Германската Нова Медицина на д-р Хамер 3

• 68 780
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • Лондон
Не съм изчела цялата тема,за което се извинявам и задавам въпрос.Може ли човек след като има добра информация за ГНМ сам да се погрижи за себе си или за семейството си?Имали достатъчно литература на български език?

п.п.Нямам време да изчета цялата тепа.Пък и повечето коментари са общи приказки.

# 377
  • София
Моля за извинение, но зададох въпроса и в другата , обратна  на вашите твърдения тема.
Има ли някой от тук пишещите, който би се доверил изключително и само на ГНМ в случай, че е с диагноза рак?
Моля за честни отговори !

# 378
Моля за извинение, но зададох въпроса и в другата , обратна  на вашите твърдения тема.
Има ли някой от тук пишещите, който би се доверил изключително и само на ГНМ в случай, че е с диагноза рак?
Моля за честни отговори !

А трябва ли да е от тук пишещите, или може да е запознат с ГНМ, но да не пише тук? Познавам такъв човек  Peace

# 379
  • София
Зададох въпроса директно към пишещите тук и в другата тема.

# 380
Аз ти отговорих в другата тема.
Сега може ли да те попитам и аз в замяна на това
Ти каза,че си открила конфликта си.Може ли да споделиш дали отговаря на законите....

Clairette
Може ли на лични подробности... Peace

# 381
ГНМ е полезна особено много и като превенция. И не само в случаи на рак.
Не е нужно човек да е болен, за да се ползва от нея.
Аз лично чета от скоро, но вече имам наблюдения, които дават много точно обяснение за някои болести при мен и детето ми.

ПП. Няма да отговарям в другата тема, за да не смущавам спокойствието на някои.
Аз също не бих се подложила на химио и лъчетерапия.  Peace

# 382
Зададох въпроса директно към пишещите тук и в другата тема.

Доста странно  Thinking . Значи това, че имам роднина с такава диагноза, който е запознат с принципите на ГНМ и би ги следвал не върши работа като пример, защото човекът не пише тук  Thinking . Странни критерии  Rolling Eyes .
Добре тогава- аз не бих се лекувала според конвенционалната медицина в случай на такава диагноза, така по-добре ли е?

# 383
  • София
Да, по-добре е когато отговаряш от свое име.
Това, че някой е запознат с  принципите на ГНМ и БИ ги следвал не върши работа.
Аз питам - ВИЕ дали бихте се доверили изцяло на това "лечение".

# 384

Добре де, не ми се карай  Naughty . Бих се доверила на алтернативни методи, един от тях е ГНМ.

# 385
  • София

Добре де, не ми се карай  Naughty . Бих се доверила на алтернативни методи, един от тях е ГНМ.
Само ?

# 386
Хули, извинявай, но въпроса ти е малко тъпичък... Задължително ли е да е САМО с ГНМ?? Добре знаеш, че хората опитват всички възможности при подобна диагноза (пък и тя не е най-страшната, няма какво да се лъжем)... Ако не разбирам от ГНМ (признавам, не съм чела нито принципите, нито нищо - време не ми остава, не желание) не мога да отговоря категорично... НО със сигурност при такава диагноза първо бих "изяла" всички принципи и ГНМ статии и бих се обърнала към хомеопат... Това на прима виста...

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 00:07 от stelt77

# 387

Само ?

Не бих изпозвала традиционна медицина....това ли ме питаш? Не виждам какво странно има  Grinning , не я използвам от години, да ти кажа добре ми се отразява, мърдам още  Peace .

# 388
  • София
ООООООООО , да  Peace
Но при условие, че имаш ангина, сигурно.
Но рака е нещо съвсем различно.

# 389
ООООООООО , да  Peace
Но при условие, че имаш ангина, сигурно.
Но рака е нещо съвсем различно.

Ако някога се разболея от рак, не бих прибягнала към традиционната медицина, защото не смятам, че е в състояние да го излекува.  Peace
В другата тема ти предложих да обсъдим какви терапии се използват от нея и дали някоя от тях всъщност лекува.
Ако искаш, може да го обсъдим..

Общи условия

Активация на акаунт