Ние отново имахме тежка нощ!незнам дали ни се събират и 2 часа сън
Искам да питам мамите с кътници,по-трудно ли избиха от другите зъби??
Приятна вечер

иначе тошката е добре, само дето изобщо не слуша, хапе сестра си и скача на бой на батко си 
Пращат ни на допълнителни изследвания. Гадното е, че за да се направи Борис трябва да лежи 3 часа и по-всяка вероятност ще се наложи пълна упойка. Пък аз въобще не съм съгласна. Честно казано доста ме притеснява тази упойка.

.
. Панадола не му ли помага? Бобо го 'дрогирах' с 5мл снощи и спа до сутринта
. Много съм боса по болестните въпроси, ама това спешно ли е да се киригира сега? 
. Тортите бяха страхотни и децата си поиграха добре. За съжаление нямам снимков материал, защото Кико стана много кисел и не спря да плаче, та се изнесохме много бързо и забравих диска със снимки, но веднага що го взема ще споделя приятни спомени с вас
.
.
) ми изпили нервите от рев и от искане да ходи до тоалетна, да пие вода и какво ли още не за да не оставя сама да заспи. вярно че след тези 4 дена си се върнахме на обичайната процедура със спането, сама си ляга, дава целувки, нещо си си говори и т.н, но си заспива сама. Ходенето в яслата я отприщи много да говори, прави изречения, отговаря на въпроси, задава въпроси, тика дистанционното в ръцете ни със заучената реплика "Он Джетикс" и който каквото и да гледа трябва да преустанови това си занимание. Брои на английски до 5 (но на български не може). За азбуката не сме и сънували такива умения като на Петърко. Сега усилено се учим да духаме свещ ( от 2-рия път се научи), но да казва че е на 2 години май няма да се научи скоро (а миналата година казваше, че е на една
)
Надявам се вече да съм по чест гост в хубавата ни темичка.

)