Отговори
# 480
Оле Светле това е ужасно.Дано намерите лепенки,неможе ли от друг град да ги купят или някой да им изпрати.Дано се оправи детенце.

Нефче ама добре расте Шошко.Целувки и  Hug Hug

Шерче от сърце ти желая да ви се случи нещо много хубаво и приятно- Heart Eyes Peace

Ники бяхме в Пчеличката Мая.Останах много доволна и наистина децата много се забавляваха.

fever дано откриеш доки най-накрая

Хриси е много хремав и много кашля ooooh! ooooh! ooooh! SadСлагам му Олинт ама нещо няма ефект,на всичкото отгоре педи ми каза,че тези капки могат да се слагат само 4 дни.Писна ми с тия болести
Хубав ден на всички

# 481
Светле, какви са тези лепенки, душа? Размери имат ли си? Марка някаква поне да споменат и да ви кажат откъде могат да се вземат. А ти ще донесеш на нас. Дано в по-голямото село ги има.  Само с лепенки ли се коригира проблема?
И кой/къде им го е казал това за намаленото зрение? Не е ли по-добре да вземат едно направление и да се запишат за преглед при добър детски офталмолог?  Гушни сестричката си и от нас и си казвайте, ако нещо се налага да се съдейства.  Hug Hug Hug
Исе, много готин рожденик. И мама е чудесно изглеждаща.  Heart Eyes
Явно Хриси наистина не се разделя с любимата си биба.  Joy Той така заради бибите ще почне по съвсем млади мацки да се заглежда.
Да му минава на горкото човече поредното разболяване. Ти ли беше писала, че през май ще го водите на Сандански? (голяма каша ми е в тиквата къде и кой чета  Embarassed)
Целувки на ШошкоHeart Eyes Да си намери скоро най-вкусния АМ и да си го превръща в хубави гривнички по крачета и ръчички.  Heart Eyes

Хайде, на който му се минава през шкембестата тема, да се поразведри малко с .

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 09:21 от рони

# 482
Честито на леля Вихрогонче  bouquetДа е жива и здрава малката Стела.

Исе,да минават бързо хремите.Аз напоследък,защото все прекаляваме с капките за нос,започнах да правя инхалации на дъщеря ми.Слагам на котлона един съд с вода и цвят от лайка да кипне,и като започне хубаво да ври и да има пара,я карам да подиша от парата,и да ти кажа много добре и действа.Това го правим вечер преди лягане,и през нощта си е отпушена.
Но не знам за вас дали е добре,заради астмата.Иначе може вместо лайка,малко хлебна сода.

Светле,и според мен потърсете още едно мнение,ако не сте го направили.Като знам колко притеснения сме събрали от разни диагнози,и вече все търсим по 2-3 мнения.А особено когато се отнася за деца,хубаво е да търсим детски специалист.Понеже и щерката е с очила,та затова и сме обикаляли по очни лекари и всеки си е със собствено мнение.Дано нещата да се окажат не толкова сериозни ,и притесненията да отминат. HugЗа съжаление в малкия град много трудно се намират специалисти,също и консумативи.

Шерче,ще отмине и този период.Постепенно ще се нагодите ,нещата ще се уталожат и ще се подредят от самосебе си.Тогава всичко ще е по-лесно,а междувременно -пожелавам ти много приятни неща да ти се случват.

Минах вече през шкембестата тема,много се зарадвах,каква хубава двойна радост още рано сутринта.

Леле,колко съм изписала,това аз ли съм Mr. Green

# 483
Здравейте,милички, благодаря ви за пожеланията!!  Hug Hug Hug

Шерче, мила , има такива периоди в които имаш усещането че само даваш и даваш от енергията си и от нищо не се зареждаш. Но не се тревожи, това ще мине. Успех днес в работата, ще се справиш!!  Hug Hug  bouquet

Фивърче, продължавай да търсиш док, в края на краищата това му е работата  Naughty Hug

Исе-писе, много сте сладки  Heart Eyes Hug! Дано скоро се отървете от тези болести. За съжеление нямам деца и съвети немога да дам, само мога да се моля и да стискам палци на всички ви да са ви здрави дечицата!!  Praynig Praynig Praynig

Аз, момичета, пак прокървих обилно. 10 дни след като уж се изчистих сама след миседа пак ..... На док съм в понеделник да видим какво ще каже..... Sad

# 484
nadej не се притеснявай мила,възможно е още да има за чистене или пък да не тие редовен цикъл това newsm78

мерри  мога да му правя инхалации,даже имаме инхалатор,но го използвам при много силна кашлица.

Ронка права си-ще почнеме верно да се заглеждаме по новородени кукли Mr. Green Crazy
Аз писах за Сандански.Заминаваме на 10май живот и здраве.

# 485
Светле, това за оченцето е много неприятно. Кураж на сестричката ти и на цялото семейство.  HugТова е нещо много сериозно, дано е поправимо  Praynig
Леле,колко съм изписала,това аз ли съм Mr. Green
Да бе, наистина  Mr. Green Това го приемам заположителен знак - повече ти се общува, следователно по добре се чувстваш  Hug
nadej, благодаря ти за милите думи, много точно си усетила ситуацията  Wink Дано при теб нещата се нормализират и скоро поставите едно ново много по хубаво начало  Hug
На всички ви благодаря  Hug Че сте с мен...
За сега удържам фронта  Crazy
Сега като прочетох че Исето ще ходят на Сандански и ми хрумна, че може би от това имаме нужда - да отидем за ден два някъде да разпуснем. Ама дали е изпълнимо....  Crossing Arms Моя мъж и той се скъсва от работа последно време, а и ходи по рано на работа, че да може после по рано да вземе Вики... Тя днес не мрънка сутринта, което си е голямо облекчение.... Даже намери цветенце и като отидохме в яслата го подари на лелята  Laughing

# 486
...все не успявам да се разпиша тези дни ooooh!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Nadej! - Да си здрава и много, много щастлива. Скоро и ти да получиш своята блага вест!

Честита кукла на леля Вихрогонче! - Да расте здраво и обичано мъничето Стела и да носи радост на всичките си близки!
[/b]

Честити принцеси на мама Жабче! - Всички радости от тук на сетне умножени по две! И бързо възстановяване на мама!

ШерчеHug дано пролетта ти донесе хубавото нещо, което ще ти даде нови сили!

Hug

# 487
Момичета, Hug
За племенника да кажа -ами точно там е въпросът, че явно и две мъдри глави могат да не стигнат до проблема.  Confused Племенникът ми както някои знаят се роди много недоносен и постоя в кувиозче. Преди време сестра ми забелязва, че си криви очичките  и го води на добър доктор тук. Изписват очилца. Уж нищо сериозно, но тя решава да го заведе и в София за всеки случай. Не си спомням точно при кого го води, но прехвалено светило в областта си. Той също казва, че детето няма сериозен проблем - след щателни прегледи при това. И естествено сестра ми се довери. Носи си малкият очила и толкова. Но напоследък той започна да се завира в онова, което гледа. И сега тя го заведе при един доктор с добри отзиви от Пловдив. И той е казал това за 30-те процента. Сестра ми каза, че тя е свидетел как при прегледа като са закрили здравото оче той почти не е виждал каквото му посочат.След един месец ги вика пак, за да види дали с лепенка ще има ефект и дали мозъкът ще започне да контролира очето. Дано се размине само с лепенки.  Praynig Рони, ами не питах има ли марки и размери, ама не се притеснявай - тя вече е поръчала на нейни позанти от София. Пък и нали Пловдив ни е наблизо - можем и  до там да отскочим.  Peace Ох, само да има ефект. На фона на цялата случка, свекърва й си изпуснала нервите пред детето и взела живо да го оплаква и да реве и той съвсем се уплашил. Сестра ми казва, че се свил в един ъгъл и не давал да му сложат превръзка на оченцето.  Cry

Исе, а как се докопвате до Сандански  - имам предвид чрез здравната каса или не? И пак да си кажа - аз съм много доволна от Цитросепта за нашите кашлици - пробвайте, поне няма да му навреди.  Peace

nadej , предполагам природата си знае работата, но ако много се тревожиш не е ли най-добре да звъннеш на док или да идиш да те видят?  Hug Струва ми се, че Рита може даде по-компетентно менние тук. Дано се включи.

Шер, идват празници - чудесн повод да избягате някъде за мъничко.  Peace И да си кажа - стигам до случката с цветето и тъкмо си представям умиляващата картинака на Вики, поднасяща цвете на мама и - бам:
и като отидохме в яслата го подари на лелята  Laughing
хи хи, но пък от друга страна това е добър знак - значи се чувства добре там.  Peace

Ама я си признай -не ревнуваше ли малко, че подариха цветето на лелята, а не на теб?

# 488
Светле,дано,дано Praynig Praynig Praynigда има ефект от тези лепенки.На една моя приятелка детенцето носеше такива лепенки,и са правели някакви упражнения за очичките,когато е било по-малко детенцето,тя казваше че има ефект.

# 489
  • Виена
Само набързо за проблема с оченцето на племеника... Тези дни по един здравен канал тук гледах предаване точно за такива проблеми при малки деца. Да, има връзка с развитието на мозъка. Просто там не са създадени необходимите връзки, за да може очето да е 100% здраво. Проблемът се решава с носене на лепенка, която закрива здравото око. В много висок процент от случаите всичко завършва благоприятно. Но ставаше въпрос за непрекъснато носене на лепенката в продължение на повече от година. Мозъкът е удивителен орган. Ако е доказана диагнозата, стискам палци да се реши завинаги този недостатък с известно време дискомфорт. Не е приятно, пък и как да му обясниш на такова мънинко човече защо правиш нещо си...

# 490
Ох Светле дано има ефект.
На Сандански ходим на свободно,не по здравна каса.Оказа се,че ако ходиш по здравна каса ядеш най-скапаната храна ooooh!
Миналата година ние като бяхме го видях с очите си-едните ядат пържоли,другите леща #Crazyи то защото касата плаща малко doh AngryПлюс това се оказа,че дечица с ТЕЛК,както е Хриси не ползват никакви отстъпки-нямам думи...........
Я кажи Светле как го даваш този Цитросепт

Шерче незнам защо си мисля за пролетна умора newsm78Може би наистина имате нужда да отидете някъде.

# 491
 Hug

их, златнички сте ми вие.
Вярвам че Бог ще го пази малкия и след месец ще мога дасе похваля, че лепенките дават резултат. Praynig

Исе, за деца с бронхиални проблеми е по следната схема - започваш три пъти дневно по 5 капки - така една седмица, втората - три пъти по 10 капки, третата - три пъти по 15 капки. Това в плодов сок или мляко, че емного горчиво. И като станат по 15 капки, караш така 2-3 месеца. Това 2 пъти в годината. Peace

# 492
Светле, дано бързо се оправи племеничето ти  Praynig Praynig Praynig

Шерче, всички ние е въртяла "центруфугата" (както аз го наричам този период), но пък след зареждане се чувстваш като прероден. Ако имате възможност мръднете някъде сред природата.

isepise , и аз се надявам още да се изчиствам ,  утре сутринта съм на преглед, пък да видим какво ще каже доки..... Thinking

# 493
Hug

их, златнички сте ми вие.
Да бе, и аз това исках да кажа  Grinning Мерси, винаги сте насреща човек да сподели  Hug Днес малко ми беше напрегнато като съм сама, ама поне съм на 1 компютър. Иначе обикалях по всички бюра и компютри, където е свободно  Crazy
Светле, за цветето ние я накарахме.  Grinning В смисъл, че тя го намери и ние с баща й я питахме дали иска да го подари на лелята и тя се съгласи. Което беше наистина добър знак  Wink
Иначе аз не се оплаквам. Като я вземе татко й, идват към моята работа и докато ме чакат ако е хубаво времето ходят на близката площадка и винаги ми берат цветенца  Laughing Много е приятно такова посрещане  Wink

# 494
Исе,2005 год водих Миро на  Сандански .Тогава цяла зима горкия такава кашлица го беше хванала ,че замалко да направи бронхиална астма. Отидохме за 10 дни .Ние бяхме на частна квартира и на частно го водих при един физиотерапевт. Правеше му инхалации с физиологичен разтвор и нагревки с една лампа на нослето .Много съм доволна от Сандански. Оттогава синът ми не боледува  почти .Невярвах, че може да има такъв ефект, но трябва да стоиш минимум 10 дни .Дано и при Вас има ефект .Имаше деца с астми които са били и след това са махнали помпите .

Общи условия

Активация на акаунт