Майчинството - счетоводно - 17

• 60 556
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 555
Не знам дали е задаван този въпрос и да ли е за тук, но аз да си попитам: как мога през интернет да си проверя колко майчинство ми се изплаща на месец,че получавам много странни суми Rolling Eyes, а се пробвам  но нещо нестава или аз бъркам някъде

# 556
Не знам дали е задаван този въпрос и да ли е за тук, но аз да си попитам: как мога през интернет да си проверя колко майчинство ми се изплаща на месец,че получавам много странни суми Rolling Eyes, а се пробвам  но нещо нестава или аз бъркам някъде

https://benefits.nssi.bg/EGN/

за целта трябва да разполагаш с ПИК, ако  нямаш си подай молба във вашето НОИ да ти издадат

# 557
Не е този сайта, тук може да види на колко я осигуряват и плащанията до 410-ти ден. Ако за това става въпрос, сайта е правилен, но ти питаш за майчинство (ако аз съм в греша - извинявай), което се проверява тук - https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp

# 558
Благодаря ви момичета, но постоянно ми дава Неуспешно установяване на шифрована връзка

# 559
  • Пловдив
elipepova ,току що успешно отворих и двата линка.Проблема е в настройките на компютъра ти-явно има голяма защита.Пробвай от друг.Другото,което е че с Мозила понякога не става.Пробвай с Експлорър.

# 560
ОХ МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ - ОТВОРИ СЕ Laughing

# 561
Имам въпрос, който не ми излиза от ума, основната ми заплата е 600лв към нея ми добавят допълнителни социални придобивки 200лв и клас 10.80лв, и базата ми на ЗО доход става 810.80лв. Въпроса ми е на каква основа да си смятам майчинските, на 600лв или на 810.80лв. Предварително Ви благодаря Simple Smile

# 562
Здравейте,
счетоводителката не иска да ми впише данните на осигурителя и подпис и печат
в декларацията-приложение 2.Тъй като ни хвана удължението от 315  на 410 дни.Вече втори месец не иска,караници , ходене при шефа-резултат нулев.
Жена ми е 2 ри месец не ги получава парите по тази причина.
Въпроса ми е къде да подам жалба или друг съвет да ми дадете,
защото ми писна от безотговорни хора  и да се бориш за нещо , което по закон ти се полага.Притеснява ме и да не изпуснем някакви срокове.А парите ни са нужни в тази криза.
Благодаря предварително!

# 563
  • В полите на Пирин планина
Здравейте,
счетоводителката не иска да ми впише данните на осигурителя и подпис и печат
в декларацията-приложение 2.Тъй като ни хвана удължението от 315  на 410 дни.Вече втори месец не иска,караници , ходене при шефа-резултат нулев.
Жена ми е 2 ри месец не ги получава парите по тази причина.
Въпроса ми е къде да подам жалба или друг съвет да ми дадете,
защото ми писна от безотговорни хора  и да се бориш за нещо , което по закон ти се полага.Притеснява ме и да не изпуснем някакви срокове.А парите ни са нужни в тази криза.
Благодаря предварително!

Е как така не иска  newsm78 На какво основание отказва?
Нека жена ти си входира документите / да си вземе входящ номер , че ги е подала, а ако нямат такава документация във фирмата да й напишат на копие от тях датата на приемане + подпис и печат на фирмата /. След това, ако не й ги внасят в НОИ да напише жалба до Регионална инспекция по труда и до НОИ.

# 564
Имам въпрос, който не ми излиза от ума, основната ми заплата е 600лв към нея ми добавят допълнителни социални придобивки 200лв и клас 10.80лв, и базата ми на ЗО доход става 810.80лв. Въпроса ми е на каква основа да си смятам майчинските, на 600лв или на 810.80лв. Предварително Ви благодаря Simple Smile

Зависи с какъв характер са тези придобивки и дали върху тях се дължи вноска за фонд ОЗМ. Попитай в счетоводството на фирмата ви.

# 565
Здравейте, имам следният въпрос(дано мястото му е за тука Embarassed) - понеже фирмата  дето работя не е платила осигуровките и съответно не мога да си подам новата декларация за продължаване на майчинството до 410 дни, има ли вероятност тези 3 месеца в последствие да ги загубя като пари newsm78(не е ясно кога ще се платят осигуровките #Cussing out) и към коя институция в такъв случай мога да се обърна - какво мога да направя?
Мерси предварително  bouquet

Независимо, че осигуровките не са внесени фирмата е длъжна да начисли трудовите възнаграждения и осигуровките и да внесе документите, във връзка с изплащане на обезщетенията в 2-дневен срок от начисляването. Пусни жалба до ИТ и НОИ, ако не ти внесат документите. Но ти трябва да си подадеш попълнена декларация, заедно с придружаващите документи във фирмата. Подаването в НОИ вече е тяхна работа.

# 566
Благодаря ти за съвета  Simple Smile Ще се допитам до счетоводството на фирмата Simple Smile

# 567
Знам, че темата е за друго, но ако може само един въпрос :
Вярно ли е, че крайния срок за подаване на годишни данъчни декларации на юридически лица е 15.03.2009?  Rolling Eyes
Не е ли 31.03.2009?  Rolling Eyes

# 568
  • София-Младост
Знам, че темата е за друго, но ако може само един въпрос :
Вярно ли е, че крайния срок за подаване на годишни данъчни декларации на юридически лица е 15.03.2009?  Rolling Eyes
Не е ли 31.03.2009?  Rolling Eyes
31 -ви си е.

# 569
 Ала-Бала много ти благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт