*** Испанска Пролет ***

• 25 782
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
честит рожден ден на принцеса Рая да расте все така хубава и умна да радва мама и тати
за мама

Честит празник на всички татковци аз по този повод направих тази торта

# 271
Олелееее, Кар4итааа , разкошна е тортата Peace Hug PeaceАз както обичам плодовеее....Вие как сте?Момичетата ти здравички ли са?Галка как с справя в училище?

АНЕТ,възстанови ли се Алекс?Как е?

Иви вчера направил в училище картички за тати Лъчи,а той направо се разтопи като ги видя.

# 272
Здравейте момичета, много спе6но ми трябва помоЩ и се надявам да я получа от вас и сега. Трябва ми пожелание zа 12. рожден ден на момче. Подписът да е с "бруха" и семейството í, написано на испански (не zнам как се пи6е).Не е нужно да е дълго или особено,неЩо от рода на желаем ти много zдраве, Щастие, успехи в училиЩе, нека всичките ти желания стават реалност... Благодаря ви предварително   bouquet

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 23:05 от Чиколина

# 273
Момичета благодарим за прекрасните пожелания!  Hug Рая много се зарадва на всяко дно от тях.
Ето малка почерпка от нас и утре, ще кача малко снимки от купона-голям беше...  Grinning

# 274
  • Ispania
Силрай4е Hug Hug Hug Hug,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНцЕТО Hug  bouquet  bouquet

ВЕС Hug  bouquet

ГЕРИПЕТРОВА,ОНЗИ ДЕН ТИ ЗВьНЯХ,ЗАЩОТО БЯХ В АЛИКАНТЕ И МОЖЕШЕ ДА пием кафе.После видях ,4е си ми звьняла,но ве4е беШе много кьсно и за това не ти звьннах наново. Hug.

Моми4ета,ако си спомняте преди време ви разказах за сестрата на една моя колежка....болна от рак...., с малко бебенце...и с оЩе две деца......Слу4и се най_лоШото.....преди два 4аса се вьрнахме от танаториото Cry.Просто нито зная какво да им кажа ,нито как да ги погледна в о4ите хората Cry.......Няма и месец от както и откриха рак....а ве4е я няма....НА 40 ГОДИНИ..............

# 275
Много жалко,че прочелите до сега zнаят явно толкова испански, колкото и аz  Mr. Green Сега вече не ми трябва, в случай, че някоя би могла да преведе толкова сложен и дълъг текст.  Blush

# 276
  • Spain
Чиколина
специално за теб в "големия интернет" намерих не една а няколко страници
- от незнаещите - заповядаи  http://www.euroresidentes.com/Diversion/Frases_Cumpleanos.htm
http://www.buscalogratis.com/postales_frases_cumpleanos.htm
http://www.frases-de-amor.es/frases-de-cumpleanos.php

Цитат
Hoy es un día muy especial... hoy cumples un año más y con él, llegan nuevas oportunidades para que se cumplan tus deseos y para disfrutar de nuevas experiencias. ¡ FELICIDADES !
de la bruja y su familia (samo 4e towa e nqkaka stranno )

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 09:48 от АдаДеспейнада

# 277
Рая, честит рожден ден   bouquet Да си жива, здрава и много щастлива   bouquet

Венелина, честити ви 6 месеца   bouquet

Чиколина, писах ти на лични  Peace

Карчита, и тук да ти кажа, че тортата ти е супер   Peace

# 278
Val , мила , съжалявам за случилото се  Confused Sad!Не мисля,че е нужно да казваш на близките и каквото и да е,освен съболезнования - в такъв момент не знам какво би ги утешило.

Ада , вие как изкарахте празника?Гери забавлява ли се подобаващо?

Силрайка , много богата почерпка,благодаря!И не забравяй да приложиш шедьовъра от рожденният ден - сигурна съм че си направила поредната страхотна торта  Wink Peace!

# 279
  • Spain

Ада , вие как изкарахте празника?Гери забавлява ли се подобаващо?

Мими снимките 4акат да ги ка4а . празниците ги изкарахме добре и не спираме да празнуваме май, в4ера бяхме на рд , този фин де семана ...пак Simple Smile
хайде не размислихте ли  да продължим фиестата !

# 280
  • Murcia, Spain/Ruse
Благодаря момичета HugВремето си лети ......децата растат ,ние остаряваме Laughing
Сиска,много ядене си нагласила ,много неЩо Peace
Вал,ужасно неЩо ви се е случило,жалко за жената Cry
Какво стана със сбирката?Нали не сте се отказали Rolling Eyes? Grinning
Аз да ви се похваля,че вече направихме първото падане от леглото JoyСега ми е смеШно ама като падна така се изплаШих ooooh!Слава богу нямаме ударено LaughingХем си и помислих че Ще падне но не предположих че Ще е за 2 секунди Joy
НеЩо темичката замря,заЩо така newsm78?

# 281
Здравейте моми4ета
Рая, 4естит роçден ден, И да слу6а6 мама и тати, ей. Да си здрава и жсе така усмихнта и 4аровна

Моми4ета, в4ера бе прекрасен ден, но уви, ето днес и на мен ми съоб6тиха една такава вест като на Вал. Ба6тата на зет ми е по4инал тази но6т. Страхотен 4овек бе6е.И то там, където се 4увствал най добре, на кораба където работел.... Добре поне 4е зет ми и зълва ми са в БГ. Никога не бях го 4увала толкова съкру6ен и отпаднал... И ни6то не мозем да направи, ние тук, те там, ... само мъката си я носи6 ...
Е, няма да натъзавам пове4е темата, 4е и без това доста се насъбра за една страница.

Вал, не помня кога си ми звъняла. и аз съм ти отговорил после, така ли? .. Съвсем отка4их.
Лек уикенд на вси4ки.

# 282
Габи, Честита ви годишнина на патерица!  Hug Да сте още по щастливи заедно!За виждането-няма проблем-ще се видим по нататък, важното е, да оздравеят всички!

Вени, Честита ви месечинка!   bouquet И ...Честито първо падане!  Mr. Green

Чиколина, така не става-Здрасти, трябва ми еди кво си....И след няколко часа айде тия са еди какви си...
Я си бягай там от където си...гледам доста обичаш да обиждаш...  Twisted Evil

Вал, Гери, съжалявам момичета.По една голяма прегръдка и от мен имате.

За нашия празник снимки ще показвам от утре нататък, защото първо съм с нов телефон и трудно се оправям все още с него, и друго повечето снимки ще ми ги изпращат гостите  Mr. Green
Иначе празника-купона мина супер-с много конфети, ядене, дискотека  и естествено търсене на съкровище....абе испанките останаха като гръмнати  Rolling Eyes

Сега да ви се оплача и аз-Елена......-та снощи след купона, падна от едно конче(в къщи имаме от тези плюшените-правите) и си удари ухото и до окото в ръба на холната масичка.Ухото и посиня-олилавя, слепоочието се поду.Днес отиваме на пазар и естествено след пазара отиваме да пием кафе....Къде ходи из кафето, какво прави-уж я гледахме и....тръгнала да се катери по един от тези големите барови столове и стола падна върху нея-резултат-разбита уста-огромна цицина отзад на главата и сега сме 48 часа с наблюдения-цицината е колкото яйце  Twisted Evil Абе кво да ви се оплаквам-кажете по какъв начин опазвате вашите деца, аз моите вече не знам как ?!?  Close Ох, така излях си мъката.Надявам се до довечера да имам снимки за показване!  Hug

# 283
  • La casa de Mickey Mouse
хайде и аз най накрая да пиша
сиска да ти е живо и здраво момичето това е най важното май
а за децата, ами моя дивак трудно го опазвам, пада удря се, бягам в урхенсия, вече сме им до болка познати, но установих, че колкото и да се опитвам да го опазя не става и не става, какво да правя, ще го израсте и този период
ние иначе сме много добре, само където се обзаведохме с хрема, но не и обръщам внимание, бъркам капките на кар4ита (много благодаря за рецептата) и изчезват бързо като с магическа пръчка
вал гери  Hug (думите са излишни)
габи какво пак става около вас, защо така пак смяна на дом и тези болести да ви напускат най накрая
честита годишнина, вдигни глава и знай че след всяко зло идва и добро, както обичам да казвам и на нашата улица ще изгрее слънце

Чиколина, така не става-Здрасти, трябва ми еди кво си....И след няколко часа айде тия са еди какви си...
Я си бягай там от където си...гледам доста обичаш да обиждаш...  Twisted Evil

Peace

вени растат децата, да ви е честита месецинката, а за падания, вкл. и от кошарата, която е доста висока, мен питай, малкия е спец по летенето от кошарата, има си даже колцон от долу да се приземява на меко  Joy
сега да ви се похваля колко хубаво си изкарахме вчера с гери петрова и половинката и, а и малката принцеса на гери, голяма сладурана (мъжо заяви, много приятни хора, ти къде ги кри до сега), тонто и принцесата поиграха на воля, малкия ги храни с неговите бисквити, половината в неговата уста другата половина, в който докопа, а ние с гери все ходихме да гоним кучетата като се запилеят на някъде
момичета особено тия които сме по наблизо, по често трябва да се събираме, не от година на година

# 284
АНЕТТ. ма не ме хвали толкова ма мила,ш'ма ур4асаШ. А девойката е болна, в 5 сутринта ме събуди с адско разстройство и сега е на гладна диета.  Добре 4е терасата не е постлана с ниЩо в момента. За сметка на това има нов, воняЩ килим Twisted EvilА тя ходи  то4но кат н... И си има ново партизанско име  " смръдливка" Wink
 И моята полвинка е о4арована. Сега отивам да 4ета за диетата, конско месо, хмм, не зву4и лоШо, аз ям вси4ко.

Габи, Hug. Не се от4айвай, и това Ще отмине. Аз си имам лаф4е , за мен е " да излезеШ на светло" , те неЩата да се подредят позитивно. Бързо оздравяване на бойната група и напред...

Тази ве4ер няма да ходя на йога,За съжаление Ще имаме много тъжни разговори с БГ...

Общи условия

Активация на акаунт