Отговори
# 120
  • на дъното
Честит Рожден Ден Талето желая ти много здраве и щастие   bouquet Hug
Честита месечинка на малкия Шошко все така да расте.
Светле дано повече никога не се повтори този кошмар който сте преживяли Hug

# 121
  • София
Здравейте! Hug
Изобщо не смогвам да пиша нещо, сутрин само влизам за десет минути, докато си пия кафето и до там е.

Да си възстановя пропуските - Честит рожден ден на Вихрогонче, на патерички, но от сърце!  bouquet

Честит рожден ден и на Талето!   bouquet

Светле, съжалявам за преживелиците ви с Вики Sad, а и дано не се повтаря! Praynig За Дарето също се моля да няма проблеми! Praynig Hug

Шерче, много сладко кокиченце имаш! Heart Eyes

Фивър, стискам палци! Hug

Дано не пропускам някого, но ще ме извините. Hug

# 122
     Честита месечинка на Шошко !Все така да расте и радва мама!

# 123
  • Sofia
Неф, да ти е живо и здраво едномесечното детенце, и много да те радва!!!  bowuu  Hug   bouquet

# 124
Благодаря ви за поздравите и чудесните пожелания!Нямам много време покрай малката и само ви чета почти нямам възможност да ви пиша Hugви!

# 125
  С пожелания да си много щастлива, Тале!Честит Рожден ден!

Мъничък Шошко, все така да  растеш здравичък и послушничък!

И без болести, моля, много моля, дечица!

Шер, твоето кокиче е най-прекрасното момиче!-с умиление си припомних, че аз в дет.градина бях маргаритка, и аз бях болна тогава и гледах малко тъжно

Светле, дано този пристъп е бил инцидентен, и не се повтаря никога повече! Дано  и с мъника всичко да е наред. Дано сте здрави всички!

# 126
 Най-после изгледах снимките от рождения ден на Вики. Страшна е тая Вики Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много да я нагушкаш и нацелуваш от мен, Шерче!

Светле, леле... Моля се да не се случва такова чудо на никого никога повече... Praynig  Hug Hug Hug

Гуш на всички!

П.С. Сега видях и кокиченцето Heart Eyes и двама сладурковци Heart Eyes Heart Eyes  Разкошни деца!

# 127
Ох, да ви призная на това тържество ми стана хем приятно, хем малко тъжно. Толкова бързо растат. Чак ми се насълзиха очите, едвам си познах детето така облечено и в тая обстановка...
Само да са здрави  Praynig
Жалко че не можем да ви поздравим с песничката за мартеничката, уникално изпълнение е  Joy Клипчетата ми са много големи над 200-300 МБ, а на всякъде, където опитах допустимия размер е 100 МБ.
Браво на Шошето  Heart Eyes

# 128
  • на дъното
Светле изпразни си кутията препълнена е за ЛС
cher като погледна малката ти кукла все едно виждам братовчедка си приличат си Hug.
fever радвам се много за теб,че всичко е минало успешно и се надявам скоро да си при тумбаците Hug

# 129

Пожелавам на всички именници днес  много здраве, щастие и  весело изкарване на празника!

# 130
Хелоууууууууу
Честит празник на всички именници newsm51 newsm51 newsm51

Шерче наистина много бързо минава времето.Ето Хриси на 23.03 ще навърши 3г.-сякаш вчера беше.Усещам как започва да ми липсва бебешкото му бърборене.Усещам как с всеки изминал ден все повече искам едно сладко newsm30,но това е божа работа.
Пожелавам на всички приятен уикенд Hug Heart Eyes

# 131
Аничка, да ти е жив и здрав мъжът! Да му е честит имения ден!    bouquet
Исе, вчера забравих да те поздравя за хубавите резултати!  Hug
Вихрогонче, ще те чакаме със следващото празнично мартенско включване - за сестричката ти.  Hug
Щях да пиша още, но съм когато ми се появи ум.  Embarassed

# 132
Здравейте това са  обещаните  симки на Дари  http://aprilki.multiply.com/photos/album/4#341

И да почерпим за ИМЕНИЯ ДЕН НА ДАРИНА.

Честито на всички които празнуват днес  bouquet

# 133
  • Варна
Честит имен ден на всички празнуващи  Hug
Сладка мама Дари е едно прекрасно слънчице  Heart Eyes

# 134
Честит имен ден на всички именници! Да сте здрави и много любов около вас!

Общи условия

Активация на акаунт