АПРИЛ и МАЙ - пети купон без край

• 57 847
  • 401
  •   1
Отговори
# 270
Хапке, в Скай можеш да си доплатиш за запазени места - по 5 евро на парче Simple Smile

Аз също предполагам, че Гого ще се нормализира след като тръгне сега на детска - явно и на него му се отразява седенето в къщи цяло лято, че и с мама (а не с баба както друг път, когато всичко му е позволено).

А да питам играят ли на компютърни игри вашите малчугани? И по колко им разрешавате да седят пред компа?

# 271
  • София
Представям си какво ще е като стане на 13-14 год. ...

И аз. С тези очи и с тези дълги крака....Подозирам, че тълпата от обожатели ще вие дълги опашки пред вас и Милен ще беснее здраво  Mr. Green
Но няма да е на 13-14, ами още в първи клас, нещо такова:

Надявам се Ивчо да е с връзки, все още Simple Smile

Силве, Никола е копие на Гого като бебе

Ето и наши актуални снимки- гледайте, който иска, че утре-другиден махам линка Simple Smile
http://picasaweb.google.com/ivodonev/Lefkada#

# 272
Емииииииииии, супер снимки. Направо ми се прииска да вляза вътре Grinning
Ама я разправи - това къща под наем ли е, къде е и т.н., че много добре изглежда.

СЗА, и при Уиз могат да се запазват. Но понеже ми е за първи път, не знаех, е става такава цигания.

# 273
Каtу, Еми, прекрасни снимки Hug Hug
Качих няколко снимки от лятото: http://www.facebook.com/album.php?aid=8085&id=1843735886& … er=app_2305272732
Всъщност имахме два августовски уикенда на морето (Кранево, Албена, Кранево). За Балкана направо ми се реве. Миналата година ходихме веднъж, тази година - по-рядко Cry
Сега съм в отпуск, за да си почина от напрежението в офиса и използвам случая да си направя почистване вкъщи.
Днес дори успях да отида на тържеството в детскта градина, беше много мило и зареждащо преживяване.

# 274
  • София
Хапчице, ЛС са ти запълнени, та ще спамя тук:
www.agni.gr
Simple Smile
Вила под наем, това е вила Мария на о-в Лефкада. Заслужава да се отбележи, че с Жени букнахме и платихме по интернет и аз имах опасения, че ще има разминавания с действителността, но всичко беше като или по-хубаво от сайта.
Цената за 11 дни (10 нощувки) беше 1100Евро за септември. За догодина са вдигнали леко цените,. Имаше магазини от веригите, където пазарувахме много евтино- LIDL, карфур и пр.
Невероятно гот,
пътя е 700км от София, основно магистрали
Питай , ако има и друго Simple Smile

# 275
# 276
Мацки, да повдигна малко темата, че не ви "виждам" наоколо Simple Smile

Еми, аз също мисля, че Ники много прилича на Гого, ама свекърва ми е на друго мнение  Mr. Green На много хубаво местенце сте били в Гърция, благородно ви завиждам.

Кажете как са наборчетата - тръгнаха ли на градина, как се справят? Гого беше с хрема тази седмица, добре че само с това се размина, но го оставих у дома. Имате ли "извънкласни" занимания? Аз водя Гого на плуване вторник и петък, а сега го записах и на английски понеделник и сряда, не знам дали няма да му е натоварено, но решихме да пробваме. Освен това в детската ходи и на таекуондо (но тези в детската обикновено са ала-бала, макар че миналата година беше понаучил нещичко).

Ето от нас актуални снимки, че се забравихме вече:

# 277
  • София
Силве, сега не си прили4ат, но аз много добре помня Гого като бебе, 1 към 1 с тази средната снимка на Ники Simple Smile
Основните ми проблеми с Иво си остават на тема храна...16.5 кг е, хапва като бебе (коли4есТВА).
Иначе- бяхме на ортопед, изписаха му стелки за плоскостъпие. Препоръчвам на всички да заведат децата профилактично.

# 278

Иначе- бяхме на ортопед, изписаха му стелки за плоскостъпие. Препоръчвам на всички да заведат децата профилактично.
Между другото като водих Тони на ортопед за тазобедрените стави, Драганов каза, че е хубаво на няколко години да се водят децата. Важно е докато растат. Даже за тони ми препоръча към 1 годинка пак да го заведа
Силве,
Кети ходеше на английски по-миналата година. Знаеше всички цветове, плодове, зеленчуци, добър ден, довиждане и от този род и предметите в стаята. Сега вече всичко е забравила  #Cussing out

# 279
  • Добрич
Пепи ходи на тенис 2 пъти седмицата. Досега бяха навън на корта, но от този месец са вече в зала. В детската градина иска да го запишем само на футбол.
Ще го водя и на логопед, но не съм се уговорила още и не знам колко често ще го викат- 1 или 2 пъти в седмицата.

Иначе досега само 2 дена е бил на градина и се разболя точно преди септемврийските празници. Жесток грип с ужасно висока температура, за първи път виждах такова показание на термометъра  Shocked Наложи се АБ и поради това го оставих миналата седмица вкъщи.
От утре смятам да започнем пак с ходенето на градина. Само да не го разболея този път аз Sad, защото ме мъчи ужасна хрема, гърлобол и главобол.

Добре, че напомнихте за ортопеда. Райков (от Варна) ми беше препоръчал да го заведа пак за проф. преглед след 3-4 год., пък аз... Embarassed

Когато имам време да кача снимки, ще ви пусна и аз.

# 280
Силве, добре че раздвижи темичката Hug  bouquet Да нацелуваш сладурковците  remybussi  remybussi
Дария е записана в ДГ на английски и спортни танци, но още не са имали занимания. Нещо не й се чува за английския, защото никоя от нейните приятелки няма да ходи. Да чукам на дърво здравичка е.
Анушка, във вашата ДГ нямат ли логопед, или ти искаш допълнително да водиш Пепи? В нашата градина логопедът прослушва децата и преценява, с кои да има специални занимания.

# 281
Анушка, логопедите преценят индивидуално, но обичайно се занимават 2 пъти седмично.

# 282
  • Добрич
Има логопед в градината, но не бях доволна миналата година.
Тази седмица ми е срещата с логопедката, която си избрах. И аз смятам, че ще трябва да се виждат  2 пъти седмично.

Пепи пак се ядосва на детската градина. Не желае да ходи и той най- вече заради следобедния сън. Иска да го водим само до обяд. Не мога да разбера защо така се противи на съня там. Днес пак не отиде с голямо настроение.

# 283
За съжаление не сте само вие с тоя проблем. Ирина засега спи, но Мери отказва и в градината вече ми се олакват, защото пречи и на другите деца. Не е странно това, защото тя е на 7 години, но не знам какво да направя, за да има мир.

# 284
Хайде най-после и аз да се вмъкна!
Брей, не съм се появявала от 100 века!

За съжаление пропуснах отново събитията, рождените дни и всички хубави неща!
Честит рожден ден на патерица на всички, които проспах!
Честито и на Небесна за новото занимание!
Веси, съжалявам много за теб, но ти знаеше, че рано или късно този момент наближава.. Нали миналата година за малко успяха да удължат агонията?

По темата за Уиз - аз лично не съм много ЗА ползването на нискотарифните компании. Предпочитам само редовни линии. България еър вече имат нови самолети, стараят се общо взето. Все повече клиенти са доволни от тях. Освен това ограниченията и таксите за промяна са колкото нов билет, че и повече. Вече толкова паднаха цените, че не знам дали си струва. Аз ще пътувам, живот и здраве, до Барселона през май - за 2 дни - 80 евро на билет с България еър. Крайно време е "да представя моя мъж на света", че иначе голяма загуба....  Laughing

По темата за фазите - Боян е отвратителен! Тръшка се, блъска, обижда. Обяснява ми, че не иска да съм му майка и че ме мрази. Това вече е ежедневие - всеки път, когато му се откаже нещо, драмата започва. В такъв момент отказва и да яде. Миналата седмица постъпих ужасно. След поредната серия истерични крясъци и блъскане на врати рано сутрин, му казах че ще напиша една табелка "Казвам се Боян и си търся нова майка". С тази табелка ще го изправя долу до кофите и който го хареса, да го вземе. Той се хили известно време, но като видя че търся лист и започвам да пиша бележката, набързо му се промени физиономията и започна да поглежда несигурно. Като тръгнахме да излизаме, небрежно се шмугна и забрави да си вземе листа, но го върнах. Накрая като стигнахме до градината, го изправих до кофите и го накарах да стои с табелката отпред. Сърцето ми се късаше и много се страхувам да не съм го травмирала, но реших, че поне веднъж трябва да изпълня заканата си, защото той трябва да се научи да спазва авторитета. Нямаше големи драми, не рева, не се моли, не се извини. Само тръгваше след мен като се отдалечах и казваше че не иска да стои там. След крътък разговор тръгнахме към градината, но му казах, че няма да му говоря 2 дни. И така и направих. Той обаче се пробваше периодично да ме заговаря. Лошото е, че излъга дядо си, че ми се е извинил, но аз не съм му приела извинението и му се сърдя. И така изкарахме 2 дни в мълчание. През това време го водя на градина, той си свирка, хич не му дреме на нашия. На третия ден се прибирам и го гледам седи с угрижена физиономия и разговаря с баба ми. Като влязох, дойде и ми каза, че съжалява и си е разбрал грешката и ме моли да му простя.
Сега слуша горе-долу, но все по-често го наказват в градината, защото се бие или ходи и бута децата докато спят. За щастие книжките са все още сред любимите му занимания. Купихме "Приказки по телефона" на Джани Родари и всяка вечер четем по 3 приказки. Чете вече доста прилично, опитва се да пише, но още му е малко рано. Сега сме замислили с майка ми да му подарим за Нова година поредицата за човешкото тяло.

Е, това е от нас!

Общи условия

Активация на акаунт