Отговори
# 165

ЧЕСИТ ПРАЗНИК

# 166
Честит празник  момичета!Бъдете винаги така 100 %- ви жени и майки и винаги много ,много ,обичани.

Поздравявам и всички които съм пропуснала рожденници и именици .

Светле  Hug

# 167
  • Варна

П.С. И още сме си с разстройство въпреки Ентерола (1 прахче на ден се пада). Tired

Леидибеиби, това е причината за повишениа хемоглобин - лекото обезводняване на бебка от разстроиството. Повече течности и всичко ще си доиде на място.

# 168

Честит празник мили мои приятелки!!!Благодаря ви че ви има

# 169
Честит 8-ми март на всички празнуващи!

Лейди, ама сигурно ли е, че е с разстройство Мишето? Защото точно както го описваш беше и Невена в продължение на месеци - докато не започна да яде пюрета. По 2-3 пъти на ден, доста воднисто и все в зеленикавата гама. Боли ли я коремчето?

Момичета, искам ви развеселя. Невена има една книжка с горски животни. На корицата има мечка. Днес пляска с ръка по мечката и вика "ма-ма-ма"  Joy. Ми запознато е с форумската ми личност детето, то с този форум е отгледано  Mr. Green

# 170
 Току що ми звънна Рони, че вчера са я приели в Шейново с контракции, неболезнени слава богу, но били честички.  Положението е овладяно, сега си лежи в болницата на системи. Звучеше добре, но все пак да стиснем по едни палци повече да няма контракции и бързо да я изписват, че в болница не е много приятно...  Praynig Praynig Praynig Сега ми е съседка...като й махнат системите ще се пробвам да я посетя.

Мече, нагушкай Невенка от нас. Много ме разсмя Heart Eyes

# 171
Много стиснати палци за Рони  Praynig Praynig Praynig и много  Hug Hug Hug
Вярвам, че ще се погрижат добре за нея и бебка Praynig

А аз днес ви черпя за 3-та месечинка на Ванюшко - дебелушко. Следобед сме на консултация и ще намина да се отчета по-късно.
Заповядайте:

# 172
МНОГО ама МНОГО  fingerscrossedза Рони.Вярвам,че всичко ще е ОК.

Честитиа месечинка на Ванко.Да бъде много здрав за радост на всички.
Шушу Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 173
Рони ,  fingerscrossed по-бързо да се прибереш в къщи.

Честита месечинка на Ванко !Да расте здравичък и да радва мама!

# 174
  • на дъното
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за Рони и повече да не се налага да влиза в болница до април месец
polar_bear Laughing имах нужда от доза смях.Да ти е здраво малкото мече. Hug
и не на последно място Честита месечинка на малкия Ванко!Да е много здрав и да радва мама и тати.Шушу  Hug

# 175
Силно стискам палци на рони
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 176
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
ОООО...рони ,ще излезе,че трябваше да се видим с нея! fingerscrossed

# 177
Силно стиснати палци за Рони и от нас с Максун   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 178
Рони,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed с теб сме, вярвам, че всичко ще бъде наред!  Praynig

# 179
 Praynig Praynig Praynig , Рони, стискаме палци и се молим....

Общи условия

Активация на акаунт