LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 92 896
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 555
Момичета да споделя имам един акаунт в ларедут и го ползвам и от компютара в къщи и от компютара в работата последните две седмици ми се случва нещо страно това което съм сложила в кошницата в работата не ми излиза в къщи и обратно някой да е имал подобен проблем страх ме е че ако ги сложа и от двете места може да се дублират

уф.......а при мене проблема е следния имам два акаунта след като влезна в единия или другия като си избера нещата които искам да ги поръчам не ми ги дава в кошницата т.е. дава ми да ги сложа и след като съм натиснала розовия бутон горе ми стои празно.....така е от няколко дни отначало мислех 4е е нещо временно от сайта,но вече ми прави тоя номер кажи речи една седмица......на някой да се е случвали или някакви идеи... Praynig,защото ще си изпусна кода за Ч>Р>Д...... Mr. Green
а аз го изпуснах беше на 02.03  Tired

Може и да не си..... Mr. Green ,важат 3 седмици, след като са го пуснали,поне така ми преведе преводача,но аз съм в третата и затова питам дали някой е бил с моя проблем.... newsm78 да не ми слага нещата в кошницата
хммм..........много страннно нещо да не са решили да ме бъгнат   rotfImao   тея Франсета....

# 556
Варненки от коя дата получавате поръчки? Аз имам две от 23.01 но още ги няма и се чудя дали да им пиша.

и аз имам една от тогава, следобяда имам ходене до митницата и ще питам. ще пиша после какво е положението!  Peace
Ще чакам с нетърпение да споделиш има ли нови колети, че съм оголен нерв направо. М/у другото на запитването ми отговориха , че поръчките ми от 12 и 13.01 са изпратени  на 23, съответно на 28.01.

# 557
   Момичета, може ли консултация. Получих писмо в което ми казват кога ми е пуснат колета и после тези изречения, да попълня приложена по-долу бланка. Какво всъщност искат да направят с тази бланка и за какъв печат (нашенски) ли става въпрос.
Някой получавал ли е нещо подобно?

Pour me permettre d'intervenir auprès des services postaux,
merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail,
de l'imprimer et de la retourner signée à
La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

# 558
  • София
ketito, отделно пристига Гракото - в собствената си кутия и със сигурност е над 2 кг., т. е. за митница. Peace

Офффф  ooooh! , писна ми от тази митницааааааа.  Момичета пристигнаха ми маратонките Адидас от 14Е/бяло с червено/ по късно ще потърся линк. 39 1/2 са и са ми огромни  Rolling Eyes аконякой иска смяна за по-малки да пише  Peace

# 559
  Момичета, може ли консултация. Получих писмо в което ми казват кога ми е пуснат колета и после тези изречения, да попълня приложена по-долу бланка. Какво всъщност искат да направят с тази бланка и за какъв печат (нашенски) ли става въпрос.
Някой получавал ли е нещо подобно?

Pour me permettre d'intervenir auprès des services postaux,
merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail,
de l'imprimer et de la retourner signée à
La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

Пишат, че трябва да се подпише. Предполагам си  го разбрала грешно, понеже ползваш преводач към български. Аз винаги изполвам френско-английски - превежда много по-смислено  Peace

# 560
От минтица София никой ли не е взел колет.Аз днес не мога да ида,ама се надявам утре да ме зарадват с колетите от 21 и 24.01  Tired

# 561
Идвам от Митницата взех поръчка от 14.01 Hug/тръгнал от Фр на 04.02 пристигнал в Бг на 26.02/известието дойде на 27.02 следобед.Нямаше много кашони или поне аз видях обичайното количество.Но митницата Сф. е в ремонт и боядисват/не водете децата си с вас/.
Много съм доволна от блузката на EDEIS от 2Е,сандалките  за 2,39 и пердетата тънките цвят паприка имам почти всички размери.
И понеже говорите за подаръци-зелено/сивия куфар беше в пратката/не ми е пратен лично Peace

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 18:12 от ina_ana

# 562
Аз днес най-сетне си взех поръчката от 9.01. Тръгнала е от Франция на 16.01 и е пристигнала в България на 25.02.!!! Камили ли ползват, що ли  newsm78. От всичко съм доволна, като изключим това, че вместо куфарче са ми пратили сутиен(ужасен бабешки, памучен, цикламов,даже и размера не са ми нацелили) за подарък. Ама ще си трая,щото не ми е пратен лично кода  Crazy

# 563
  • София

http://www.laredoute.fr/vente-baskets-surlin-3k-ado-garcon-adida … &numberpage=1
за тези Адидаски говаря Peace Разменям 39 1/3 за по малки Rolling Eyes
по-късно ще махна снимката Peace

# 564
  • Пловдив
И аз получих известие за митницата,пуснато е на 27.02,ама наща поща не бачка в събота и днес ми го донесоха,сега пратих свекъра да го вземе,най-вероятно е от 23.01,чакам още от 14.01,26.01 и още 4 февруарски,ама едва ли е от тях но дано дойде още някой до края на седмицата. Довечера ще дам отзиви.  Hug

# 565
Аз днес най-сетне си взех поръчката от 9.01. Тръгнала е от Франция на 16.01 и е пристигнала в България на 25.02.!!! Камили ли ползват, що ли  newsm78. От всичко съм доволна, като изключим това, че вместо куфарче са ми пратили сутиен(ужасен бабешки, памучен, цикламов,даже и размера не са ми нацелили) за подарък. Ама ще си трая,щото не ми е пратен лично кода  Crazy

кое куфарче трябваше да ти изпратят ??????????  Shocked сиво и резеда ли, което беше???

# 566
shrek, и на мен ми пратиха вместо куфара, сутиен и спарче от новата колекция Simple Smile
сутиена ми обаче е 30 евро на одая, видях го в сайта, егати и смахнатия код

# 567

кое куфарче трябваше да ти изпратят ??????????  Shocked сиво и резеда ли, което беше???
Аз вече не помня какво трябваше да е Grinning. Да, сиво и резеда,че даже и чанта си поръчах към него в следваща поръчка. Дано да дойде поне този,който поръчах от друг акаунт  Mr. Green

shrek, и на мен ми пратиха вместо куфара, сутиен и спарче от новата колекция Simple Smile
Сега ще огледам аз сутиените. Дано да го открия на цена от поне 6 евро, че да не ми е дерт  Joy

# 568
  • София
Аз днес взех пратка от митница София. Пратката ми е от 23.01, доколкото видях на кашона е тръгнала на 29.01. Понеже е била насипна, е преопакована тук в БГ на 01.02, а известие получих на 28!.02. та цял месец къде е била из нашата митница не ми става ясно. Добре че всичко си ми е налице. Само си бях поръчала шлифера за подарък, пък те ми пратили десертните чинии - да се жалвам ли? Или с подаръците не може?

# 569

Аз вече не помня какво трябваше да е Grinning. Да, сиво и резеда,че даже и чанта си поръчах към него в следваща поръчка. Дано да дойде поне този,който поръчах от друг акаунт  Mr. Green

Сега ще огледам аз сутиените. Дано да го открия на цена от поне 6 евро, че да не ми е дерт  Joy

тцтцт сега и на мен значи ще ми изпратят сутиен сигурно...  Rolling Eyes  Cry много тъпо,, ама както и да е. и аз чакам един такъв с едни маратонки ама щом казвате какво е, да не се надявам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт