Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 69 050
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Christian , чудесна новина!
Аз съм писала на nenaatoa , но да кажа и тук , че ще се включа с пари за изграждането на сайт на български!

Имам и едно питане:
При конюнктивита конфликтът е на раздяла , нали? И вече този конфликт е решен , нали така?

Вече 5 дни двамата с мъжа ми се борим с много гаден конюнктивит - силно зачервени очи , подути клепачи , а при мен  и силни болки. Обаче не можем да се сетим кога сме го преживели.
При мен положението е доста зле и наистина не мога да се сетя за някаква раздяла или нещо , което да съм изпуснала от поглед. Помогнете , моля със съвети как да го открия този конфликт и най -вече да го реша!

П.П. Видът ми е ужасен , в гърлото ми се стичат гадни гнойни секрети и вече съм готова да търча до аптеката за капки.

# 106
Конфликта е реШен.Но човек може да се облекчи с каквото мисли,че му помага.

Може ли да zнам КОЙ,КОГА И КАКВА КНИГА е иzдал с преводите от ГНМ?
Моля колкото се може по бьрzо zа отговор на лични Peace

# 107
Благодаря, че ви има   bouquet
Отдавна ви чета, но днес си отговорих на един въпрос, който години наред ме е тормозел. Става въпрос за тежестта и чувството на задушаване в областта на гърдите и на белия дроб. Точно това за което и Стелт писа. Обиколила съм всички лекари навремето и нищо не ми откриха, а аз имах чувството, че ще се задуша и не можех да си поема дълбоко въздух. Интересното беше, че дори и в момента да съм добре само като се сетя и пак ме стяга и почвам да се прозявам.
А конфликта беше повече от ясен тогава, но кой да знае  newsm78
Абсолютно чувство на живеене в клетка, задушаване от скандали между родителите и "искам да избягам". От както се махнах от там ми се оправи и останаха само остатъчни следи - появява се за кратко и много рядко,а не като преди почти постоянно.
Искам да попитам и за алергиите. Имам едни големи пъпки като ухапано от комар, които много ме сърбят. Появябат ми се доста често и преди мислех, че е хранителна алергия. Сега когато се храня само с вегетарианска храна съм сигурна, че не е от храна. Какъв може да е конфликта в случая? 

# 108
Хм, e4o me4o, това което си описала, особено с прозяването, и аз съм го изпитвала, заедно с чувство на умора. Но се случва за около час-два, после ми минава. Много интересно, винаги съм си мислела, че "въздух не ми достига" в буквален смисъл. В момента, в който искам да си поема дълбока глътка въздух, това преминава в прозявка. Помня, че това ме мъчеше и по време на бременността, но тогава най-вероятно е въпрос на притискане, знам ли?

# 109
Крис, търсих по нета, но не намерих такава издадена книга...

# 110
.Може ли да zнам КОЙ,КОГА И КАКВА КНИГА е иzдал с преводите от ГНМ?

Интересно.......

Аз пък да ви кажа, че махнах всички файлове от Адоба за ГНМ - който свалял свалял, вече всички ги имате. Ще чакаме сайта!

# 111
nenaatoa, правилно, мила... Просто нямам думи, ако някой си е позволил такова нещо. Не ми се коментира... и няма смисъл.

# 112
Кажете моля ви нещо за пневмнията.Моето дете често боледува.Какъв конфликт трябва да се реши според ГНМ

# 113
Кажете моля ви нещо за пневмнията.Моето дете често боледува.Какъв конфликт трябва да се реши според ГНМ

Ето отговори от Кристиян в първата тема:

Цитат
Пневмонията е обикновено последствие от дълъг конфликт. Конфликт "дете, уплашено до смърт" от нещо.
Тя е стадий на лечение, така че няма нищо страшно. Ако вдигне и температура, конфликтът е решен.
  Няма температура без решен конфликт (правило в ГНМ).
Въпрос
  Това важи ли за вродената пневмония? Моята дъщеря се роди с пневмония. Може би наистина има връзка с катастрофата/макар и лека/, която преживях в 5-ия месец на бременността си... но пък катастрофата не е дълъг конфликт...
Отговор
  Вродена пневмония може да се получи и от аспириране на околоплодни води малко преди раждането. Като официална причина. Иначе ако си имала страх от смъртта, точно пневмония се получава.

Въпрос
  Може ли да попитам пневмониите  разрешаване на какъв конфликт са?
Отговор
  Пневмонията се появява обикновено в оздравителната фаза на белодробния рак, който пък от своя страна се предизвиква най-често от възприета смъртна опасност. И тук идва трагиката на събитията, защото при много пациенти с рак на белия дроб се появава пневмония (вируси) или туберколоза (бактерии), което е ХУБАВ ЗНАК, но традиционната медицина се опитва да ги острани по познатия начин с антибиотици, смятайки че помага на пациента... И при баща ми се изрази цялата симптоматика, както го е описал Хамер, само че тогава не бях още толкова навътре в нещата, нямах необходимото време да му обясня всичко това и да го накарам да повярва!

Моята дъщеря изкара пневмония 2-3 месеца след като родих второто дете.... вече ми е ясно защо (майка и отиде в болница, стоя там 4-5 дни и се върна с друго човече, което отнемаше почти цялото й време; кой знае какви мисли са му минавали през главата на горкото...)

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 20:42 от nenaatoa

# 114
Бих искала да попитам при силни пристъпи на мигрена къде трябва да се търси конфликт ..?

# 115
nenaatoa, правилно, мила... Просто нямам думи, ако някой си е позволил такова нещо. Не ми се коментира... и няма смисъл.

Какво е станало?

# 116

Какво е станало?

И аз това искам да разбера.
Крис изглежда много притеснен, дано не е нещо много кофти..  Confused

# 117
Бих искала да попитам при силни пристъпи на мигрена къде трябва да се търси конфликт ..?
Цитирам Кристиян:
Мигрената е реШен конфликт на "не искам да чувам неЩо,което ме драzни или се опитвам да чуя,а не мога".
Например... Две приятелки си говорят тихо среЩу друга.Т ретата се опитва да подслуШа, но не може , а много иска zаЩото zнае, че се говори zа нея. Ако чуе неЩо получава мигрена след това.
Или... идва свекьрвата и zапочва... Снахата е трябвало да иzпере и да ми сготви, да ми помогне zа това, да храни децата по добре и тн... Тогава мигрената е сигурна, особено, ако постоянно се случва.

# 118
Чакайте, аз тотално се обърках, сигурно от много четене.

Белият дроб принадлежи към ендодерма (вътрешен зародишен слой, жълто), конфликтът е "смъртен страх", активна фаза - рак на белия дроб, лечебна фаза - туберкулоза.
Бронхите са към ектодермата (външен зародишен лист, червено), конфликтът е териториален "страх в обкръжението", активна фаза - бронхиален карцином, лечебна - пневмония (при сетивен конфликт) или астма (при моторен конфликт).

Нали така?

# 119
Grace'
Точно така. Peace
Писах го някьде по наzад,но може би не са го видяли...Е,не така хубаво и точно както ти си го описала.. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт