АПРИЛ и МАЙ - пети купон без край

• 57 840
  • 401
  •   1
Отговори
# 300
Аз пък отдавна спрях да пиша в темата на Тони. Crossing Arms
За писането на буквите - интерес голям. Купихме даже тетрадки с тесни и широки редове, разбира се с принцеси. Но, много й е трудно да си напише буквата. Пише всички други, но К няма нищо общо със себе си. Тя иска на клавиатурата на компа да ги научи, за да можела сама да си пишела игрите, които иска да играе в кефче, но за сега се правя на разсеяна

# 301
  • Добрич
Знам че има и обща отчетна тема за 2004 набор, но аз там дефакто не "познавам" никого.
А тук се знаем от толкова години вече. Дано не ни накарат да се обединим. На мен тук ми е добре. Wink

Моят син проявява вече интерес към буквите и цифрите. Пише числата от 1 до 10 без проблеми, познава и повечето букви. Каквото пожелае, това "учим".

# 302
Знам че има и обща отчетна тема за 2004 набор, но аз там дефакто не "познавам" никого.
А тук се знаем от толкова години вече. Дано не ни накарат да се обединим. На мен тук ми е добре. Wink

Моят син проявява вече интерес към буквите и цифрите. Пише числата от 1 до 10 без проблеми, познава и повечето букви. Каквото пожелае, това "учим".

Аз по тая причина гласувах в анкетата с "против".

И ние учим сега цифрите, гледам, че Ирина доста прилично събира и изважда до 10.

# 303

Аз по тая причина гласувах в анкетата с "против".

И на мен честно казано ми е нетипично да споделям неща с непознати персони.Аз и без това трудно пиша във форуми...та смятам да си остана тук Grinning

# 304
Тук - тук, ама ако администраторите решат да обединят цялата година, няма да имаме право на отделна тема.
Я по-добре ударете по един глас, белким станем мнозинство.

И на мен ми е странно това, а и нямам време тепърва да се опознавам с нови мами. Сори, дане не звучи много невъзпитано, ама ние сме компания вече 5 години.

# 305
Жени, каква е тази тема на Тони  Embarassed? Ей чак сега загрях, че това е темата на Антонио  Embarassed - ми така де, като не те свързвам с него, докато загрея...

Аз в обединената тема се записах без да гласувам, понеже нямаше опция "и двете". По принцип не мисля, че една огромна обединена тема е по-добра от нашата малка, бавно течаща, но много уютна и позната темичка, която много си обичам. Но пък съм ОК да се включа и в нова тема, да опозная нови никове и да чуя различни мнения! А и сега като съм по майчинство имам нужда от повече "социални" контакти - затова съм толкова активна и във фейсбука и т.н.  Laughing

Анушка, Хапке, не мисля, че някой може да ни накара да се обединим - форумът е свободен за теми всякакви, кой каквото си поиска Simple Smile Това му е хубавото - никой не ти разпорежда (е, освен някои правила, които са неизбежни). Не вярвам администраторите да решат такова нещо от някаква си анкета, пусната просто от съфорумка. Ако се готви такова решение, би трябвало администратор да го проучва...

Никой не каза нищо за предложението ми Коледно събиране на порасналите малчовци?  Sad

Аз нещо съм доста коледно настроена вече, въпреки циганското лято, и дори снощи пуснах тема в Готварския за Коледа  Laughing

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 11:12 от SZA

# 306
Силве, бих приветствала предложението ти за среща, но по географски причини се налага да се въздържа.
Живот и здраве напролет може да напраим една голяма среща някъде из Балкана.

# 307
Живот и здраве напролет може да напраим една голяма среща някъде из Балкана.

Това е хубава идея - тамън малкият дзвЕр у дома ще е поотраснал и надявам се, проходил, за да не го разнасям насам-натам постоянно с хилядите му кила  Mr. Green

# 308
  • София
Пак да питам- желаещи за куклен театър в неделя??

# 309
Еми, ние сме желаещи, че отдавна не сме ходили, но Ники е с хрема, а на Гого му падна гласчето - така че ще пасуваме, че може да сме заразни.

# 310
Аз пък да се изфукам. Днес ми похвалиха Кети, че най-хубаво от цялата група тя разказвала приказки. Е как няма като не й спира устата.
Еми, аз съм за театъра.

# 311
Здравейте, другарчета Hug
В последно време надничам в темичката само да чета, но с удоволствие осъзнавам, колко са пораснали дечицата ни.
Онзи ден трябваше да носят за занятието бебешки снимки. Докато избирахме, кои снимки да занесе ("разфасовахме" другите албуми, за да подготвим 1) си спомнях с умиление специални мигове, разказвах й...
Дария обожава да й чета, опитва се и сама да чете, но когато и каквито думички пожелае, не се е захванала да си чете сама.
"Бърборино" е любимото ни забавно списание - от година и половина не пропускаме нито един брой. Правим всички картонени фигурки...
"Прасчо" е любимата й книжка, чели сме я поне 100 пъти от 5-тия й РД насам. Слуша с удоволствие всякакви приказки.
Приятно съм изненадана от броя на думичките, които научава в часовете по английски. Днес дори са им дали домашно Wink да си оцветят 2 картинки и да ги занесат следващия път оцветени.
Спортните танци са започнали днес, но само са се запознавали, ще учат стъпки в понеделник.

# 312
Да допълня. Днес имаха английски за трети път и са научили цяла песничка.
"Патиланско царство" е също от любимите й книжки.
Това е лично от Дария:
много ви обичкам  newsm51  love001

# 313
разговор между Кети и мен вчера
- "Мамо, аз вече си имам  гадже - Никола "
- "Така ли маме, е как така ... как сте станали гаджета?"
- "Аз го питах дали иска да ми стане гадже, той каза, че иска и аз му казах, че трябва да се целунем по устата и така ще станем гаджета"
- " и целутахте ли се маме?"
- "да, ама него го беше срам ... и мен малко, но нали все пак това ми беше ПЪРВАТА ЦЕЛУВКА, нормално е да ме  е срам"
-"ама Кети, ти нали харесваше Илийчо?"
-"ааа и Илийчо го нацелувах и с него съм гадже"
баща й се намесва
-"Кетка, не може да имаш две гаджета"
следва тръшкане от нейна страна и обяяснения, че можело
....
Е това е на 5, а на 15  Shocked

# 314
  • София
Hahahahah, А Никола е син на Белинда от форума, хахахаххахах.
Сватосвахте се ми се сттрува!.
Ще ви запозная. Аз я информирах коя е Кети Simple Smile и ето какво ЛС ми прати- няма да се сърди Белиндичка, че го плякам тук, ма да се посмеете и вие Simple Smile

"Aaa, ама това Кети на съфорумка било бе Shocked Smile Мерси, че ме светна, от кога слушам за нея...Кети ме прегръща, Кети ми вика, че съм сладур, Кети това, Кето онова...Онзи ден ни сервира, че вече и гаджета били 35 Кажи на майка й да не се притеснява, аз ще съм либерте свекърва, няма да ме разнасят в ДиС hahaha"

Женка, взимам малки комисионни за сватосването- да идем на театър другата събота с новата двойка и ще черпиш по кафе хехехе.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 07:58 от Emi

Общи условия

Активация на акаунт