Отговори
# 30
Честита Баба Марта

И нашия батко ни изненада със саморъчно правени мартенички.

Тази година масово децата на познати и приятели си правят сами мартеничките, много приятно ми става като ми върже някое детенце мартеничка, която само си е правило. А малката не търпи нито една вързана с изключение на тази която батко й е вързал на ръчичката.

bouquet

# 31
Честита Баба Марта!!!

# 32

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН, МИЛИ МОМИЧЕТА! НЕ МОГА ДА ПРОПУСНА ЛЮБИМОТО СИ ПОЖЕЛАНИЕ - НА ВСЕКИМУ САМО БЕЛИ КАХЪРИ И РУЙНО ВИНО В ЧАШИТЕ!

# 33
Честит празник!

# 34
  • Попово
ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ  bg

# 35
   Добро утро

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

bg bg bg bg bg

# 36
 bg ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!! bg

Линофрина, много е хубаво с картината и стихчето, мерси!

# 37
Честит празник  bg

# 38
Честита Баба Марта и чести ви национален празник!!!

пожелавам на всички от бандата да са здрави, щастливи и усмихнати не само през март!

# 39
Честит национален празник!

Не съм те никога избирал на земята.
Родих се просто в теб на юнски ден във зноя.
Аз те обичам не защото си богата,
а само за това, че си родина моя.

И българин съм не заради твойта слава
и твойте подвизи и твойта бранна сила,
а зарад туй, че съм безсилен да забравя
за ослепените бойци на Самуила.

Да търси, който ще, във теб сполука бърза
и почести и власт със страст една и съща,
страданието мен по-силно с теб ме свързва
и нашата любов в една съдба превръща.

# 40
eeeeee, LArsen, мерси

НАли преди дни отворихме тема за концертите, и ви се оплаках колко ми липсват подобни мероприятия......сега да си излея радостта, че аз още и не мога да повярвам. Успяхме да си вземем билети за Елтън Джон, ще ни дойде на крака юни месец, ще свири в едно паркче, на 10 минути от нас, с кола. Направо на ушенце. НА същото място беше и един от последните концерти на Лучано Павароти.

Све, как мина пазарът?
Иве, КАти, ЕЛи, как сте, оздравявате ли?

# 41
Честит празник!

Благодаря, Алекси, много добре... (Отидох за офис - столове : това http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/30103105, а се прибрах с това: http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/80121649). Браво за Елтън Джон!

# 42
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

Ей, голямо затишие цари тука!

Светулке, честито за столчетата, много са свежи, ама на мен и първоначалните ми харесват  #Crazy

Надявах се и други мами да изявят желание за срещата-например Клер, Ирейзър и т.н., обаче уви. Поне Таня се връща днес, сигурно тя ще иска да се присъедини.

И на мен ми се ходи на концерти, опера, театър, ама нещо сме влязли в дупка, може другата седмица да замъкна половинката поне на едно 3Д кино. Майка ми ще е в отпуска и поне за 1 ден се каним да и командираваме Ани, пък ние да си лежим у нас, дано да не ни мине котка път.

# 43
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит празник!

Ние два дни бяхме на гости по рождени дни. Всичко добре, ама ни се случи случка. Галюшката си изгори ръчичката - подпря се на камината без да иска докато гонеше котката и сега изглеждаме ето така
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185906&pid=10874156
надявам се, че утре като махнем превръзката положението няма да е съвсем трагично.

# 44
Добро утро

аз се губя доста покрай тия изпити, които сега започват най -трудните, но ще се оправям някак ! На 1 март пак бях, но още няма резултат !

Лина - много ужасно нещо ви се е случило, дано не е толкова срашно !

Све - чудесна покупка, да не си правиш офис, много съм любопитна Blush Ние от кога се каним да го посетим , но докато стане ще отворят и в България ! Цените по ниски ли са, или просто има по хубави неща ! ? Разкажи !

Дени - относно срещата не смея да обещавам нищо, защото нямам баби на които да разчитам, а както поменах и преди доста ангажирам нашият татко покрай моето учене ! Ако дойде майка ми до тогава ще дойда обещавам ! Последно какво решихте по обяд ли ! ?

Целувки на всички априлчета !

Общи условия

Активация на акаунт