Отговори
# 495
Светле, дано стане с тези лепенки. Praynig
Шер,  Hug
Исе, дано малкия се оправи , че си представям как се чувстваш. Sad Hug
Ние в събота сме на последния Пентаксим и съм малко на тръни защото за 2 път се отлага.Първо защото почнахме едни капки дето са за да не направи (отключи) някаква алергия от ваксината и трябва 5 дни преди нея да се пият, а понеже късно ни ги изписаха се отложи.Сега пък док нямало да е в кабинета утре и за това се отлага за събота. Tired
Иначе е добре Мишката , хапва (малко с помощ от мама) , че нали си ми е злоядче и мама се развихри с лъжицата... Mr. Green Важно е че вече май не е леко обезводнена а е леко оводнена Mr. Green, така добре пълни памперсите, вече и фонтанелата не се вдлъбва.
На 2 април сме на преглед при доц.Маринова да видим какво ще каже по въпроса с алергията, имаме ли или не.Стискайте палци да каже че сме ок и нямаме алергия, че ако и сменим млякото направо незнам какво ще я правя милата ми. ooooh!
Цунки гунки по късни часове. Hug  bouquet

# 496
Здравейте милички
Незнам какво да ви кажа,така жестоко кашля,че направо се плаша Sad,а на всичкото отгоре и ние с баща му случайно се разболяхме да не останем по-назад случайно Mr. Green.Вчера звънях на педи и тя каза да му взема Синекод за кашлицата,а за хремата да слагам вместо Олинт, Тобрин.И за да е по-гадно снощи забелязах,че са му се надули лимфи отзад на вратлето ooooh! ooooh! ooooh! Tired Tired Tiredи ми прави някаква Т 37.1,абе направо незнам иде ми Banghead
Не иска да яде,като дойде време за ядене се започва една гонитба ужас просто.

Лейди браво на Мишката,че хапва и пийва водица. fingerscrossedза събота.

Ренка и аз съм доволна от Сандански,дано този път има още по-голям ефект.

Светле ще питам педи за цитросепта и ще почна да му го давам.

Хубав ден майчета

# 497
Добро утро и от мене
И аз съм болна с Т 38.7 и много гадна болка в мускулите и главата. Изолирахме малкия обаче умирам от страх да не го заразя, на всичко отгоре днес трябва да го водим на лекар, бях ви се оплакала че не му минава конюктивита, мазахме с макситрол и уж се оправи, ама като спряхме да се мажем и на 3-тия ден пак същата работа.Днес ще му вземат секрет от окото да го изследват
Ами оплаках ви се
Лейди браво на малката
Исе бързичко да оздравявате
Светле  Hug ще видиш че племенника ти ще се оправи

# 498
Нефче оправяй се бързо и ако се наложи иди на доктор. Hug Heart Eyes

# 499
 Добрютро от нас в петък!

Всички болни да оздравяват!

Иде пролет-време за разходки и хубави новини:) Рони, още малко и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Светле, Hug дано бързо се оправи детенцето на сестра ти, ако можем с нещо да помагаме ние от голямото село /както казва Рони/ нали знаеш,че сме тук Hug Hug Hug Той на колко годинки е?

Шерче, планирайте си бягство от ежедневието при първа възможност! Ние ще ходим за 1 май в с.Баня до Банско за 3 дни. Далече е, ама ми е като светлинка в тунела Crazy

Гуш на всички, може много да не пиша,ама редвоно наминавам!

# 500
Нефче,бързо да се оправяш,че са много неприятни тия вирусчета.

Исе,в Сандански наистина ходят от цялата страна хора,климата и въздуха са много подходящи за такива проблеми.Дано и на вас да се отрази добре.

Ники,какви са тия красоти дето ги твориш напоследък?Ще даваш рецепти,ей Wink

# 501
Нефче, оправяй се бързо  fingerscrossed
Светле, дано племенничето ти се възстанови напълно  fingerscrossed

... така добре пълни памперсите, вече и фонтанелата не се вдлъбва.
Лейдиnewsm78 преведи ми моля те какво означава това  newsm78

Исе, бързо оздравяване и дано Сандански ви се отрази добре.

Приятно изкарване на всички, които са планирали или не пролетна почивка  Hug Дано пролетта ни помогне да "презаредим батериите", че голяма зима избутахме.

Ронче, на теб специално ГУШ  Hug и най-хубави пожелания като новата водачка на списъка. Пращам ти всички положителни мисли и енергия, за когато ти потрябват Heart Eyes

Приятен петък и уикенд!

# 502
Исе, Нефертити да се оправяте бързо.И Хриси да оздравява.   Hug
Ники, сега като каза за почивка и се замислих и аз ама хем много искам да отидем някъде да разпуснем , хем не мога да поверя малката на никой.Няма да мога да я оставя и да се чувствам спокойна, все ще я мисля.Така че за сега при нас такива изгледи няма, защо да ходя някъде като няма да си почина като си мисля постоянно как е , какво прави и т.н.Дали прекалявам или още е рано и за тва не ми е втръснало от малката проклетийка на мама. Heart Eyes
Лили, един от признаците на обезводняване е вдлъбване на фонтанелата на бебетата, но не винаги де, по някой път се вдлъбват за кратко просто така.Но при нас беше почти постоянно.И Деничка трябва все още да я има, в смисъл да не се е затворила.

# 503
здравейте дами,
с бебчо и моята съпруга от два дена са у дома. всичко е супер и много се радваме. Бебчо още не си е нагласил режима,а и може коликите да са го почнали,но днес е неспокоен.
Притесняваме обаче,че краката на съпругата ми отекоха след раждането и сега незнаем как да спадната отоците.Целите и ходила са двойни.
Звъняхме на личнатата и тя ни каза да пие Салоритин или нещо подобно,но пък в листовките пише,че не се препоръчва на кърмачки
дайте някаква рецепта вие

# 504
777, дай снимков материал на бебчо.А за краката , задължително да посети лекар защото може да е свързано с бъбреците.

# 505
  • Варна
Звъннете пак на личната. Все пак жената е лекар, сигурно може да предложи и други алтернативи.

Иначе водата в тялото се задържа от излишни соли. Затова да поспре да соли за няколко дни, да пробва да хапва повече белтъчини и по-малко въглехидрати (също задържат вода). Питайте и в някоя билкова аптека дали има билково средство за отводняване.

777, а бебчо не беше ли девойка? Бебка, примерно?   Simple Smile

# 506
Здравейте и от мен. Гледам голямо раздвижване в темичката.

777 - честита ви рожба. Нека да расте здрава и много щастлива.
Жабче, честите ти малки принцески. Желая им много здраве и всичко най-хубаво.

Исеписе, честит ти рожденик. Нека да става още по-голям чаровник и болестите да го заобикалят отдалеч.

Светле, стига екшън около теб. Надявам се всичко около племенничето да се нареди. Няма да е лесно, но пък (да живее дискавъри) не е невъзможно. Стискам палци всичко да е на 6.

Днес чух Рони - звучеше прекрасно и с ведрия си глас, разведри петъчния екшън.

Аз не мога да смогна за нищо. Имам чуството, че на никой не мога да обърна внимание и се въртя някакво колело като хамстер в клетка - работя и ефект никакъв (дори крушките не светват).

Тази седмица доживях чудото да чуя "Мама" от Борко. Все още по инерция ми казва тати, но поне вече може да издаде "мама" като звуци и е въпрос на време да затвърди кой е мама. Допреди известно време и Тошко и аз и Петър бяхме "тати". Много добре обаче разбира като му кажеш "бате", прави опити. Надявам се съвсем скоро всеки да си получи заслужената титла. Петър си има "гадже", с което се бият в занималнята (земи кака да те отрака - тя е първокласничка). Той й яде обяда в стола, а тя сандвичите или кексчетата, които му слагам за следобедна закуска.  И както допреди нова година трудно намирах добра дума за любимия, така сега не смея да го похваля (пу, пу).
Липсвате ми, ама то липсата на време е в моята градинка - вие няма как да помогнете. Добре поне, че от време на време успявам поне по диагонал да ви попрочета.
  bouquet   Hug   Hug

А Шер, ако можете наистина да презаредите батериите някъде ще е супер.
Лейди, уикендите си взимай градска отпуска и джиткай по улиците или с приятелка. И 2 часа да са - за теб да са. А татенцето все ще успее да се справи с принцесата, след като на свеки й нямаш доверие.
Края на другия месец планираме едно по-далечно пътуване и все още имам колебания дали да взимаме Борис с нас. Всички около мен ми обясняват, как ще го изнервим и нищо няма да може да видим, а пък той нищо няма да разбере. От друга страна ще ми е супер криво да го оставим. Но имаме време да решим.
Още ведвъж  Hug  bouquet Hug

# 507
Добро утро
Вчера беше ужасен ден Sad,защото не издържах и се скарах със свеки по телефона.Ама няма да ви занимавам с мойте битовизми.Иначе да не чуе дявола Хриси е по-добре за разлика от майка му и тати му,ама ние сме лесни,той да е здрав.

Ани браво на вас,вече всички ще си имате титли-както казваш ти Mr. Green.
Абе въобще голяма веселба е при вас,за което и баткото помага Grinning
И ние мислим живот и здраве преди Сандански да посетим гръцко,но с малчо,ама ние сме по-големи,можеби наистина няма да разберете нищо от почивката ако вземете дребосъка.

777 радвам се,че вече не си сам.Добре дошли на мама и бебе у дома.
За проблема с краката задължително посетете лекар-джипи или гинеколога й.
А тя как е раждала-секцио или нормално?

Нефче как си днес?

На всички желая много слънчева събота и неделя Hug

# 508
  • София, "Младост 3"
777 как роди жена ти? има ли други проблеми? в смисъл - не е било с упойка или хирургическа ...
задължително да я види лекар...да има пукнати капиляри някъде?
аз така ми бяха отекли краката, лекарите се притесниха...но нищо не откриха - дори ми правиха цветна снимка защото с подуването на ръката и на две три др места ми се появиха спукани капиляри....но както казах нищо не се откри - изследванията ми бяха супер и нищо...мина се около месец преди да спре подуването, а освен друго това подуване около глезените при мен бе и болезнено...

# 509
  • София
Вихрогонче,честита ви малка пинцеса - да расте здрава,красива и много щастлива! Heart Eyes

Исе,много сладък рожденника и си личи,колко весело е било! Hug

Нефче.бързо да оздравяваш! Hug

Фивка,TSH е хубаво да е до 2,но твоят е 2,12 и едвали е проблем.Обаче не виждам да си изследава и ТАТ и МАМ ,защото те също са много важни!
За другите - малко ФСХ ми се струва по-височко и съотношението му с ЛХ трябва да е 1:1 ,до колкото помня вече.Но предполагам,че ще се покачи тези дни и ще се изравнят.

Ани,весело изкарване!За Борето - то си зависи от детето.Едни приятели ходиха до Баско тези дни с тяхното детенце(точно наборче ви е ) ,но едва изчакали другият ден и си тръгнали,защото малчо се побъркал направо - само мрънкал.Ние пък ходим навсякъде с Жоро и не сме имали проблем до сега.

777 , на мен след раждането ми сложиха от тези стягащите чорапи(отделно ми биха хепарин,но аз бях секцио) - може да пробва с тях,но е добре наистина да я погледне лекар!

Моето диване става все по-голям беладжия и е лудница в къщи.Вчера ни заключи на терасата с баща му и едвам си влезнахме.Добре че в другата стая имаше отворено малко прозорче и с едни пръчки мъжо успя да измести дръжката,че не знам какво щяхме да правим просто.

Общи условия

Активация на акаунт