Отговори
# 45
Лина, много съжалявам за инцидента. Дано Галена не я боли много ръчичката.

# 46
  • гр.Варна
Здравйте!
Лина,дано малаката Галенка скоро се оправи.А като знам как боли изгорено.....горкото дете Rolling Eyes
Све,Честити придобивки!Много ми харесват.Да си ги ползваш със здраве Hug Heart Eyes
ето малко снимки от февруари на Криси:
http://hristinak.multiply.com/photos/album/50/Krissy-February_2009
Иначе детенце е отново с хрема,която се появи вчера,а от днес и накашля.Аман от тези болести.Искам да се затопля вече и да изчезват гадните бацили.Пуснах го на ясла,а довечера ще го заведа на лекар и се надявам свеки да го гледа другите 2 работни дни,че на мен доста отсъствия ми се събраха Rolling Eyes
За срещата,засега съм ЗА,но ми се иска да знам по кое време ще е,че имам малко други ангажименти Embarassed

# 47
Честита Баба Марта, момичета!

Благодаря ви много за поздравите за рождения ми ден Hug Черпя закъсняло  Blush   cook Не можах по-рано, че изкарахме поредна ужасна десетдневка. Филип пак беше болен. Днес вече мога да го нарека здрав. Даже сополче няма. Тази седмица ще изкара "вкъщи" - тоест ту на работа с тати, ту на работа с мама... и в понеделник е пак на ясла. Да видим колко време ще е този път. Рекордът ни е 5 дни  Tired

# 48

МОМИЧЕТА, ВИРТУАЛНО ДА ВИ ПОЧЕРПЯ, ЧЕ ДНЕС СЪМ РОЖДЕНИК!

# 49
Слънце, честит рожден ден!!! пожелавам ти много късмет, здраве и любов!!!

най-добрата ми приятелка също е рибка.

Тинита, честит празник и на теб!

# 50
Здравейте момичета

slance80   bdbaloni    Много здраве, щастие и късмет

# 51
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
СЛЪНЦЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛЪНЧЕВО АДАШЧЕ! Пожелавам ти с всеки изминал ден да живееш в по-голямо изобилие от щастие, любов и здраве!
Лина, дано да няма поражения върху ръчичката на малката героиня! Praynig

# 53
ЧРД Слънце, да си все така усмихната и лъчезарна ! Да си много обичана , пожелавам ти един хубаво прекрасен празник !

# 54
Честит рожден ден на Слънце и Тинитита (макар и със закъснение)   
 bouquet   bouquet   bouquet
Бъдете здрави и щастливи, мили момичета!

# 55
  • София
Слънце, честит рожден ден! Да си много здрава, щастлива, обичана и все така слънчева  newsm59

Лина, милото дете, дано не го боли много  Praynig

Ние не знам как сме. В петък пак му пробиха тъпанчетата, че бяха зарасли и пак е имало гной Sad Утре ще го води баща му пак на преглед, дано се оправи вече, че станаха 20 дена на АБ SadSadSad

# 56
Слънце,честит рожден ден,радвай се на отлично здраве,верни приятели,много любов и на прекрасните усмивки на малкото ви слънчице!

Лина,да цункаш Галенце по изгорената ръчичка,милото,плака ли много!!! Hug Heart Eyes Hug
Кати,ама и вие се напатихте,горкото дете,дано скоро се оправи напълно! Hug Heart Eyes Hug
Све,хубави покупки,нямам търпение да видя как изглежда офиса! Wink

# 57
  • Варна
Сллънце Честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов ти пожелаваме! Ей, хубава зодия са това рибите   Mr. Green

catty m дано се оправяте вече, че и вие много се напатихте  Hug

Нашата ръчичка има един голям мехур, огромен направо и 4 малки на върха на пръстчетата. След обад ще я заведа да я види доки и да каже какво да правим. Да ходим ли при хирург или да си чакаме само да се оправи. Поне не я боли вече и не плаче, но в началото беше... страшна работа.

# 58
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛЪНЦЕ, БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ОБАЯТЕЛНА И СЛЪНЧЕВА!

Леле Лина горкото Галенце как е изпатило, дано наистина вече да не го боли, че е ужас изгореното. Ние един път имахме едно маалко мехурченце от ютията и като знам как се притеснявах, че много боли  Embarassed На Балчик свекъра са с камина и при всяко преминаване на Ани покрай нея някой от нас се провиква "внимавай"! То чак страхова невроза хвана детето от предупреждения, ама страх лозе пази, тя не пипа, обаче наистина, ако се разсеят докато играят, не ми се ми какво може да стане. Добре, че при вас най-лошото е минало вече, дано да не и го пипат и се се оправи само, да я цункаш от нас.

Кати, Хриси, Тинитита на всички болнички деца пожелавам веднагическо оздравяване за радост и спокойствие на техните мами  Hug

Клер и Хриси срещата мислим да е вечерна, да се съберем в Пицикато примерно и след това да продължим на бар или дискотека  Wink Ми тъй де нали това ще ни е излизането за празника и сме решили да е на принципа "И Асан човек" тоя път. Аз поне имам желание да се повеселя сериозно, някой мами честичко си излизат, ама аз не съм от тях и вече наистина имам нужда от малко купонясване. Лошото е, че съмишлениците са малко, но въпреки това не се съмнявам, че ще си изкараме добре.

# 59
  • Варна
denisimo , точно на Балчик стана тая работа. Ама какво да се прави. И тя се пази по принцип и знае, че там има "къх", ама тая котка толкова много и се радва, че съвсем е забравила за печката.

Общи условия

Активация на акаунт