Отговори
# 60
Здравейте, момичета!
Честита Баба Марта, честит Трети март и честито на рожденниците, които съм пропуснала тези дни!

Отново има болни и пострадали малки душички - бързо да се оправят им желая!

# 61
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СЛЪНЦЕ! да си винаги слънчева и усмихната, щастлива обичана и много, много здрава!

Лена, Галето изглежда все едно ръчичката не я притеснява, дано и да е така, и бързо да минава. Но си предтставям колко я е боляло. Борис си изгори възглавничките на 3 от пръстчетата, и едва заспа, и то как.....с ръчичката в една купа със студена вода. Голям рев му удари, а по принцип не плаче. Но на другата сутрин го беше забравил Е при него беше доста по-малко. Хубавата новина е, че много бързо им се сменя кожичката и са като нови.
Кати, стискам палци найстина скоро свърши, и дано не го болят много ушетата!
Хриси, дано Кики си остане само със сополките!
Тинитита, и Филип да укрепва бързо!
Све, столовете са много свежарски  Grinning. Със здраве да си ги ползваш, и като влизаш в офиса, цял ден настроение да ти носят.

# 62
Честита баба Марта, честит национален празник и преди всичко честит рожден ден, Слънчице! Продължавай да си позитивна и нека имаш пълни с емоции дни до следващия рожден ден!

# 63
  • Варна
Варненки помагайте - дадаха ни направление за ортопед - травматолог, големия мехур трябва да се обработи. Този обаче при когото ни пратиха бил в отпуска и сега не знам къде да я заведем. Дайте някое добро име, че утре трябва да ходим.

# 64
Lina, препоръчвам ти д-р Мартин Гилев - ортопед травматолог (деверът ми е ортопед; практикува в Белгия и той ми препоръча него). Преглежда в малката сграда в двора на Окръжна болница, която е на кръстовището на Цар Освободител и Ген. Колев (старото родилно), първия етаж срещу входа. Ако желаеш, утре сутринта мога да му звънна на GSM, за да Ви приеме. Милата Галенка; целувки по хубавите бузки!

Слънце, Честит рожден ден! Здраве, любов и много успехи!

Варненска среща: заставам зад предложението на Дени и обобщавам. Събота, 7-ми Март, след 19 часа, Пицикато или Феличе или ... където има места; после: бар!

Кати, Хриси, Тинитита, и аз Ви пожелавам бързо оздравяване на болните дечица.

За офис - столовете бързам да уточня, че първите, които показах, на живо се оказаха доста груби и неудобни; вторите, които взехме, са същия модел като на сниката, но снежно бели и кожени. Жестоки са! Страшен фен съм на ИКЕА и специално за Клер : румънската ИКЕА е значително по - евтина и заредена от гръцката, а и е само на 265 км от Варна; направих си счетоводна кантора и започвам да работя с много жар и ентусиазъм за себе си.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 20:56 от Sve_dim

# 65
МИЛИ МОМИЧЕТА, БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНО ЗА ЧУДЕСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! И НЕКА ВИ СЕ ВРЪЩАТ  Hug

Lina, catty m, Тинитита - Много сте се напатили. Дано болестите и неволите вече отминат мънинките, че и вашите душици да се отпуснат. Бързо оздравяване и възстановяване на ръчичката на Галенцето, ушенцата на Борис и Филип.  Heart Eyes Hug 

Sve
- Честито ти ново начинание. Само успехи да те съпътстват и в работата и в личен план.

# 66
  • Варна
Све, благодаря ти за информецията. Случайно да знаеш утре коя смяна е и дали трябва да си запишем час предварително или не?

# 67
Не знам...утре сутринта ще му звънна. Мога да дойда да Ви взема с Галето с колата, ако нямате транспорт.

# 68
  • Варна
Не знам...утре сутринта ще му звънна. Мога да дойда да Ви взема с Галето с колата, ако нямате транспорт.

Имаме транспорт, но ако можеш да разбереш кога точно е на смяна ще съм ти много благодарна. Пиши ми на лс ако имаш инфо или ще ти звъна преди обяд на телефона ако е удобно. Благодаря ти  Hug

# 69
Добро утро

Све - много се радвам за теб, пожелавам ти много клиенти, най- хубаво е да работиш за себе си, пожелавам ти успех в бизнеса !  Относно ИКЕЯ, на мен ми е още по близо, като си ходя в Силистра , а и нали сега Даная ще е там при майка ми, ще трябва да прескочим вече, но ми се искаше като започнем с направата на апартамента ни, но пък може и по раничко  ! Задължително ще го посетим !

Лина - надявам се Галето да е добре, горичкото детенце ! Пиши след прегледа !

# 70
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

Лина Hug

Светле, браво! Евала! Като направя агенцията ти ставам клиент  Wink А, какво стана с другите планове.

# 71
Здравейте и от нас!
Честита Баба Марта и честити празници на всички които съм пропуснала.
Лина, пожелавам бързо и без последствия оправяне.
Ние прекарахме празниците в село Стойките до Пампорово. Дари много слуша, беше и много интересно, плува в басейна, но умора нямаше. Вечер заспиваше в 11.00, сутрин ставаше в 7.30. Иначе хотела беше горе-долу, но гледката беше невероятна. Родопите са уникално място. Ще пусна снимки, но малко по-нататък, че само една част са дигитални. Реших да експериментирам и снимах на диапозитив с една Лайка и сега ще чакам да се прояви, ще сканирам и така.

# 72
  • Варна
Здравейте момичета,

Една почерпка от нас, половинката днес прибави още една годинка

Ходихме при доктор Гилев, както ни посъветва Све и сме много доволни, за което много и благодаря. Супер внимателен и спокоен човек. Спука ни мехурчето, намаза ни с някакво лекарство и каза утре пак да отидем да ни види. Галето изобщо не плака, беше много спокойна през цялото време, дори когато каза, че ще и защипе от лекарството изобщо гък не каза.

# 73
Честит ви празник, Лина! много се радвам, че Галена е по-добре вече.

Поли, браво на вас, че сте прекарали добре. Ние си бяхме тук по празниците - имах работа, тичахме непрекъснато по задачи, гости... Не си починахме, но пък бяха пълноценно използвани дни.
Вече са ми поникнали лалетата в двора, пролетна умора ме мъчи, мързи ме болезнено и хич не ми се работи, ама няма как...

# 74
lina6.3, да ви е здрав рожденника и браво на малката Галенка!

Моите лалета също се подават  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт