разочарована. Но ината е малко в повече при мен, така че...надявам се да устоя!

# 363
  • dobrich
ЕТО ЧЕ АЗ ПАК СЪМ ТУК.
ВИЖДАМ ЧЕ ИМАМЕ ОЩЕ ЕДНО НОВО ПОПЪЛНЕНИЕ newsm44 ВИЛИ78 ДОБРЕ ДОШЛА! НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЧЕ СВАЛЯШ БАВНО МОЖЕБИ ДО СЕДМИЦА ЩЕ ТРЪГНЕ КАНТАРА СИЛНО НАДОЛУ.
МЕГИ С КЕФ СИ ПИЯ КАФЕНЦЕТО КОЕТО ВСЯКА СУТРИН ПРАВИШ.
А ДРУГИТЕ СЛАБУШКИ КЪДЕ СЕ ИЗГУБИХА- ХОРА ПИШЕТЕ КАКВО СТАВА И КАК СЕ ХРАНИТЕ.
ОХ АЗ МАЙ ВЕЧЕ САМО ЗА ПЛЮСКАНЕ ВЗЕХ ДА МИСЛЯ НО НЯМА ЩЕ ИЗТЪРПЯ ПЛОДЧЕТАТА ОЩЕ МАЛКО. ПОЗНАЙТЕ КАК САМО МИ Е ТЕЖКО- В МОМЕНТА ВЪВ ФУРНАТА СЕ ПЕКАТ 2 ПИЛ.БУТЧЕТА С КАРТОФКИ И ЛУК ЗА ВЕЧЕРЯ НА МЪЖОТО, А  И КАТО МУ НАПРАВЯ И САЛАТКА С РАКИЙКА ЩЕ СЕ ИЗНЕСА ОТ СТАЯТА.
АМА ТАКА Е НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ ЖЕНА- В ИМЕТО НА КРАСОТАТА УМИРАМЕ ОТ ГЛАД.
УТРЕ ИМА И ЛУННА ДИЕТА ДА ПРИПОМНЯ НЯКОЙ АКО НЕ Е ВИДЯЛ.

# 364
здравейте
аз мислех че лаленцето ще ни е пуснала нова темичка
днес като се прибрах от работа кантарчето ме зарадва с още -1 кг newsm68 newsm44 newsm44
остава ми още 1 кило и вече ще броя новото етапче Joy
поли правилно за луната утре от 18.05
това ще рече че утре от работа в къщи и на масата да се напапам преди луната newsm62 newsm62 newsm62
радвам се че ми харесвате кафенцата  ще  продължавам да ви ги варя  сутрин
чао за сега newsm51

# 365
Здравейте,всички,аз най-после намерих време да се включа:)
Първо добре дошли на новите момичета-Давиз,Вили78,много успехи ви желая и най-вече много минуси.
Сега да си кажа какво е положението при мен-срам не срам Sad-не можах да изкарам 24 дни и на 20.03 прекратих,от тогава гледам да се храня според режима,но от време на време прегрешавам с нещо дребно,предимно млечни неща или ядки,мисля това да го броя за почивка,иначе най-накрая се качих на кантара и излиза че съм свалила 4-5килограма,незнам колко точно,понеже не съм сигурна колко килограма бях,когато  почнах.Честно казано малко съм разочарована,но.....няма да се отказвам Simple SmileМисля да направя лунуването утре,даже обмислям варианта да не е само 24 часа,а може би 48 или 72,още не съм решила.Иначе от 2 дни съм си в къщи и нямах търпение да започна отново със спорта и снощи доста се поизпотих във фитнеса,та днес едва се движа от мускулна треска,обаче нали клин клин избива,та и днес се поизпотих с някои упражнениица Wink
А сега отивам да хапна рибка:)
Пожелавам ви лека и спокойна вечер!!!

# 366
уф ква съм завеяна и аз ooooh!
добре дошла на вили welcome welcome welcome много успех и много инат

# 367
Благодаря ви момичета за топлото посрещане. Пожелавам на всички успешно отслабване  Simple Smile Hug

# 368
Здравейте дружина,ние се върнахме току що от Стара Загора и там хапнахме в родителите ми-пиле на грил с 2-3 кис.краставички и маслинки Peace ДОБРЕ ДОШЛА НА ВИЛИ  bouquet
а АБИ И ЕЛИ НЕЩО ПАК СЕ ИЗГУБИХА,КЪДЕ НИ ИЗОСТАВИХТЕ ЕЙ smile3506
хАДЕ ЛЕКА ВЕЧЕР ОТ МЕН   bath1  sleepuu

# 369
  • София
Добър вечер!
Мигленче, темичката я пускам като станат 30тина страници, така че сигурно ще е в събота...
Аз да си призная започнах малко да се захранвам, ям по 1-2 плода на ден и ми е добре така, че бях започнала да се чувствам много изтощена, а и вече ми е доста трудно да се организирам с времето... Ще изкарам до края на другата седмица на този ниско въглехидратен режим и после ще си направя 5 дни само на плодове.
Сега за вечеря ядох голяма зелена салата с репички и една сурова наденица на фурна   chef
С водата нещо май съм скарана последните 2, 3 дни та затова нямам много резултат май, но сега отивам да си правя чай и от утре пак започвам да се наливам Wink
Приятна вечер!

# 370
Момичета а каква е разликата с Аткинс?

# 371
Здравейте момичета и добре дошли на новите както и УСПЕХ newsm10.Ето ме отново тук но за малко. Както ви казах искам да се опитам с диетата на доктор Огнян Симеонов,но имам час едва в понеделник вечерта и понеже в почивката качих почти 2кг. сте правя тази вашата диетка до понеделник и разчитам на вас да се подкрепяме взаимно както до сега. Утре сте изпия едно кафенце за закуска а за обяд сте си направя една салата с домати,краставици и зелен лук с две кйфтета.А след това сте направя и аз Лунната диета. Лека нощ и до утре.  love001

# 372
правя кафето и бягам че закъснявам
иначе съм - 0.200 още тази сутрин newsm44 newsm44 newsm44
лек ден

# 373
  • София
Добро утро!
Аз за закуска си правя 2 пържени яйца, обяд салата и вечеря преди луната - риба.
Кантара си стои на едно място при мен, но от днес махам плодовете до края на другата седмица, че искам да смъкна още поне 1,5-2 кила.
Зима, с Аткинс не знам дали има прилики и какви за разликите, но май съм чувала, че става дума за една и съща диета, но в интернет има достатъчно информация - отваряш и сравняваш...
Хубав ден на всички! Аз ще се включа чак довечера Simple Smile

# 374
Добро утро и от мен Wink Аз днес отново задържам а в последнитр дни дори ям много по-малко,какво става  newsm78 Сега ще си изпия кафенцето и ще чета темите си на малкия че е вече буден и сега дори пищи ooooh! Хайде лек ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт