Отговори
# 225
По принцип и аз съм ЗА срещата другата сряда, обаче 18,30 ми е рано, защото ние работим, до 20.00 часа, а няма на кой друг да оставя Дари освен на баща и.

# 226
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Аз също съм "ЗА" срещата, но най-вероятно ще се включа по-късно , защото е деня за фитнес на мъжа ми , та ако не стане прекалено късно съм с вас.  Laughing Илитка моля те запази някое заведение в нашият квартал , тамън и на Страчи ще и е удобно, например Манията на Дондуков !  Embarassed

Ели не спа тая нощ , буди се сигурно 1000 пъти и реве. Боли ли я или пък и е дискомфортно от това , че не може да се върти и трябва да лежи само по гръб / а иначе тя спи по корем/, незнам ама и двете сме като пребити. Ако е така и 2-те седмици направо незнам! Cry

Ая, да са ти живи и здрави , послушни и умни юнаците!

Зазка, много сладка е станала твоята госпожичка !

За Страчкиното положение
и аз няма да коментирам тук, достатъчно се чуваме и виждаме на живо и обсъждаме тези неща. Ама все пак не мога да се сдържа и ще кажа  , като нейна най-близка приятелка от форума  , че изобщо не съм очаквала такива действия от Пепи, просто нямам думи човек колко може да падне ниско в желанието си да унижи и накаже , човека който до вчера е обичал! Twisted Evil Страчка ти си знаеш ама аз пак да кажа , че можеш да разчиташ на мен за помощ! Hug Laughing

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 20:47 от MAPTA

# 227
Страчи, направо не знам какво да кажа... аз си помислих, че сте някъде в чужбина...
Животът непрекъснато ни прави номера! Дано си добре, дано бързо да се справиш със ситуацията. Със сигурност той е губещия - такава красива съпруга, прекрасно дете - само суперлативи за вас мога да кажа!

Целувам те, ще пиша пак!

Заради дългогодишния си съпружески и партньорски стаж искам да ти кажа, че често пъти липсата на разговори и изясняване на позиции е причина за разрива и ако се изчистят неяснотите, това - примерно, което него го е издразнило, това - което на теб ти пречи, може би ще успеете да продължите напред?

Най-лесно е да се прекъсне една връзка.
Пожелавам ти успех и дано вземеш най-доброто за теб и Мая решение!!!
ако мога да ти помогна с нещо - на линия съм!!!

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 09:55 от Ламелинда Спасунакис

# 228
Страчи мила, кураж, всичко ще се оправи  Hug Определено мисля, че е по-добре по-рано да се освободиш от такава връзка, отколкото като майка ми-цял живот е живяла с мисълта, че един ден ще се разведе и накрая го постигна- след 20 години брак и две деца-направо един пропилян живот Cry Вие с Мая сте прекрасни-със сигурност ще се намери кой да ви оцени, обича и помага  Laughing ние с мъжа ми сме и двамата с разведени родители, но при различни обстоятелства и по различно време. Със сигурност аз съм твърдо за варианта "разделени родители, но спокойна атмосфера за детето", отколкото "двама родители, но живот в скандали и нерви", мъжът ми е представител на първото, аз на второто и със сигурност е много по-спокоен и уравновесен човек от мен.

Марта много целувки и гушки на Ели, дано скоро да и премине и да посвикне с гадния гипс, аз си мисля, че наистина сигурно по-скоро я дразни, отколкото да я боли. То големите ги дразни, при все че разбират, а пък какво остава за малко детенце.

Хриси радвам се, че на Кико му премина кризата, ми може наистина да е искал и той с нас да излиза човека, другият път да го вземеш  Wink

Специални поздрови на Борис и Виктор за рожденият ден, ние пак пропуснахме събитието, мерси за почерпката, тортите са страхотни направо.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЛКАТА ЯНА, ДА РАСТЕ ЗДРАВА, КРАСИВА И ЩАСТЛИВА ЗА РАДОСТ НА БЛИЗКИТЕ СИ!

Като се включвам рядко и пропуснахме коментарите за "бисерите" на малките, Ани има много бисери, защото много говори, в момента се сещам за "джажака"-възглавница, "абака"-работа и т.н. Иначе тя си съставя изречения отдавна, е не са с много точен словоред примерно, ама за сметка на това пък дрънкането е постоянно, не и млъква устата-майчичка  :shock Много ми е готина като вика на баба си "Бича баба не!-паачи"-"Не обичам баба-плачи". Има и нови изцепки, ама нещо не ми стига акъла в момента да я цитирам.

Ани не е много висока-към 84 см. някъде и около 10,500 кг, беше по-тежка, но малко "поотслабна". Не мога да кажа, че наддава всеки месец, на тия килограми е май от 3 месеца поне, но си хапва, жизнена е и няма причини да се притеснявам. Забелязвам, че има много малки крачета обаче, още е не повече от 20-21 номер, аз нося 35 номер и ми е голям проблем с обувките, викам си дано тя поне до 36 номер го докара  #Crazy

# 229
Страчи, Hug. От единствената ми среща наживо с теб мисля, че си много позитивен и сърцат човек. Пожелавам ти много смелост и сила. Вярвам, че хубавото тепърва предстои.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБО И ВИКИ
Честит рожден ден и на половинката на Мото.
Марта, гуш на малката сладурка.
Аз в къщи си отглеждам великанче. Карина е 95 см., ама с майка 1,78 м. какво да прави милата. 
Лек и усмихнат ден на всички.

# 230
Привет мами  wavey,
Страчи с риск да ме накажат освен м.... му на тВОя хубостник друго не ми идва на  акъла:bad-words:,а аз си мислех че само моя мъж е кретен Mr. Green,и както всички са ти го казали-не губи кураж,пази си здравето и си гледай малката Hug
За мерките на малчовците-Ачо е 90см и около 14кг Wink,сетих се че наближават рожденните дни на априлчета,какви подаръци сте предвидили?
 и снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=347687

# 231
  • София
Много кофти новина, Страчи! Пожелавам ти кураж и сили да продължиш напред и да отгледаш това прекрасно дете Мая. Няма да коментирам отношението на мъжете, постоянно ме изненадват с егоистичното си поведение. Погрижи се за здравето си, защото това е най-важно.

За срещата на 18 март - може да се пробвам да дойда, на работа съм до 17.30, така че 18,30 ме усройва. Стига да има кой да гледа малкия. Ще следя за къде остава срещата.

За габаритите - Бобо е към 86-87 см. и около 13 кг. (последния месец отслабна с близо килограм). Аз си мислех,ч е ще расте доста на височина, предвид, че с баща му сме по 180 цм. и 185 см., ама той си е в нормите. Така че децата наистина са индивидуални и различни.

Ая, с малко закъснение  - да са ти живи и здрави рождениците   bouquet Hug Hug

# 232
Здравейте,мили мои!
Аз пак пиша по късни доби,но никой не ме оставя през деня да "дишам". ooooh!
Дано не оттегча никого,но искам да ви споделя притесненията си.
Днес бях на родителска среща и още ме тресе това,което се обсъждаше-поведението на учениците.Аз съм се откъснала от училищната среда вече трета година и бях позабравила с какво се сблъскват ежедневно учителите.
Положението е меко казано страшно-има деца,които още от сега-на 10 години,си позволяват да се държат  безобразно.Да кажеш на учител "За ко мий туй,аз няма да го пиша" или "Аре стига ве,пак домашно" или"Ко ми пука,ще си правя квото искам,никой не може да ме спре" е ужасно тревожно. ooooh!Чувстваме се безсилни с моя мъж,......как да си възпитаваме детето,когато то в училище вижда такива безобразия.Естествено ,като дете,на него му е смешно такова поведение,макар да знае,че е неприлично.Разказва какви изцепки чува от съучениците си и и му е много смешно.И макар,че постоянно му говорим за това как да се държи със съученици и учители,имаме чувството,че сме "глас в пустиня".
Не мога да се оплача от Петьо,нито пък учителите имат сериозни забележки.Носи 5-ци и 6-ци,учи и се подготвя сам,ноооо......случвало се е да се сбие ,да обиди някого и други подобни момчешки прояви.Плаши ме обаче и това,което вижда и което ежедневно става в училище.
Днес като се прибрах от родителската среща толкова бях набрала...... #Cussing out  Казах му "Когато виждаш как се държат твоите съученици с учителите си,вместо да се смееш на простотиите им,представи си,че учителката съм аз.Ще ти е приятно ли да виждаш някой да се държи така с мен и да ми говори с такъв тон!?!Хубаво си помисли дали тогава ще ти е смешно и дали ти би си позволил такова поведение! Незнам обаче колко и какъв ефект ще има разговора ни. ThinkingА като знам,че в по-горните класове става още по-страшно, ooooh! ooooh! ooooh!ми настръхва косата........дано успеем да тушираме негативите отвън.

На повечето мами тук им е рано да ги занимавам с такива грижи,но не можах да се сдържа да споделя. Благодаря ви,че ме изчетохте! Hug

# 233
  • София
larsen, ужасно си права. Не съм се сблъсквала все още отблизо с такива неща, но съм виждала хлапаците по пейките в парка или градинките, пият бира в 10 сутринта, например. Точно по Нова година гледах някакъв репортаж за поведението на учениците и се ужасих как детето ми ще бъде част от това след известно време. Мъж ми допълни картинката като ми каза какви клипчета, качени в нет-а, е гледал, записани са неща, които правятв училище! Направо се потресох. Тогава много се замислих дали не е по-добра алтернатива да се изместим в малък град, където е по-спокойно, защото чак не мога да си представя какви чудесии има в китната ни столица. Това е много тревожна тенденция, за съжаление, която показва пътя, по който е тръгнало нашето общество Sad Сигурна съм, че Петьо едва ли ще бъде част от такова поведение, най-малко заради теб и това, което си му казала, сигурно ще може да повлияе на още някое дете, но останалата голяма част си остава. А и напоследък с тези новини за убийства, какво става вече не знам  ooooh! ooooh! ooooh!

# 234
  • Варна
Леле Larsen ти съвсем ме ошашка. Аз колкото съм изпаднала в паника,че  Вики ще тръгва на есен на училище и ти сега съвсем ме довърши.  Mr. Green Наистина е ужасно по училищата. Сестра ми работи с 9-12 клас и от нея знам за какво иде реч, ама пък от толкова малки.. просто нямам думи. Ужас е. Ама да ви кажа те и родителите на някои деца са за бой. Ти ще кажеш на твоето, още няколко майки ще обърнат внимание на децата си, а останалите изобщо няма да се впечатлят и от там идва цялата работа. В тази връзка днес ме посети една учителка от кварналното училище, да ме убеждава как трябва да си дам детето при тях и как в нейния клас нямало ромчета, ако това ме притеснявало. От къде знае какви деца ще има в нейния клас след като паралелките още не са сформирани, ама както и да е. Е не ме убеди. Няма да го дам в това училище и това си е. От една година ме наобикалят и не разбраха, че няма да учи тука. Много им се ядосвам. Ох, извинявайте и за моето словоизлеяние, ама като стана дума...

Варненки от централната част на града, кажете какви детски заведения има като за РД, че нещо не мога да измисля къде да правя на Галето рождения ден. Мислех да е в приказките, обаче вчера ми казаха, че било голяма мизерия. Ходех във Викиленд обаче не останах очарована от обстановката за малките деца и парите които искат според мен изобщо не си заслужават така, че няма да е и там. Подхвърлете някоя идея, моля ви.

# 235
Срещата, май и аз ще мога да се включа  Flutter. Обаче като гледам колко можете или по-късно, или по-рано, искате ли да гоеорим направо за вторник?  newsm78

# 236
Добро утро, момичета !

Аз нямам претенции за мястото на срещата с кола съм, така че Peace
По повод моите преживявания ще спра да пиша във форума, че снощи получих поредните заплахи какво ще ми се случи, ако продължавам да пиша тук. Та на лични ще си пишем Simple Smile  Peace
Мая е 2 дена при баща си, аз си мислех, че ще се наспя, че покрай нейното пиене на мляко през 3 часа съм като парцал, но всъщност беше по-лошо, изобщо не спах от притеснение.  Cry
Нямам време за четене, но обещавам събота или неделя да прочета по-подробно и за вашоте проблеми и радости.
Hug

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 15:31 от Stra4iatela

# 237
  • Beyond the Frontiers
Добро утро, момичета !

Аз нямам претенции за мястото на срещата с кола съм, така че Peace
По повод моите преживявания ще спра да пиша във форума, че снощи получих поредните заплахи какво ще ми се случи, ако продължавам да пиша тук. Та на лични ще си пишем Simple Smile  Peace
Мая е 2 дена при баща си, аз си мислех, че ще се наспя, че покрай нейното пиене на мляко през 3 часа съм като парцал, но всъщност беше по-лошо, изобщо не спах от притеснение, да не би да не ми върнат детето ( в множествено число пиша, заради намесата на майка му )...  Cry Изобщо, страшно ми е нервно, дано имат малко здрав разум и не им щукне да отделят Мая от мен, защото това наистина ще ме съсипе.  Cry
Нямам време за четене, но обещавам събота или неделя да прочета по-подробно и за вашоте проблеми и радости.
Hug
А, стига бе! Shocked Уф, има ли такава вероятност! Така е направо ужас.
Ама, този човек, какво иска. Нали не е очаквал да го потупат по рамото за действията му. Не виждам, какъв му е проблема, че пишеш тук. Малко хора го познават.

# 238
Добро утро, мили мои!

Имам огромното желание да се присъединя към дамската сбирка следващата сряда, но отсега не мога да потвърдя със сигурност. Зависи дали ще има кой да гледа малката.

Сега се разрових из нещата на Бела. На последната консултация е била 90см. Не знам защо съм решила да я скъся с 10 см.  Blush Ще прощавате, ама и аз съм се подвела. Горкото дете има си изкуфяла майка  Sick.

Stra4i - Съжалявам за това, че толкова млада трябва да изживяваш такива сътресения. И от мене да знаеш - НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ОТНЕМЕ ДЕТЕТО, поне законно. Представям си какво ти е. Аз като знам как се притеснявам за всичко мога да си представя и твоите кошмари. Моите впечатления от теб са, че си независимо, амбициозно и силно момиче. Не се подценявай и си отстоявай позициите.  Peace Кураж!

# 239
Страчи....нямам думи...дано страховете ти са напразни... ConfusedЧетох постовете ти и предишните дни,но не знаех какво да напиша...Бъди все така силна...за теб и Мая  Hug
Момичета,ще дадете ли по едно рамо:http://www.pampers.bg/profile/13598 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт