Отговори
# 285
Цитат на: mama_na_kiki
[b
На мен ми е много мъчно,[/b]защото разбрах,че педка,която се е грижила за мен каот малка,а сега и за Кики-д-р Соколова,преустановява прегледите си.Незнам причината,но ми е адски мъчно,защото беше много добър лекар Embarassed Rolling Eyes
лека нощ

Стига бе....сигурна ли си? Откъде ти е инфото? Това е и нашата баба Сокол  Cry.....отдавна не бяхме ходили при нея /и Слава Богу/ Олеле, ами то други прилични лекари няма.....давайте идеи за достоен заместител, практикуващ съвместно Боаронска хомеопатия и традиционна медицина?  Thinking

Ели, и за теб голяма  Hug за неволите ви с Борис  Sad

Кажете тук със сигурност кой ще идва на нац.среща , за да му изпратя на ЛС скайп-името ми и да си говорим там

За малко да забравя.....ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ! ГОЛЯМА, ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА ДА ПОРАСТНЕШ, МИЛО ДЕТЕНЦЕ! ЦЕЛУВКИ ЗА МАМА ДЕСИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИЧЕН ДЕН!

# 286
  • Попово
ДейзиГ, да ти е здраво и послушно момиченцето   bouquet Hug

# 287
  • В една далечна галактика...
Аз смятам да се довлека на националната среща с цялото си домочадие  Grinning

Татяна-Бърборана, моите адмирации за четирите деца!!! Аз съм с две и от време на време лудвам, та камоли с четири!!! Добре дошла   bouquet

# 288
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета много благодаря

# 289
ДейзиГ, да е здрава и усмихната малката Теди!
Националната среща - аз завися от мама и тате дали ще искат да дойдат с мен и Сашока, защото любимия все още ще е тук, а ние - в БГ, но мисля че ще се навият. Аз затова разпитвам така настойчиво, за да имам какво конкретно да им предложа - като дати и местонахождение!
Хриси, малко приятни емоции покрай притесненията покрай Кики са ви дошли много добре! Peace

# 290
  • София
Дейзи, честит празник! Да е много здравичка малката луничка и много да се обичат с кака Габи! Hug

Софийската среща, какво ще кажете за Кривото на Будапеща и Дондуков? На централно място е, за да е еднакво не/удобно Mr. Green за всички. Сравнително евтино, а кухнята е прилична и бързо носят нещата. Имат и пици, и аламинути, и готвено дневно меню. Помня, че често обядвахме там, докато бях на работа, имат страхотна спаначена супа... ако още я правят де. Ама всъщност няма да ви питам, защото иначе пак ще станат 100 мнения. Twisted Evil А най-важното е да се видим. Кривото, 18.30 в сряда. Който не може да дойде, ще дойде другия път. Сега ще преброя примерна бройка, за да се обадя за маса в зимната градина... ако още я имат.  Laughing Ако някой мисли да идва, а ми няма телефона, да ми пише ЛС, за да му го дам. Peace

Така, дотук ги докарах 6-8 броя мами, като слагам половината от несигурните. Моля, пак кажете кой е сигурен и кой не, за да имам някаква ориентировъчна бройка за големината на масата.

ПолиHug много стискам палци бързо да се поправят нещата. Praynig

Ели, съчувствам ти за трудния избор, който трябва да направиш. Аз бих се съгласила на всичко с лекар, на когото имам доверие. В крайна сметка, трябва да се прецени кое е по-малкото зло.

Татянка-Бърборанка, Hug

Марини, нова темичка, м? Praynig Hug

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 10:26 от Илит

# 291

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУНИЧКАТА ТЕДИ! С ПОЖЕЛАНИЯ ДА Е ЗДРАВИЧКА, ВЕСЕЛА И МНОГО УСМИХНАТА! ПОЗДРАВИ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО МАРГАРИТКОВИ  Laughing!

Татянка-бърборанка(DIM)
- Добре дошла на теб и цялата банда мушмороци.
P0LLY - Дано мине бързо и леко реанимационния период и татко ти скоро да се възстанови.
Ели - Доста неприятни емоции са ви са се заредили. Дори и да сте със скарлатина ще я минете. Дано всичко е наред с бъбречето. А за упойката - какво да ти кажа - за детето ще е по-добре, ако манипулацията не позволява да е в съзнание. Мен също ме смущава поставянето на упойка на малки деца /че и на големи/, но в крайна сметка и пеленачета ги подлагат на анестезия.

# 292
STYLE, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА, УСМИХНАТА И ДАНО ДА ИМАШ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЗА ВСИЧКО, С КОЕТО ОБИЧАШ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ!
Ето я и новата тема!

Общи условия

Активация на акаунт