Отговори
# 240
Лина , аз запазих за нашият РД " Мечтателница" у МОЛ-ъ  Hug

Страчи  Hug

# 241
Ларсен, точно от няколко дни ме вълнуват подобни размисли. Като водим вечер след градина Дари в парка направо се втрещявам от поведението на по-големите деца. Вчера бях на ръба на понатупам 2-ма на по 7 години, които умишлено ровейки в пясъка го хвърляха по главите на малките деца, а майките им седяха и гледаха в другата посока. Забележката която им направих беше абсолютно безрезултатна. Накрая Здравко извади малко по-дебел глас и престанаха. И това е само един пример, като цяло наблюдавам голяма агресия и липса на наистина елементарно възпитание у повечето. Малко сигурно ви звуча пенсионерски, но наистина ме притеснява в каква среда ще трябва да расте живот и здраве Дари.
Страчи, моят съвет е колкото и в момента да сте обтегнали отношенията, да седнете и да се разберете по основните въпроси само двамата. Защото като почнат да се намесват майки, бащи, лели и т.н. нещата стават страшни.

# 242
  • гр.Варна
Страчка,Много съжалявам за развититето на нещата около теб.Дано успеете да се разберете с Пепи цивилизовано,в името на детето Hug Heart Eyes
Гласувах за Ванката Heart Eyes
Лина,и нашият рожден ден е в Сентрал Плаза-Мечтателница.Хубаво е от по-рано да си ангажираш местенце за РД,защото ние запазихме преди две седмици за средата на Април,а вчера ми се обадиха от там,да ме питат за колко часа ни бил РД-то,че имало и други желаещи за тази дата Laughing LaughingИначе и в Анжелика е хубаво,но определено предпочитам Мечтателницата:)
Успешен ден на всички  bouquet

# 243
  • Варна
smooth и mama na kiki благодаря ви за предложението. А кое е това Мечтателница? Там където ни бяха срещичките ли? Или аз нещо се бъркам.

И аз гласувах за Ванката  Peace

# 244
и от мен един глас за Ванката!!!

# 245
  • гр.Варна
Да,точно там е.Срещу Курортна поликлиника Hug

# 246
  • Варна
Лина,и нашият рожден ден е в Сентрал Плаза-Мечтателница.Хубаво е от по-рано да си ангажираш местенце за РД,защото ние запазихме преди две седмици за средата на Април,а вчера ми се обадиха от там,да ме питат за колко часа ни бил РД-то,че имало и други желаещи за тази дата Laughing LaughingИначе и в Анжелика е хубаво,но определено предпочитам Мечтателницата:)
Стига бе, и нашия рожден ден ще е там. Laughing

# 247
Стига бе, и нашия рожден ден ще е там. Laughing

..аз предлагам да си спретнем едно общо парти...колко весело ще бъде!  Party

# 248
Определено е най - хубавото местенце за РД във Варна, а и предлагат най  - вкусните торти. Няма нужда да подчертавам, че и нашият РД ще е там, нали? Ние и без това всяка седмица поне по два пъти сме там...

# 249
Larsen найстина е ужасно. Едва ли е успокоение, но това не е тенденция само в БГ.  И тук децата говорят в час, не обръщат внимание на учителите, да не говорим за преподавания материал и т.н. И все пак, някак си не е с наглостта, която е у нас. Просто тук има много голяма свобода, да не кажа свободия, нямат граници, но не те псуват в лицето, и не унижават учителите заради доходите, или заради облеклото им (сигурно се случва, но не е тенденция, каквато е в БГ училищата) Не си купуват оценки и дипломи, не заплашват с бащите си.
 И аз отдавна съм се замислила по тези въпроси, и гледаме и сравняваме, и понякога ми настръхва косата от случки тук, друг път в БГ,  защото още не сме се установили тук, или не сме решили да оставаме тук, въпреки вече 6те години.

Страчи   Hug много кураж и сили!

аз набързо - да видите нашият дивак какви ги вършеше вчера в банята, просто започна и 10 минути това му беше забавлението. Е така е, някой говорят със сложни изречения, други четат почти, трети рисуват, Борис прихваща само гледайки движенията на другите  Joy   http://stefkaa.multiply.com/video/item/35/35?replies_read=1

# 250
Привет в петък -13 -ти! Днес съм решила да не излизам никъде, че досега тази комбинация не ми е носила сполука...все двойки получавах едно време в училище, а  имам и други лоши спомени.  Joy

Тази година аз ще направя  тортата за РД  Crazy.....е, признавам си, че  приятелка ще ми удари рамо  Embarassed..  Няма да е нещо особено на външен вид, но ще е по-вкусна , а и все пак мама ще се е потила за направата й.....с любов  Heart Eyes

# 251
Добър ден, .... е, дано е хубав, а не фатален Simple Smile

Алекси, Браво на гмуркача, голям сладур е Simple Smile

smooth, много хубаво си решила. Аз съм пълен привърженик на идеята (пък и според разни други, като фън шуи и т.н.), че приготвеното с ръцете ти и с любов е за предпочитане пред купешкото. Като се сетя, че водена от тези идеи, като бях бременна уших всички чаршафи, изплетох дрешки, майка ми оплете пелени и т.н. - съвсем по селски си гледахме бебетата, но беше кеф, признавам си..... Е, и сегам и е кеф, като им правя нещо, но до кага ли ще имам време, че и на моето огромно майчинство му се вижда края......

Приятен ден, че тук голям зор с триколката ме бутат за излизанеееее

# 252
привет! аз пък обичам петък 13-ти

Пожелавам на всички да прекарате хубави петък, събота и неделя!!!

Страчи  Hug
Алекси, много е сладък малкият плувец!

дано имам малко повечевреме - да попрочета тук

# 253
Благодаря за подкрепата,момичета  Hug
Ванката от другата седмица е ученик.Вчера изкараха списъка в яслата и ИЗНенада!Приети сме на последно място  FlutterДнес ходих да проверя как стоят нещата и ми казаха след като излезнат резултатите от изследванията да започвам да го водя.Всичко стана толкова бързо,че още съм в шок.Бях се настроила да го гледам още няколко месеца,защото нямаше изглед скоро да ни приемат в яслата.Днес съм като болна...едвам преглъщам и стомаха ми се е свил.Май аз ще свикна по-трудно от него.Много ми е мъчно  Cry

# 254
Алекси-разби ме малкия гмурчо,а и татко му го подканя а Wink
Сега иво ме кара  да му го пусна за 10-ти път Wink,добре че Ачо спи,може да му хареса Grinning

Общи условия

Активация на акаунт