Отговори
# 150

Честит празник, момичета!!!

# 151
Здравейте момичета.

Честит празник на всички! Да сте живи,здрави,обичани и много щастливи всеки ден,час  и миг от живота ви.

# 152
  • Варна

Момичета бъдете обичани, уважавани и ценени днес и през всички останали дни от годината  Heart Eyes

# 153
Честит празник, момичета!
Бъдете здрави, обичани, щастливи!

# 154
  • София
   ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!

# 155

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,
Милички мои приятелки бъдете много обичани и много щастливи.
Обичам ви безкрайно Hug Hug Hug

# 156
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ,СКЪПИ МОМИЧЕТА!

Пожелавам Ви много усмивки и цялата мъдрост на света.
Прекланям се пред силата на духа Ви,
пред майчината Ви обич,
всеотдайност и саможертва!
Да сте живи и здрави, все толкова красиви!
Не губете вяра и надежда!
НА ВСИЧКИ ВИ ОТ СЪРЦЕ ПОЖЕЛАВАМ МАЙЧИНО ЩАСТИЕ-МНОГО,МНОГО,МНОГО!

Много хубаво пожелание  Hug Честит празник и от мен! Бъдете усмихнати и обичани   bouquet

# 157
Честит 8 март,на всички  bouquet

# 158
Честит празник. Hug

Момичета аз пак съм в притеснение... Tired Взехме вчера на малката изследванията които пуснахме защото имаше нисък хемоглобин(в долните граници).До сега ги пускахме в една лаборатория, но тези от вчера в друга.Оказа се че хемоглобина и е 142!А референтните са от 90 до 118.Няма как да се свържа с док, защо не си вдига телефона през почивните.Имате ли представа от какво може да е и дали е възможно да са изследвали кръвта като за голям човек ,защото като е взимал резултатите мъжа ми питал как е хемоглобина, жената му казала че е перфектен, да гледа реф. за жена.Ама той не се усетил да каже че е бебе.Уфф не знам ама наистина се надявам да е грешка в лабораторията.
П.С. И още сме си с разстройство въпреки Ентерола (1 прахче на ден се пада). Tired

# 159
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ И ОТ МЕН!!!!!

# 160
ladybebi , незнам какво да ти кажа освен да опиташ пак да се свържеш с доки  newsm78 .... , но не се притеснявай Hug Hug Hug

# 161
Честит 8 март, момичета! Бъдете все така силни, смели,борбени и в същото време така крехки и нежни същества! Бъдете все така чувствителни, състрадателни, жертвоготовни! Бъдете все така всеотдайни и любящи! Защото това е да си жена! Бъдете  истински щастливи и обичани!

# 162
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , МИЛИ МОМИЧЕТА!

# 163
 ladybebi и според мен в лабораторията не са обърнали внимание,че става въпрос за бебе.Но кръвта си мисля,че се изследва по един и същ начин,независимо от възрастта на пациента.Незнам от какво може да се повиши хемоглобин newsm78. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedвсичко да отмине по-бързо..А за разстройството и дай ако имаш компот от дренки,много помага.Давай й само сока.Със съгурност знам,че го има в магазини СБА.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт