Отговори
# 180
  • Sofia
Рони, не можеш да си представиш колко силно се моля всичко да бъде наред и с теб, и с бебчето ти!  Praynig  Hug  Praynig

# 181
  • Виена
Мацки, след щателна проверка по телефона докладвам, че Рони звучеше добре. Тя е повече от пич в това отношение, но ми се стори, че наистина положението е овладяно! Като видна клюкарка да ви споделя, че мислят и име на принцеса  прекрасна, която има още някоя и друга седмичка да се подготви за среща с външния свят  bowuu

# 182
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Ронче
 Praynig ти и бебка да изкарате добре още няколко седмици 2 в 1.

# 183
 Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossedЗа Рони

# 184
  • София, "Младост 3"
Рони, моля се за вас!

# 185
  • София
Рони,стискам палци мила ,дано всичко е наред и скоро си у дома,а беба да почака още няколко седмички! Praynig Hug

Честита месечинка на малкия Ванко

# 186
  • София
Ронка, с теб сме мило другарче. Да си стои малката госпожица в корема на мама още малко. Голяма нетърпеливка.  Hug
И ние да се включим към сополивата групичка, нощес не спахме от запушен нос. Като кихнем ни хвърчат сополите.
Ники, ако не се оправим, ще се виждаме с вас друг път.
По-късно ако мога ще чета назад, че имам пропуски.

# 187
Набързо само да кажа прясна информация около Рони и бебка.Току-що се чух с нея,каца че вече е по-спокойна и най-важното,че са свалили системата.Хапва си хапченца и си лежи.
Стискаме палци скоро да са си в къщи  Praynig

# 188
# 189
# 190
Benii благодаря за информацията.Радвам се,че Рони е по-спокойна и пак да кажа,че се моля всичко да е наред.

# 191
Въпреки че очевидно Рони е по-добре стискаме палци с Цветето и малката кукла да стои в мама още някоя седмица Praynig Praynig
Честита месечинка на Ванко!!
Ние бяхме на док да й слагат втори прием Пентаксим и като знам първия път как лошо го понесе та сега съм се въоръжила с търпение следващите 2-3 дни ще са повече от кошмарни горката ми принцеска.

# 192
И аз ще стисна едни палци за Рони, макар че казвате чи всичко е ок.Винаги човек има нужда от едно стиснати палци. Peace
Честита месечинка на Ванко. Hug

За разстройството, не е май точно разстройство (воднисто е), НО док каза че след като е веднъж на ден (най много два пъти сме били) не се водило за разстройство.Казах и за високия хемоглобин и тя каза че е от леко обезводняване , както каза Кали, но не от рзстройството а от това че не яде много (а вода не близва).Сега да ви кажа, бяхме решили да я захранваме 6 месец (даже и сокчетата), но като видях как вчера яде с такова удоволствие ентерола разреден в мляко и даван с лъжичка, че решихме да я захраним като стане на 5 месеца.Ама не може да си представите как си го "хапна" Joy Иначе съм пробвала само мляко така в лъжичка, то не е бутане , то не е плюене...а сега беше се кротнала (което за нея не е присъщо) и само чакаше поредната лъжичка.Много силно се надявам да прояде после повече, защото явно че млякото и писна.

# 193
Рони  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Честита месечинка на Ванко!!

# 194
  • София
Рони, днес си мислех за теб... Hug  Heart Eyes/както почти всеки ден/
Много силно стискам палци... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover и се моля! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт