Отговори
# 195
ронко с теб съм  Hug Късмет и стискам силно палците да сте добре двечките  Heart Eyes

# 196
здравейте,
дами надявам се,че всичко е наред.
късмет на Рони
ние сме добре вече сме в 38 г.с.
днес ни гледаха на ултразвук и ни казаха,че тежим около 2,800кг /според жена ми сме слабички/ и че все още ни е рано да излизаме.много високо сме били и против на нетърпението на таткото т.е моето ще чакаме още. термина ни е 23.03 и докторката каза,че може да си го дочакаме
иначе сме добре и сме много подвижни
на листа и пише една камара съкращения от които нищо не разбираме
HC-315mm,AC-324mm,FL-70mm
плацента - втора степен на зрялост
LA-в норма
това са данните на нашата дама/поне така е по последни показания,макар че досега винаги са казвали само едно и то че е момиченце/

поздрави на всички
късмет и успех

# 197
Здравейте,дами Laughing
Лейди ма то детето си иска разнообразие-пърджоли ,туй-онуй Mr. GreenРадвам се,че доки те е успокоила и айде вече се захранвайте,че това мляко явно й е писнало.Целувки Heart Eyes Hug

Тале,дано този път малката кукла понесе по-добре ваксината Praynig Hug

777-късмет и на вас

Лека вечер милички Hug Heart Eyes

# 198
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Рони надявам се че вече двете с бебка сте много по-добре, и тя да си постои в коремчето ти още 4-5 седмици
Честита месечинка на Ванко-хубаванко

# 199
Стиснати палци и от мен,мила Рони!Радвам се,че всичко е поотминало!Търпение и на теб,и на мъничката!

# 200
Рони, миличка имаш и моите силно стиснати палци, вярвам, че всичко ще е Ок!!!!!!!!!  Praynig Praynig

# 201
Рончоfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed. Всичко ще бъде наред  Hug.
Честита месечинка на Ванюшко  Heart Eyes.

# 202
А аз чак сега влизам и виждам...  ooooh!
Рони, имаш и моята силна молитва бебка да си постои още на топличко в тумбачето! Хубаво е, че са овладени нещата! Утре ще се чуем, а сега ще заспя с мисъл за теб! Hug Дай Боже скоро да сте си вкъщи, че наистина е  кофти в болницата! Praynig

Честита месечинка на пораснал шушкин сладурко!   bouquet

# 203
Рони, и от мен имаш стиснати палци. Нека бебата си постои още в къщата, до април има време.

Малеее, минаха ли три месеца от раждането на Ванко-бузанко? Да е жив и здрав, да хапва и да слуша.

Светле, как са при вас нещата, как е Вики?

Всички сополиви, кашлящи и т.н. да се оправят.

# 204
  • София, "Младост 3"
Рони, ляжгам с вас и ставам с вас....дано бебка дочака...

# 205
Влизам за новини
Рони, надявам се двечките да сте изкарали спокойна нощ и бързо да се приберете у дома, където спокойно да си изкарате оставащите няколко седмици. Дръжте се момичета  Hug

Честита месечинка на Ванко! Да е здравичък и послушен! / Embarassedс малко закъснение/

Хубав ден ви желая  Hug

# 206
  • на дъното
Днес малкиа Дени черпи за втората си месечинка
Лек ден  Hug

# 207
Рони Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Честита месечинка на Дени.

# 208
влизам да ви зарадвам с добри новинки - любимото другарче е без контракции и смята, че е възможно утре да я пуснат! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Звучи много свежо и както вече е станало дума - пич ни е тя!
Рони,   Hug Heart Eyes

Честита месечинка на пораснал малък Денис!Жив, здрав и палав да расте! Много радост и усмивки да носи на мама и татко! Силвинце, честит празник, милинка!  bouquet

# 209
Браво на Рони Hug Heart Eyes
Честита месечинка на Денис!  bouquet Да е много здраво и щастливо детенце!

Общи условия

Активация на акаунт