Шоколадова чийз-торта.Още нещо божествено!

• 37 238
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
   Нели,не мисля,че тази торта е подходяща за чаршаф.
   Можеш да "нарисуваш" цифрите по друг начин: с шоколадова глазура,например. Simple Smile Peace

# 226
Момичета и аз направих тази фантастична торта  Grinning. За първи път приготвих торта и това бе тази. Получи се страхотна. Малко ми накисиляваше от изварата или сметаната, но я излапахме точно за 5минутки. Мисля да изпробвам и другите рецепти на тази кулинарна дама.

# 227
Селма, миличка!
Благодаря за стрхотните рецепти, които споделяш. Единственото, което умея да правя са торти, особено твоите! 
Имах невероятно вкусен рожден ден, а рецептите вече обиколиха половината фирма под името Шоколадова чийз-торта "Селма" и Медовник "Селма".

http://lh6.ggpht.com/_yIL535h0opo/Sy6RrdGmIHI/AAAAAAAAQzY/LQ7TRi … Ok9g/PICT1083.JPG

http://lh5.ggpht.com/_yIL535h0opo/Sy6RsNcSOvI/AAAAAAAAQzk/ttYYS5 … qg44/PICT1106.JPG

Благодаря ти! Весели празници!  Simple Smile

# 228
Хей! Чаршафът стана и то страхотен. Даже направих и малко промени на втория блат - бчха ми свършил продуктите, и сложих пудинг "карамел" вместо шоколад, и фурми вместо стафиди. Стана... мммм
снимки сигурно ще успея да кача чак догодина  Laughing

# 229
  juniper,страхотни снимки!  bouquet
  Мерси за популяризацията на рецептите ми!Поласкана съм! Blush Hug

Нели Simple Smile ,чакаме и твоите снимки!Интересни неща си навъртяла,както гледам.Любопитна съм! Grinning

# 230
започвам я след малко с филаделфия, изкуши ме много! Утре ще докладвам   chef

# 231
  • тъгата в мен
Приключих с направата на тортЕто и пак седнах да прочета всички мнения..Блатът уж се изпече,но много трудно го отделих отдолу(а формата ми е даже тефлонова).Беше си влажен.После прочетох,че е трябвало май да се пече окло час, а аз тук  съм поспестила от минутките.Нямах проблем с разрязването,обаче.
Направих доза и половина,за да ми е мирна душата,че ще има достатъчно от нея в новогодишната нощ.
Селма,благодарности  bouquet

# 232
 сврачето,ти успя ли да опиташ от тортата или само ти предстои? Simple Smile

# 233
  • тъгата в мен
Утре,утре....Но все пак си чупнах от блата,колкото да му дооправя формата Wink....
п.п.
Добре,де-и от крема си близнах доволно.... Joy
Утре ще снимам! Peace

# 234
# 235
  • София
и аз правих тази торта за празника. то, мъжът ми само нея иска  Crazy

Селма   bouquet

значи чакам да видя на Нели тортата  wait

Hug

# 236
Големи надежди ми възлагате... но не се смейте, тъй като ми е първия опит в тази насока  Blush Crazy Laughing

Ето тортата:
От две различни торти е, шоколадовото изкушение с чаршафа е тази:
и разреза:
Да ви е сладко!  Party

# 237
  • София
браво, Нели!!! smile3501

освен ефектно, изглежда и много вкусно  Peace

щастлива свекърва е твоята  Flutter

# 238
За първи път ще си правя сама торта за рождения ден. И пак си избрах тази. Единственото, което добавям от себе си в блата са счукани лешници Wink

# 239
Хайде и аз се зарибих по тази вкусотия. В момента ми изстива блата, изглежда добре, дано успея да го срежа.
Благодаря за чудесната рецепта!

Общи условия

Активация на акаунт